Beraber gidelim mi?

ben baya fransız kaldım ama kim kime ne diyor kimi kötülüyor anlamadm valla beni aydnlatırmısız.? :/

Ne kadar ilginç bir insansıniz. Bir insana bu kadar takılır mi? Sanal ortam ya hu!
Abla arkadaş ablasının konuşmalarını atmıştı bende tek bir yorum yapmıştım nasıl bir hayal gücü varsa bütün konularima giriyor hepsine hakaret ediyor yazmış :) Kaldı ki ablasının haklı olduğu bu yorumlarından belli,ablaya takmış zavallı abla.

Konuyu görünce stajım aklıma geldi ya çocuk esirgeme kurumunda yapıcam zamanla içinde oldukça insan o kadar etkilenmiyo diyolar insallah oyle olur

Konuyu görünce stajım aklıma geldi ya çocuk esirgeme kurumunda yapıcam zamanla içinde oldukça insan o kadar etkilenmiyo diyolar insallah oyle olur

umarm kolaylaşır bir bilgin varmı nerdedir, nasıl gidilir, gitmeden randevu gün almak mı lazm :)

umarm kolaylaşır bir bilgin varmı nerdedir, nasıl gidilir, gitmeden randevu gün almak mı lazm :)
Avrupa yakasındayım ben bizim burası önceden izin alınıp öyle gidiliyo ve eski kıyafetler,dışardan yemek etkliketsiz hiç biseyi çocuklara vermiyolar çocuklara verilen ve kullandıklari hersey yeni oluyo genelde annem çalışıyo ordan biliyorum ama her kurum aynı mi bilemiyorum tabi

bende avrupa yakasndaym, superisi adlı kullanıcı bilgi amaçlı bakacktı etrafa, haber bekliyrz öyle, ben baktm ama ulaşamadm yanlş no dediler hep, annenizn çalıştığı yer neresi tlfnu varmı bilgi alırdık bizde :)

Numarasını bulup yazarım buraya :))

0212 441 7078 doğrudur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…