Gözün aydın kuzum darısı kalbeSelam kızlar geçen hafta kesemizi gördük çok şükür haftaya çarşamba da hem bebişi hem de kalp atışını duymak için gideceğiz inşallah. Herkes iyi sanırım kabaca baktım geçmişe. Geçen hafta oğlum hastaydi giremedim hiç foruma
Canım iyidir takılıp gidiyoruz... Kilo olayında ben eski halime döndüm sayılır ama bel çevrem kalınlaşmış onu da pilatesle inceltmeye çalışıcam... Göbek topladı baya...spor yapıyormusun o etkili olabilirKızlar meraba Nasılsıniz okuyup çıkıyorum çoğu zaman. Doğum yapan arkadaşlar açaba karniniz toparlandı mi. Ben kilo konusunda normalde de takintiluydim. Şimdi karnimi indirmeye çalışıyorum. 87 ile girmiştim doğuma şimdi 68 im.19 kilo gitti ama tabi karın var biraz toparlannasi biraz zamn alıyor galiba orası da gitse süper olucak sizde durumlar nasil
canımmmmmm inanamıyorummmmalmışsın mujdeyii. Çook sevindim canımm. Rabbim sağ salim kucaklamayı nasib etsinn
Gözün aydın kuzum darısı kalbeoğluşa da geçmiş olsun daha iyidir inşallah
Canim spor yapıyorum hergün. Karın kol bacak hareketlerim var onları düzenli yapmaya çalışıyorum. İşte benim de bel cevremde kalinlasma var. Hamile kalmadan önce de göbek azıcık vardı ama bu kadar değildi. Vericem inşallah. Eski kilom 65. 2 3 kilo kaldı ulaşmaya. Ama benim hedefim 58.Canım iyidir takılıp gidiyoruz... Kilo olayında ben eski halime döndüm sayılır ama bel çevrem kalınlaşmış onu da pilatesle inceltmeye çalışıcam... Göbek topladı baya...spor yapıyormusun o etkili olabilir
erkek Allahın izniyle canımAllah razı olsun canım benim. Aldık çok şükür çok bekletmedi miniğim bizi :) Sen de büyütmüşsün maşallah. Kız mı erkek mi meleğin?
Amin canım inşallah. Oğluş iyi, toparladı çok şükür. Anneannesi yoğun bakıma aldı onu geçen hafta. Şimdi iyi kreşe gidip geliyor.
Yaparsın sen sıkma canını bak yazda geldi alırsın ufaklığı yürüyüş yaparsın...çokta rahat gider o kilolar bide spor öncesi sıkılaştırıcı krem kullansana bende Nivea Q10 varCanim spor yapıyorum hergün. Karın kol bacak hareketlerim var onları düzenli yapmaya çalışıyorum. İşte benim de bel cevremde kalinlasma var. Hamile kalmadan önce de göbek azıcık vardı ama bu kadar değildi. Vericem inşallah. Eski kilom 65. 2 3 kilo kaldı ulaşmaya. Ama benim hedefim 58.
Gerçekten o sikilastirici kremler ise yariyor mu mogamicim ya. Yariyorsa kullanırım valla. Bak karnimin fotosunu atayım miYaparsın sen sıkma canını bak yazda geldi alırsın ufaklığı yürüyüş yaparsın...çokta rahat gider o kilolar bide spor öncesi sıkılaştırıcı krem kullansana bende Nivea Q10 var
Ben tam randımanlı kullanamadığım için bilmiyorum canım ama şu spora başlayınca kreminde düzenli kullanıcam... Dene sende istersen...at bakıyım resimGerçekten o sikilastirici kremler ise yariyor mu mogamicim ya. Yariyorsa kullanırım valla. Bak karnimin fotosunu atayım mi
Ben tam randımanlı kullanamadığım için bilmiyorum canım ama şu spora başlayınca kreminde düzenli kullanıcam... Dene sende istersen...at bakıyım resim
Ben tam randımanlı kullanamadığım için bilmiyorum canım ama şu spora başlayınca kreminde düzenli kullanıcam... Dene sende istersen...at bakıyım resim
Kız bende bişey sandım göbeğim var deyince...pek bişey kalmamış ki...sporla toplarsınEki Görüntüle 1809754 canım biraz gec oldu yuklemem kusura bakma
Ayy gerçekten mi ya. İnşallah veririm canım. Çok takiyorumKız bende bişey sandım göbeğim var deyince...pek bişey kalmamış ki...sporla toplarsın
Takma kafana bak ne güzel vermişsin o kadar kilo daha da verirsin üstelik sporla incelirsin de... Dediğim gibi çok bi göbeğin kalmamış kuzumAyy gerçekten mi ya. İnşallah veririm canım. Çok takiyorum
Sağol canım desteğin için. ☺☺☺Takma kafana bak ne güzel vermişsin o kadar kilo daha da verirsin üstelik sporla incelirsin de... Dediğim gibi çok bi göbeğin kalmamış kuzum
Eylulde mi dogum yapmistin canim sende?Sağol canım desteğin için. ☺☺☺
Evet canım eylül de yapmıştım. Sende durumlar nasilEylulde mi dogum yapmistin canim sende?
Son 4 kiloEvet canım eylül de yapmıştım. Sende durumlar nasil
Hımm bende geleyim. Peki karnin nasıl sarkık mi yoksa sikilasti miSon 4 kilotopik yaptik gel sende diyecektim bende. 2015 eylül anneleri zayifliyor diye.
Biraz gobek var yumusak bi de pis bi simitHımm bende geleyim. Peki karnin nasıl sarkık mi yoksa sikilasti mi
Masallah :) esmer guzeli kuzuMete paşadan öpücükler teyzeleri yarın 3 ayımız bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?