Beraber Anne Olma Yolunda

Gözün aydın kuzum darısı kalbe oğluşa da geçmiş olsun daha iyidir inşallah

Canım iyidir takılıp gidiyoruz... Kilo olayında ben eski halime döndüm sayılır ama bel çevrem kalınlaşmış onu da pilatesle inceltmeye çalışıcam... Göbek topladı baya...spor yapıyormusun o etkili olabilir

canımmmmmm inanamıyorummmm almışsın mujdeyii. Çook sevindim canımm. Rabbim sağ salim kucaklamayı nasib etsinn

Allah razı olsun canım benim. Aldık çok şükür çok bekletmedi miniğim bizi :) Sen de büyütmüşsün maşallah. Kız mı erkek mi meleğin?

Gözün aydın kuzum darısı kalbe oğluşa da geçmiş olsun daha iyidir inşallah

Amin canım inşallah. Oğluş iyi, toparladı çok şükür. Anneannesi yoğun bakıma aldı onu geçen hafta. Şimdi iyi kreşe gidip geliyor.

Canim spor yapıyorum hergün. Karın kol bacak hareketlerim var onları düzenli yapmaya çalışıyorum. İşte benim de bel cevremde kalinlasma var. Hamile kalmadan önce de göbek azıcık vardı ama bu kadar değildi. Vericem inşallah. Eski kilom 65. 2 3 kilo kaldı ulaşmaya. Ama benim hedefim 58.

erkek Allahın izniyle canım

Yaparsın sen sıkma canını bak yazda geldi alırsın ufaklığı yürüyüş yaparsın...çokta rahat gider o kilolar bide spor öncesi sıkılaştırıcı krem kullansana bende Nivea Q10 var

Yaparsın sen sıkma canını bak yazda geldi alırsın ufaklığı yürüyüş yaparsın...çokta rahat gider o kilolar bide spor öncesi sıkılaştırıcı krem kullansana bende Nivea Q10 var
Gerçekten o sikilastirici kremler ise yariyor mu mogamicim ya. Yariyorsa kullanırım valla. Bak karnimin fotosunu atayım mi

Gerçekten o sikilastirici kremler ise yariyor mu mogamicim ya. Yariyorsa kullanırım valla. Bak karnimin fotosunu atayım mi
Ben tam randımanlı kullanamadığım için bilmiyorum canım ama şu spora başlayınca kreminde düzenli kullanıcam... Dene sende istersen...at bakıyım resim

Ben tam randımanlı kullanamadığım için bilmiyorum canım ama şu spora başlayınca kreminde düzenli kullanıcam... Dene sende istersen...at bakıyım resim
canım biraz gec oldu yuklemem kusura bakma

Ayy gerçekten mi ya. İnşallah veririm canım. Çok takiyorum
Takma kafana bak ne güzel vermişsin o kadar kilo daha da verirsin üstelik sporla incelirsin de... Dediğim gibi çok bi göbeğin kalmamış kuzum

Mete paşadan öpücükler teyzeleri yarın 3 ayımız bitiyor

Eklentiler

• image.jpeg
    58,6 KB · Görüntüleme: 46
  • image.jpeg
    54,6 KB · Görüntüleme: 66
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…