Beraber Anne Olma Yolunda

sagol canim ben d vitaminini hic duzenli vermedim ki sancilardan sikintilardan onu hepten unuttum arada aklima geldikce verdim ne kadar kullanmak gerekiyoki onu.. valla ben cesaret edemem biz esimle yikiyoruz bazen komsumla oyle rahat oluyo az daha buyuyunce bakariz artik duruma gore
Ya aslında d vitamini önemli..raşitizmden koruyo ama hatam şurda geçen ay bende kullandım çocuk bide benim sütten aldı...anlayacağın kestim artık... Sen yine 2-3 damla ver dediğim gibi lazım bebişe

sonunda 1 yaş olduk Allah ıma bin şükür bu gunlerıde gorduk :) prenses kızım benim hayatın hep mutluluk dolsun ınsallah
Söz verdiğim gibi her ay 1 paylasım yaptım :) 12 ay coktan bıtmıs bılee
Maaşallah kuzuya ne de şirin olmuş:nazar::KK200: doğumgünü kutlu Mutlu olsun Allah sağlıklı hayırlı bir ömür nasip etsin bal tanesine

Yaa çok takıyor gelip gidip aynaya bakıyorum karnimi içime çekiyorum söyle olacak diyorum. Düzenli bazı karın hareketleri var onları yapıyorum gidecek inşallah. Peki senin ilk dogumunda ne kadar sürede toparladı karnin

Ben oglanda çabuk kurtuldum 6 ay içinde kilonun tamamı kendiliğinden gitti. Karnın sikilasmasi biraz daha uzun sürdü ama ne kadar tam bilmiyorum.

Görüyorsun dimi cekmece daha fazla neden açılmıyor aglamasini. Icindeki kavanozu alacakmis :KK53: ne ara durulur bacim bu?

Valla tam bir durulma bekleme sen ama 2 yaşından sonra bir nebze olsun rahatliyorsun. Aklı zarara ermeye başlıyor az da olsa.

Sağol Can'ım benim bugün doktor kontrolümüz vardı...kafada Konak oldu ona şampuan verdi doktorumuz gerçi ben bebeyağı sürüp yıkıyorum sonra tarıyorum ama azar azar düzeliyordu şimdi hemencik bitecek...zaten tek başıma yıkamayada başladım iki seferde biter gider... Rotayı da yaptırdık...ama benim kuzum az kilo almış doktor gaviskon verdi kusmasını önlemek için bir ay deneyeceğiz...boyu 5 cm uzamış ama demekki yediği boya gitmiş sıpanın... Burnumuzda da sümük var çeksemde yine oluyor onun içinde coldmix alıcaz...hani reklamlarda varya yastığa damlatıyorsun...kalçayı tekrar çektirdik normale dönmüş...bıngıldağımız erken kapanma eğilimindeymiş onu da takip edecek doktorumuz.... Ay anacım şu sıpalar bir yaşını bitireydi rahatlardık azcık...sende durumlar ne...bak her doktor muayenesinde her yerine baktır bebişin..

Şu bingildak da tam bir sorun. Bizimki de geç kapanmıştı. Sağlıkla büyüsün inşallah Mete paşa

gecmis olsun canim bende bebeyagi suruyorum kafasina konak olmadi ins olmazda.. kiz tek basina nasil yikiyosun kayar gider elinden allah korusun.. benimkide kusuyo ya ama gelisimi iyiydi hic ona bakmadik biz.. benimkinin burnundada oluyo ya bazen tikali gibi oluyo doktor mevsim gecisinden etkilenir dedi..ben bugun apar topar gittim hastaneye oglum resmen aglamaktan catliyacakti ilk defa bu kadar cok agladi hemen komsumu cagirdim hic bi sekilde susmadi goturdum twbi hemen doktor salgin var dedi zaten ishaldi bi kac gundur sanirim bagirsaklari iltihaplanmis kaka tahlili istedi artik ne zaman yaparsa esim goturecek rota virusude sordum tahlilde onadw bskilacak dedi cikarsa zaten yaptirmana gerek yok dedi sonuc kotu cikarsa antibiyotik verecek simdi bi bagirsak antiseptigi verdi kusmasi icin fitil verdi bide mryveli tozlar varya maflor ondan verdi yogurdun icine kat yedir dedi ama ben onu vermeyi dusunmuyorum

Geçmiş olsun canım maflor tek kullanımda ishali kesiyor tüm paketi kullanmıyorsun bebis kaç aylık bilmiyorum ama ishali çok yoğunsa kullan bence.

sonunda 1 yaş olduk Allah ıma bin şükür bu gunlerıde gorduk :) prenses kızım benim hayatın hep mutluluk dolsun ınsallah
Söz verdiğim gibi her ay 1 paylasım yaptım :) 12 ay coktan bıtmıs bılee

Maşallah prensese. Nice mutlu yaş günleri olsun inşallah. .

Sorma canm su gibi akıyo zaman EE prenses nasıl yoruyomu annesini
Canim anca yazabiliyorm hep aklimdasinz ama giremiyorm eskisi gibi evde Defneyle zaman hizli geciy bide kirk gezmelerimz bitmedi daha bide hep kuak istedigi icin yoruluyorm sen nasilsin bebislerin nasil?
Maşallah Defnemize canm aynı sorun bizdede var şu gaz mahfediyor yavrucakları
Canim gaz sancilarinz ne durumda bizimki biraz hafifledi cok sukur

Mogami Mogami canim kangurudn bahsetmissin hevesleniyorm almak icin suan tasirim Defneyi ama daha sonra tasiyamam zaten ufak tefek biriyim bide sirtim cok agriyo bosuna para vermek itemiyorm sen nasilsi Mete pasa nasil cok tatli olmus masallah

Canim anca yazabiliyorm hep aklimdasinz ama giremiyorm eskisi gibi evde Defneyle zaman hizli geciy bide kirk gezmelerimz bitmedi daha bide hep kuak istedigi icin yoruluyorm sen nasilsin bebislerin nasil?

Mogami Mogami canim kangurudn bahsetmissin hevesleniyorm almak icin suan tasirim Defneyi ama daha sonra tasiyamam zaten ufak tefek biriyim bide sirtim cok agriyo bosuna para vermek itemiyorm sen nasilsi Mete pasa nasil cok tatli olmus masallah
Canım sen bak benim aldığım kanguruya her renginin altında alanların yorumları var belki 100 yorum okudum bi tane olumsuz yok... Sırt bel ve boyun ağrısı yapmıyormuş...markası momfortbaby...7 kiloya gelince takarsın minnoşla gezersiniz...Mete de çok şükür iyi dün 3.ayımız bitti rota virüs aşısını oldu...büyüyor güzel güzel:KK200: Defnem de koca kız olmuştur dimi arada resim paylaş

Maşallah büyümüş te gezmeleremi çıkarmış prenses bebiş doğunca vallah hiç fırsat olmuyo hele ilk günler canm
Bizde iyiyiz çok sükur biri gözümün önünde biri karnımda hızla büyüyo :)

IMG_20160409_152435~2.jpg
Kızlar bakın buda benim koca göbeğim :)))

Hem nasil cok hareketli :) resim atmadan once haftana sasirmistim zaten. Ne ara büyüdü o kadar ya. Nasilsin var mi bulanti hala?
Annem hep söyler erkek çocukları genelde çok hareketli diye seninki de maşallah tam tariflere uygun maşallah subhanallah
Yok çok sükur ilk hamileliğe gore çok rahat ve kolay geciyo sükur iyiki olmuş diyorum :)

Maaşallah paşaya nasılda büyütmüş annesinin göbeğini :nazar:
Zaman su gibi akıp gidiyor ayy bi Bakmışsın ız doğurmusum ben hiç anlamadm nasıl geçti zaman kızımla ilgilenmekten hamile olduğumu unuttuyorusen nasılsın mogişim mete paşa nasillar bakım:)

X