• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları Beraber ders çalışalım mı ?

Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum canım :) Hem aranıza aldıgınız ıcın hemde tavsiyeleriniz için . Biraz geç kaldım ama neyse artık.
Sizin öğretmenleriniz erkenden okumuş ne güzel . Bizimkiler ( üşengeçmidir nedir :20: anlamadım ) bi türlü okuyamadılar. Hergün bekliyorum belki bi tane okunur diye ama yok . Sanırım haftaya hepsi açıklanır o zaman yazarım bende diğerlerini . Bu arada nerelerden yazıyosunuz ve dershaneye giden var mı ?

:34:

geç kalmış sayılmazsın :) İstanbuldan yazıyorum dersane:6:ye gitmiyorum canım

Bizimde birazı acıklandı.
Din kültürü:85
İnkılap tarihi:70
Tarih:80

Arkadaşlar anlamıyorumm hep 5 beklerken neden 4 alıyorum ya varya birgün su derslerden birinden bi beş alıyım dişimi kırıcam. Büyü mü var ustumde ne ? :14: 84 ten bile kacırdıgım oluyoo :52: :52: Bu araada arkadaslar yarın Ümraniye Çözüm dershanesinin deneme sınavına katılıcam. eger cevrede oturan varsa katılsın. kendimizi denemiş olalım. arkadaslar hep dershaneye gidiyolar onlar surekli giriyo bir de ben giriyim bakalım kac alıcam diye düşündüm sonucumu yazarım :)

Bu arada notlarınıza baktım hepiniz cok basarılı kızlarsınız MAŞALLAHH :nazar: Umarım hepimiz istediğimiz üniversiteleri kazanırız . Yolumuz acık olsun

Herkese merhabalar :) ben de lise 3 teyim açıklanan sınavları yazayım size kızlar :)
Din kültürü:100
Müzik:85
Dil anlatım:76
Edebiyat:68
İngilizce:77
İnkılap:62

Bu arada notlarınıza baktım hepiniz cok basarılı kızlarsınız MAŞALLAHH :nazar: Umarım hepimiz istediğimiz üniversiteleri kazanırız . Yolumuz acık olsun

çoooooooookkkkk teşekkür ederizz :) sevgilimin ünisi nereye çıkarsa orayı istiyorummmm olmazsa Balıkesir ünisini istiyorum. :62:

Cografyadan 80 aldim kizlar ve bu yüzden babamdan yine laf yedim. :ssz:

Bence gayet iyi almışsın canım, üzülme...

Ben 50 bile beklemiyorum sıkma canını senden kıymetli mi? :34:

Babanın laf söylemesi, senden daha iyi beklemesindendir...

Zamanla o da lise psikolojisine alışmış bir baba olacak merak etme :16::16:

Back