Beraber Anne Olma Yolunda

Bi de normal doğum muydu senin canım ne Zaman yuruyuse başlamak uygun ki acaba
Evet canım ben çok şükür normal doğum yaptım cildim yenilendi hemen ayaklandim. 40 im çıkınca başladım ben spora yürüyüşe dikişler iyileşiyor zaten o zamana kadar. Estetik dikiş yapılıyor kendiliğinden kaynadi gitti

Ohhh çok iyi darısı basıma

Kızlar nasılsınız doktordan geldim şimdi çok şükür herşey yolundaymis cinsiyeti öğrendik doktor erkek olarak görüyorum dedi bana da gösterdi bende gordum cikinti vardi baya ama nedense yüzde yüz diyemiyorum bu haftada hiçbir hastama dedi hayırlısı inşallah içimden geçen buydu çok şükür Rabbim nasip etti Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah

Kizlar selaaaaaaam bugun kizim 26 gunluk oldu :)
Simdi kvleri gecirdim artik kizimla basbasayiz bundan snra daha sik girerim topige ozledim herkesi fotoda paylasicam teyzeleri gorsun kizimi :)
Herkes iyidir insallah???yeni hamis var mi?

Kuzum gözün aydın o çıkıntıyı gördüysen erkektir bende de aynısı olmuştu 13. Haftada doktorum net değil diye söylememişti ama bizde çıkıntıyı görmüştük... Oğluşunu sevsinler

Kizlar selaaaaaaam bugun kizim 26 gunluk oldu :)
Simdi kvleri gecirdim artik kizimla basbasayiz bundan snra daha sik girerim topige ozledim herkesi fotoda paylasicam teyzeleri gorsun kizimi :)
Herkes iyidir insallah???yeni hamis var mi?
Artık ana kız takılın bakalım başbaşa ben 10.günden beri başbaşayım küçük erkeğimle...Defne fıstığımız nasıl üzmüyor dimi annesini...fotosunu sabırsızlıkla bekliyorum

Gördum mogişim net belliydi çıkıntı sağol mogişim benim Rabbim sağlıkla kucağıma almayı da nasip etsin bu arada maşallah sana ve oğuşuna resmi yeni farkkettim Rabbim nazarlardan korusun sizi mogişim

Gördum mogişim net belliydi çıkıntı sağol mogişim benim Rabbim sağlıkla kucağıma almayı da nasip etsin bu arada maşallah sana ve oğuşuna resmi yeni farkkettim Rabbim nazarlardan korusun sizi mogişim
Sağol balım Rabbim korusun evlatlarımızı... Şimdiden isim düşünmeye başla sen netleşince başının etini yerim liste için çünkü

Neymiş merak ettim
Kaynanam kızımda demişti koymadk gülsüm ismini eşim bu sefer kız olsa koyacam demişti erkek olursada muhammet musap olucak dedi eşim tabi bende beğendim ama kızımn ismini ben koydum bu sefer eşim den fikir çıksın istedim

Kaynana yine kazanamadı desene

Artık ana kız takılın bakalım başbaşa ben 10.günden beri başbaşayım küçük erkeğimle...Defne fıstığımız nasıl üzmüyor dimi annesini...fotosunu sabırsızlıkla bekliyorum
Ohhhh ne guzel 10. Gunden beri basbasasiniz bende 10 gunden beri geceleri tek basimayim kv sagolsun hep uyudu :) kizim uzmuyo ama bazi saatler gaz sancilarimiz oluyo hep omuz istiyo evin icinde dolaniyoruz :) metecik nail masallah fotoda harika cikmissiniz :)

aferin kız güzel anne ne güzel anne kız başbaşa misss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…