- 18 Eylül 2014
- 1.868
- 1.445
- 248
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtanın çatlamasını kesinleştirmek istiyor herhalde canımkızlar ben geldim kafamda deli sorular var ya geçen ay aşılama yaptırdık maalesef tutmadı bu ay normal tedavi yapalım dedi doktor ama anlamadığım geçen ay yumurtamı çatlatmak için pregnyl 5000 vermişti sonrasında aşılama yaptırdı bu ay aşılama yapmıyor ama ovitrella iğne verdi burada bir gariplik yok mu....ama buda son olsun bu doktoru değiştirecem
Ben küçük boyları polikarbon aldım canım ama cam alırsan daha iyi olur ben büyük boyları cam aldım...ateşölçer almadım önceden aldığım bi digital ateşölçer vardı onu kullanıyorum...bide evet park yatak estetik değil ama hemçokpratik hem çok kullanışlı... Ben ilerde oda yapınca park yatağı katlayıp bazanın içine koyucam o kadar küçük bir yer kaplıyor katlanınca yani..yine de karar senin umarım istediğin gibi bi yatak bulursun canımPark yataklar da pek estetik gelmiyo bakalım sonucu neye baglicaz canım sen biberon olarak aventin cam almıştin memnun musun? Birde ateş ölçer olarak ne almıştin aklıma geldikçe sorarım yine
Bana doktorum o elle kontrol eskidendi artık sağlık bakanlığı yaptırmamızı istiyor kalça usg sini dedi Bilgin olsun bide hassas ölçüm yapılıyor bu elle Nasıl anlaşılır ki... Sen bilirsin kuzum can paşa iyi olsun da...git git kadın doğuma içerinin ahvali neymiş bil ben çokşaşırdım rahmimin bu kadar çabuk eski haline dönmesinecanım para dan değil zaten özel e gidiyoruz dediğin gibi nelere gitmi ki para hele bu sıpalardan sonra kalça işinde önce elle muayene edip uygun görürlerse yönlendirilirmiş canım kadın eliyle evirdi çevirdi maşallah dedi gerek yok dedi güveniyorum artık dra, benim kuzenimde vardı bilmez myim halam 5 bez birden bağlardı üstelik alet takılıydı kızcağıza allah korusun.. kadın doğum işini halletmen ne iyi olmuş zor geliyo bnana ama gidilecek mecburen calpol her dolapta artık :))
Maaşallah minik papatyana ne de güzel oynuyor...sende pek hamaratsın hatun Nasıl yaptın de helehatunlar nasılsınız. bebişler nasıl. biz artık yürütecede biniyoruz. bugün oyun halısı yaptım minik papatyama. bakın bakalım nasıl olmuş
elektrikçiden ikitane 2 metrelik elektrik borusu aldım. doğalgazcıdanda silindir köpük aldım içi delik. elektrik borusunu silindir köpüğün içinden geçirdim.üstünede renkli kumaşlardan kılıf dikip geçirdim.pikenin üstüne kızımın polarlı battaniyesini monte ettim ve bu çubukları çapraz yerleştirip yandan tutturdumMaaşallah minik papatyana ne de güzel oynuyor...sende pek hamaratsın hatun Nasıl yaptın de hele
İnşallah canımBen küçük boyları polikarbon aldım canım ama cam alırsan daha iyi olur ben büyük boyları cam aldım...ateşölçer almadım önceden aldığım bi digital ateşölçer vardı onu kullanıyorum...bide evet park yatak estetik değil ama hemçokpratik hem çok kullanışlı... Ben ilerde oda yapınca park yatağı katlayıp bazanın içine koyucam o kadar küçük bir yer kaplıyor katlanınca yani..yine de karar senin umarım istediğin gibi bi yatak bulursun canım
Bu bilimcilerde tek doğru yok anacim birinin He dediğine biri yok diyo :)) aman maşallah bebisler icjn uğraştik ya sonrasını güzel eyliyo rabbim demek ki benim ki de iyi çıkar insallahBana doktorum o elle kontrol eskidendi artık sağlık bakanlığı yaptırmamızı istiyor kalça usg sini dedi Bilgin olsun bide hassas ölçüm yapılıyor bu elle Nasıl anlaşılır ki... Sen bilirsin kuzum can paşa iyi olsun da...git git kadın doğuma içerinin ahvali neymiş bil ben çokşaşırdım rahmimin bu kadar çabuk eski haline dönmesine
aynen canım ya aksama yorgun dusuyorum ınan gunduz okul sonra bebek derken bı bakıyorum aksam olmus gunler nasıl gecıyor anlamıyorum ya :)Sağol canım benim sen nasılsın senin prenses nasl eskisi kadar kimse girmiyo sayfaya herkez bebislerle ilgileniyor galiba
bence hiç dert etme. bende kızıma bir kardeş düşünüyorum ama önce zayıflamam lazım. iki kardeş ne güzel beraber büyüyeceklerMaşallah prensesine benim ki biraz tembel çıktı diş konusunda daha ortada birşey yok abla oluyor benim kızım bazen çok şanslı buluyorum prensesi bazen de yazık diyorum doya doya sevemedik ilgilenemedik kafam çok karışk bu konuda :-( hamilelik te şimdilik iyi gidiyor tek sıkıntımız bulantılar 10 haftadan sonra başlayan bulantılar geçmek bilmedi bir turlu
Canim sen 3 4 kilo almamış miydin ne kilo.vermesi emzirme döneminde mi aldın yoksabence hiç dert etme. bende kızıma bir kardeş düşünüyorum ama önce zayıflamam lazım. iki kardeş ne güzel beraber büyüyecekler
Toplam 6kilo almıştım onuda veremedim. 73kiloyum şu anda. Mekik çekiyorum. Ekmeği hiç yemiyorum desem yeridir. İnşa Allah zayıflarm. Hedefim 63Canim sen 3 4 kilo almamış miydin ne kilo.vermesi emzirme döneminde mi aldın yoksa
Vallahi şahane olmuş zeki ve hamarat hatun seni bana da yol yordam gösterdin sağol kuzumişte bu şekilde
Doğru diyorsun betim her kafadan bir ses.... Rahim eski kıvamına dönmüştür senindeBu bilimcilerde tek doğru yok anacim birinin He dediğine biri yok diyo :)) aman maşallah bebisler icjn uğraştik ya sonrasını güzel eyliyo rabbim demek ki benim ki de iyi çıkar insallah
Gerçekten öyle oluyo kızım doğduğundan beri hiç can sıkıntısı yasamadm yaşamaya zanm yok sen nasılsın rahisim prenses nasıl ne zaman doğum günüaynen canım ya aksama yorgun dusuyorum ınan gunduz okul sonra bebek derken bı bakıyorum aksam olmus gunler nasıl gecıyor anlamıyorum ya :)
Ahhh ca bende kilolari veremeden tekrar hamile kaldm doğumdan sonra tempolu bir hayat bekliyor beni çabucak veririm kilolari diye hayal ediyorum bakalm nasl olucakbence hiç dert etme. bende kızıma bir kardeş düşünüyorum ama önce zayıflamam lazım. iki kardeş ne güzel beraber büyüyecekler
Toplam 6kilo almıştım onuda veremedim. 73kiloyum şu anda. MekikCanim sen 3 4 kilo almamış miydin ne kilo.vermesi emzirme döneminde mi aldın yoksa
iyi olur inşa ALLAHAhhh ca bende kilolari veremeden tekrar hamile kaldm doğumdan sonra tempolu bir hayat bekliyor beni çabucak veririm kilolari diye hayal ediyorum bakalm nasl olucak
o kadar para verip oyun halısı almaya ne gerek var. zaten topu topu bir kaç ay daha oyalanır içinde. artık doğruluyor yerindenVallahi şahane olmuş zeki ve hamarat hatun seni bana da yol yordam gösterdin sağol kuzum