Beraber Anne Olma Yolunda

@betiboop burdayimki been :) minnak kaanla is arasinda mekik dokurken yazamaz oldum foruma iyiceee
blummmm ve Mogami yeni anneler bebeklerle yalniz kalmaya mi baslamis masallah masallah koklarim ikisinidee. Mogisim butun kilolari vermisin ustune bide bize harika bi foto atmissin pekte guzel anne olmussun. Kaanimin ikizi mete pasa :) sosyal medya yasagimizi kaldirmadik kuzum esimle sozumuzu bozmak istemiyorum beticikte whatsaap araciligi ile goruyor kaani :) sana da bi foto atariz insallah :)

Ay vicdansız kv Nasıl uyudu yav özellikle kurağının dibine gitseydin ağladığında...neyse gitmiş sonunda çocuklarımıza en güzel biz bakarız...Mete iyi kuzum takılıyoruz paşamla.. Kuru öksürüğü var muhtemelen havanın kuruluğundan oldu hava nemlendirici aldık ama yarın doktora götürücem hem göz hemde kalça muayenesi var ayrıca... 53 günlük olduk çok şükür... Şimdi yanımda ağzını kuş gibi açıp kapıyo acıktı çok...teşekkür ederiz teyzesi foto yorumun için Defne ye d vit. Veriyorsun dimi aman ihmal etme

sosyal medya işini anlarım bende kırka kadar beklemiştim... Kaan paşanın resmini at bana özelden oğlumun ikizini göreyim... 2.ay aşısını olmıştur Kaan paşam... Bizde 53 günlük olduk aşı vaktimiz geldi... Nasıl bi sıkıntı Yyapmadı dimi Ateş falan...

Boyut buyuk diyor evde ilgilenicem bu foto isiyle :) canim asi hic ates yapmadi ama 2gun cok huysuz oldu kaan. Ilk aksam yorgun yorgun bakti resmen ertesi gun hem yorgun hem sinirli hem mutsuz hem aglamakli oldu kuzum. Asi olan kolunu oynatmak istemedi falan. Atesi olmamasina ragmen agrisi olabilir diye doktorumuzun onerisiyle calpol verdimde uyudu. Hemsire, asilar huy degisimi yapabilir demisti valla kaan oyle huysuz kalacak diye korktum ama gecti sukur. Insallah mete kuzumda olmaz bu huysuzluk.

Anladım Can'ım bende calpol alayım gerekirse veririm...daha rota virüs var... Çok işimiz var çok

hyb77 sen o özellikleri içeren bi isim bul bana da söyle bak sana buldum ben tunç ismi çok güzel
şeker den var mı haber
Tokluk şekerime bakıldı.Yemekten 20 dakka sonra ilk kan alındı 130 çıktı.şekerli su içtikten 1 saat sonrada 2. Kan alındı o 162 çıktı doktor yüksek dedi.Perşembe günü açlık şekerine bakılcak yüksek çıkarsa ona göre başka doktora yönlendircek o doktorda ihtiyaç duyarsa diyet uygulancakmış cnm.

canımmm belli oldumu hadi vatana millete hayırlı olsun Allah gönlüne göre verdi inşallah benimde bir kızım olur hayırlısıyla senin oğlan yakışıklı olursa ona veririm
Erkek büyük ihtimale dedi doktor yakışıklı olur teyzesi tabi senin kız güzel olursa isteriz olmadi berdel yaparz abla ve abiler de baş göz ederiz

Selam kızlar sabah ezanından itibaren ayaktayim hazırlandıktan sonra hastanede yım su an hazırlıklar yapıldı serumla bekliyorum. 9dan sonra sezeryana gircem. Eşim benden heyecanlı ben çok sakinim... Hayırlı ve kolay bir doğum olur inşallah hemen ayaklanirim. İçim biraz buruk sadece annem babam k.v ve eşim var. Ablalarım da olsaydı keşke herkes bi tel ucunda merakla bekliyorlar canlı canlı goremeselerde fotonlardan idare etcekler...

Saglikla hayirlisiyla minik mucizeni kucagina alirsin insallah canim dogumun kolay gecsin insallah dualarim seninle haber bekliyorum musait olunca yaz olurmu

Anladım Can'ım bende calpol alayım gerekirse veririm...daha rota virüs var... Çok işimiz var çok
Canim nasilsin mete pasa nasil bizim2.ay asimizda ates falan olmadi ilk gun biraz huysuzlugu oldu bebek arabamizida siparis verdik dun indirime girmis tesekkur ederim memnun kalirim insallah

Sağlıkla gelsin minik mucizen kolay doğum olucak diye hissediyorum inşallah ayaklanır ayaklanma yaz olurmu az kaldı seram minik zehramızın mis gibi kokusunu içine çekmene dualar sizinle

Sağol canım benim sen nasılsın senin prenses nasl eskisi kadar kimse girmiyo sayfaya herkez bebislerle ilgileniyor galiba
İyiyim canim bende benim prenseste iyi teyzesi dis cikardi 1 tane yanidakide cikacak biraz huysuzlugu var aynen bebekten firsat bulamiyorlardir senin minik abla nasil annesi hamilelik nasil gidiyor

İyiyim canim bende benim prenseste iyi teyzesi dis cikardi 1 tane yanidakide cikacak biraz huysuzlugu var aynen bebekten firsat bulamiyorlardir senin minik abla nasil annesi hamilelik nasil gidiyor
Maşallah prensesine benim ki biraz tembel çıktı diş konusunda daha ortada birşey yok abla oluyor benim kızım bazen çok şanslı buluyorum prensesi bazen de yazık diyorum doya doya sevemedik ilgilenemedik kafam çok karışk bu konuda :-( hamilelik te şimdilik iyi gidiyor tek sıkıntımız bulantılar 10 haftadan sonra başlayan bulantılar geçmek bilmedi bir turlu

Canim benim esim 3 aylikken cikarmis disi biraz genetik sanirim saglikli olsunda gec cikarsin oyle dusunme canim ne guzel arkadas gibi buyuyecekler biraz zor olacak senin icin ama buyuyunce rahatlarsin bende biraz daha buyusunde dusunuyorum bebek insallah bulantilarin cok surmez

Erkek büyük ihtimale dedi doktor yakışıklı olur teyzesi tabi senin kız güzel olursa isteriz olmadi berdel yaparz abla ve abiler de baş göz ederiz
:)) ilahiii canım olur olur abisine cekerse kızım da tatlı olur inşallah . bende 13-14 haftalarda gidicem belki belli olur herkese soyledin mi cnm aileye akrabalara

Canım inşallah sağlıklı güzel bi doğumun olmuştur güzel haberlerini bekliyorum bu arada burkulmasın için en yakınların yanında Nasıl olsa bende doğuma öyle gitmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…