Beraber gidelim mi?

Canım çarşamba günü gidilebiliyormuş, çalıştığım için izin filan ayarlamam lazım. Bilemedim ki,sen çalışıyormusun?
Pardon pazar izinliyim demiştin

Canım çarşamba günü gidilebiliyormuş, çalıştığım için izin filan ayarlamam lazım. Bilemedim ki,sen çalışıyormusun?

evet ben çok yoğun cumartesi bile tam gün çalışıyorum izin almam imkansız 22 mayısta görumcemım düğünü var ona bile izin alıp alamadığım belli degıl

aslında en büyük eksiğimiz çok gitmek istiyorum ama aşırı hassasım çok ağlak biriyim,piskolojımden korkuyorum gidemıyorum,ama çok vebal altındayız,yapmıyoruz,

mükemmel bir düşünce tebrik ediyorum ama yetiştirme yurdunda büyümüş biri olarak size bir nacizane tavsiyem olacak, lütfen oraya maddi bağış, kıyafet yada yiyecek şeklinde birşeyler götürecekseniz bunları kendi elleriniz ile dağıtın. çünkü biz çok görürdük güzel kıyafetler kitaplar yemekler gelirdi, hepsini yönetim paylaşırdı beğenmediklerini arşive kaldırırdı.. bizler kendi harçlıklarımızı aldığımızda mutfakta kurabiye yapar 0-6 yaş arasına götürürdük. manevi oalrak da hazırlıklı olmanı gerekli çok zor birşey çünkü. ben orada kalan biri olduğum halde aşırı yıpranırdım. birde herkese vakit ayırın çünkü orada bazen sakat çocuklar oluyor herkes güzel çocuklara gidiyordu onlar kenarda aşırı üzülüyordu, ben her gittiğimde özellikle onlara giderdim. şimdi o yıllarım geldi aklıma bende gelmek isterim sizinle ama avrupa yakasında oturuyorum siz yinede günü ayarlarsanız bana da haber verirseniz çok sevinirim..

Çocuklara karşı daha hassaslar.. psikolojileri açısından yapıyorlar sanırım bunu.. çünkü yurdumuz insanı malum gidip saçma sapan sorular soranlarda vardır..
Şimdilik darülacezeye isterseniz bir gidin.. eğer yeterli kişi sayısına ulaşırsanız yuvaya da kayıt olursunuz.. ben de çok gelmek isterdim bu aralar mümkün değil..
ama düzen oturtursanız.. bu dönem geçtikten sonra katılırım aranıza.

Okurken gözlerim doldu, ne zordur Allahım korusun ordaki çocukların hepsini. Bahtları güzel olsun inşallah. Ben bir çarşamba günü izin alıp gitmeye çalışacağım,mutlaka bu sayfayı güncelleyeceğim.Haftasonu olsaydı bu hafta bile giderdim ama günü düşünemedim. Giderken neler götürmeliyiz sizce? Ev yapımı şeyler,meyve filan var aklımda. Oyuncaklar da olabilir. Başka tavsiyeniz var mı?

ben gelebılırım anadolu yakasına yakınım
Canım son yazdıklarımı okuyabildin mi? Çalışıyor musun,çarşamba gelebilme ihtimalin nedir? İzin almaya çalışacağım ben önümüzdeki haftalar için

Canım son yazdıklarımı okuyabildin mi? Çalışıyor musun,çarşamba gelebilme ihtimalin nedir? İzin almaya çalışacağım ben önümüzdeki haftalar için
tatlım carsamba gelebıolme ıhtımalım hıc yok calıstgım için

aslında en büyük eksiğimiz çok gitmek istiyorum ama aşırı hassasım çok ağlak biriyim,piskolojımden korkuyorum gidemıyorum,ama çok vebal altındayız,yapmıyoruz,
Hep bu yüzden erteledim ben de.Ama biz ne durumda olursak olalım onların içinde bulunduğu durum değişemeyecek,en azından onları mutlu etmiş oluruz. Ertelemeyecem ben artık

şöyle söyleyeyim pazar günü gidin bence çünkü o zaman görüş günü yani biz öyle diyorduk :) ozaman kapılar açık oluyor dilediğinizce görebiliyorsunuz, bence yiyecek götürün sadece oyuncak kıyafet aşırı kavga konusu olur bahçede parkta piknik gibi bişey yapmış olursunuz gitmeden bi sayı alırsınız ona göre hazırlarsanız süper olur, ben hep gitmek istedim ama açıkçası cesaret edemedim çok çektim ben oradan beni 18 yaşıma geldim diye yaka paça sokağa atmaları aklımdan gidemiyor yapamıyorum, ama yakacık veya üsküdar çocuk yuvası falan var o taraflara giderseniz ayarlamaya çalışır gelirim inşallah bende..

18 yaşından sonra sokağa atmak mı İnanamıyorum bu nasıl bir vicdan.
Benim işyerim Üsküdara çok yakın,işten izin alıp çıkacağım için ben de orayı düşündüm.Mutlaka haber vereceğim canım

Ne güzel düşünmüşsün, ben batmandayım katılamam ama rahmetlibabam sık sık giderdi

Bir de benim konuştuğum yer haftasonları görüş kabul etmiyormuş,çarşamba 15:00 dedi

valla çok sevinirim haber verirseniz :) malesef öyle nerede kalacaksın ne yapacaksın demezler dışarıdan göründüğü gibi değil hiç birşey..

Hep bu yüzden erteledim ben de.Ama biz ne durumda olursak olalım onların içinde bulunduğu durum değişemeyecek,en azından onları mutlu etmiş oluruz. Ertelemeyecem ben artık
öle ama onların yanında ağlarım ben,hiç utanmıyom sokakta bile ağlaım bişey olsa,sokakta kocaman gözlüklerim saklar gözyaşlarımı,ama içerde görürler,kırkda bir hastaneye giderim bir hafat bozuk gezerim,ama yetımlerımız soframızda olmalı,

aaaa gerçekten mi? hafta içi çok saçma ama çocuklar okulda sonra etütleri var dersleri var nasıl olacak ki o :S
Bir yönden saçma,eminimki gitmek isteyen ama haftasonu olmaması sebebiyle vazgeçen çok kişi vardır. Bir yönden de haklılar,bizi tanımıyormıyorlar sonuçta. Haftasonu yuvada çok fazla yetkili kalmıyor,gelenlere güvenemeyiz dedi kadın

evet haftasonu 1 kişi nöbetçi oluyor hafta içi mesai saati olduğu için çalışanlar var hep, valla bende devlet memuruyum çok zor izin almam ayrıca çalışan çok kişi var nasıl izin alsınlar anlamadım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…