Lise Yorum ve Soruları Beraber ders çalışalım mı ?

Benide aranıza kabul ederseniz cok mutlu olurum. Benım sınav haftam bıttı bupazartesı yanı 1. leri bıtırdık. Notlarımın bı kısmı acıklandı sadece hee bu arada bende lise 3. sınıftayım duz lisede okuyorum tm yim uskudarda okuyorum uskudarda yasıyorum.

Matematik:28
Geometri:30 (Gördüğünüz gibi arkadaslar sayısal derslerim cok kotu hıc anlamıyorum cok uzuluyorum ve aksine o kaar da cok calısıyorum kı aannem bıle dıyo kı senın kadar calısıpta yıne bır alan baska bırnı gormedım dıyo. Çok uzuluyorum bu konuya . dershaneye de gıdemedım annem son sene dershaneye gıtsemde bı yararının olmAYAcagını dusunuyo ozel unv gıdersın dıyp kestırıp atıyo oysa ben sehır dısında veya burda guzel bı okulda PDR okumak ıstıyorum butun arkadaslrımın ozele gıtmeye durumu var ama herkes devlet baska once devlet dıyolar ozelı dusundugunu dıyınce kınıyolar)

Edebiyat:77 (Sözel derslerimde sayısalların tam zıddına cok ıyı sözellerde cok basarılıyım )

Ayrıca kendımden de bahsedeyım kıtap okumayı cok severım. Karadenizi cok severim ve hep karadeniz ile ilgilenirim o tarz müzikler dinlerim. Bu kadar arkadaslar. KEndımı gruba dahil ettim maruz görun :) Hoscakalın cevaplarınızı beklemekteyım.

Tabii ki ederiz canım hoşgeldiin :)

Edebiyattan bende 77 aldım
Sayısal derslere de daha çok çalışıp, daha çok üstüne gidip başarabilirsin :)
Gerçi haklısın, bazen ne kadar çok çalışsak da yüksek not alamıyoruz..

Bende kitap okumayı çok severim, bir kitap biter diğerine başlarım :128:

Canıııııııımm aramıza hoşgeldin

Aramızda sana yer olmayacak da kime yer olacak

İnternetten videolar izleyebilirsin ekol hoca vs...

Gerçekten sana yardımcı olmak isterim

Ben de sayısal öğrencisiyim, ama senden küçüğüm

Anlatım olarak bir yardımım olmaz belki ama moral olarak,

Dertleşme, paylaşma konusunda hep buradayım beklerim canım

Hoş geldin aramıza canım :)

tm deyim resim: 100 edebiyat: 73 dil anlatım: 92 geometri: 55 demokrasi: 65 beden : 85 tarih: 60

12 sene okuycaz sadece diploma verecekler, insan bi televizyon falan da verir :128::128:

Son düzenleme:
Hoş geldin aramıza canım :)

Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum canım :) Hem aranıza aldıgınız ıcın hemde tavsiyeleriniz için . Biraz geç kaldım ama neyse artık.
Sizin öğretmenleriniz erkenden okumuş ne güzel . Bizimkiler ( üşengeçmidir nedir anlamadım ) bi türlü okuyamadılar. Hergün bekliyorum belki bi tane okunur diye ama yok . Sanırım haftaya hepsi açıklanır o zaman yazarım bende diğerlerini . Bu arada nerelerden yazıyosunuz ve dershaneye giden var mı ?

İstanbuldan yazıyorum

Dershaneye de gidiyorum evet

Kızlaar

Sevgili dil anlatım hocamız ilde 2 yarışma varmış ;

Onlara katılıp derece alanların sözlüsüne 100 vereceğim dedi...

Konulardan birisi insan hakları, diğeri ise ilçemizi tanıtma...

Çok kararsızım bana fikir verebilecek olan var mı? :44:

Kompozisyon olacak en az 2 en fazla 4 sayfa olacak...

Saygılar sevgiler ...

ben olsam ilçemi seçerdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…