• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları Beraber ders çalışalım mı ?

Bence gayet iyi almışsın canım, üzülme...

Ben 50 bile beklemiyorum sıkma canını senden kıymetli mi? :34:

Babanın laf söylemesi, senden daha iyi beklemesindendir...

Zamanla o da lise psikolojisine alışmış bir baba olacak merak etme :16::16:

Umarim dedigin gibi olur canim, artik benimde canımı sıkmaya basladi bu durum babam böyle yaptikca hic calisasim gelmiyor cünkü...

hmm anladım canım. babanın böyle davranması normal ozaman. lise ortamı ortaokuldan farklı oldugu için sende kımseye uyma dıye öyle arada kızıyordur.

Kimseye uyduğum falan yok ki benim. Babam da biliyor bunu. Zaten okulumdaki arkadaşlarım çoğu başarılı olduğu için böyle üzerime geliyor. Ha bir de neymiş: 4 yıl sonra üniversiteye girişte bireysel başarı daha önemli olacakmış. 4 yıl boyunca aldığımız yıl sonu puanlarının ortalamasıyla üniversiteye girecekmişiz. Bu yüzden puanlarımın çok yüksek olmasını istiyor... Ama işte lisenin de ortaokul gibi kolay olduğunu zannediyor...

Kimseye uyduğum falan yok ki benim. Babam da biliyor bunu. Zaten okulumdaki arkadaşlarım çoğu başarılı olduğu için böyle üzerime geliyor. Ha bir de neymiş: 4 yıl sonra üniversiteye girişte bireysel başarı daha önemli olacakmış. 4 yıl boyunca aldığımız yıl sonu puanlarının ortalamasıyla üniversiteye girecekmişiz. Bu yüzden puanlarımın çok yüksek olmasını istiyor... Ama işte lisenin de ortaokul gibi kolay olduğunu zannediyor...

Canım ilk yıl benim babamda üstüme geliyod doğrusunu soylemek gerekirse. Telefon ıstıyodum tesekkür alırsam alacagını soylyodu. Bnm okulumda bnm tanımadgm ama onn tanıdıgı arkadaslarının ogulları varmısda benı takip ediyolarmış. yıl sonu onlarla tanıstırıcam bırıde sızın sınıfta ona gore fln dıyodu. Oysa ben doğru duzgun yolunda bi tipim yani ne bi olayım olmştur ne de bi sevgilim. kendi capımda takılırım. Ama babam ilk yıl psikolojik baskı uygulamıştı ustumde suanda ıse hıc ole bişi dediği yok hatta o kişiler varmı yokmu bilmemde onların lafını bıle etmiyo

Bence de ...
Daha önce konustum hatta annemle beraber konustuk ama ben senin üstüne gelmiyorum ki diyor.
Ben de biraktim artik zamanla alisir herhalde...

Alışır alışır bencede. ilk yıl bnm ailemde düşük not alınca cok sasırıyolar uzuluyolardı cnku 8 sene hep takdır almıştım ama onlarda lise psikolojisine girdiler şimdi . Herseyın farkındalar

Canım ilk yıl benim babamda üstüme geliyod doğrusunu soylemek gerekirse. Telefon ıstıyodum tesekkür alırsam alacagını soylyodu. Bnm okulumda bnm tanımadgm ama onn tanıdıgı arkadaslarının ogulları varmısda benı takip ediyolarmış. yıl sonu onlarla tanıstırıcam bırıde sızın sınıfta ona gore fln dıyodu. Oysa ben doğru duzgun yolunda bi tipim yani ne bi olayım olmştur ne de bi sevgilim. kendi capımda takılırım. Ama babam ilk yıl psikolojik baskı uygulamıştı ustumde suanda ıse hıc ole bişi dediği yok hatta o kişiler varmı yokmu bilmemde onların lafını bıle etmiyo

Benim babam tesekkur istese tamam ama takdir istiyor. Hep 100 alayim istiyor. Tek destekcim annem o olmasa hic calismazdim babama inat ama annem iyi ki beni destekliyor babama karsi.

BEN ÇOK MUTLUYUMM ayrıldık biz. çok güzel bişey herkese tavsiye ederim :62::62:

ağlamamak için zor tutuyorum banane ben haklıyım. PİŞMAN OLACAK! köpek gibi gelip yalvarcak. yani inşallah. offfff telefonum 1 hafta kapalı kalsın. merak etsin

Back