E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU1
gülsemin burda yazilanlari okudum canim,
sen kendine göre cok güzel bir plan hazirlamissin tebrik ederim.
ben tabi bu programi uygulayamam,didsin topigindeki hareketlerden bahsediliyor ama ben bilmiyorum,oranin linkini verirmisin bi zahmet hareketleri ögreneyim.
birde uygun bi diyet listesi bulayim kendime.bi sakincasi yoksa
insallah haftaya bende baslicam sizlerle beraber ama sizin kadar spora vakit ayiramam.
ama önce su hareketleri güzel ögreneyim, ve bende cd filan yok bu arada.
Sıra Bende Sanırım:asigim:
Hemen sorunumu yazayım canlarım bel bölgesi 250 grda alsam bel bölgesinde sorunum hemen kalın görünüyor ...Oldukça dikkat ediyorum ve şuan 1,75 boyum kiloda 60-61 arası gidip geliyor üst taraf ve kemiklerim iri o yüzden fotolarda bile sanki kilolu gibi çıkıyor oysaki kiloyla sorunum yok çok şükür tek istediğim formada kalabilmek..Size sorum size bel inceltme hareketleri ve sıkılaşmak için evde yapabileceklerim neler:sm_confused:
Şuan sporınternational üyesiyim rahatsızlığımdan dolayı düzenli spora gidememiştim ama bugünden itibaren başlıyorum orada yaptıklarımız spor bandında yürüyüş ,aerobik ,aletli cimlastik ve yüzme hepsi var fakat tümünü birden yapmam imkansız ..İşlerimden dolayıda çoğu zaman gidemiyorum bu yüzdende evde neler yapabilirim bilmek istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim ve tabikii benide aranıza alırsanız çok sevinirim:1hug:
tamam ablis
ama sende hergun buraya yazki kendini bir mecburiyette hisset gerci bende bosladim bir kac gundur
hadi toplayalim kizlari
birde ablacim baslangic kilonu ve ölcülrini alki ne kadar incelmissin görelim