Teşekkürler balım evlat güzelliği işteMaşallah canım ne guzelsiniz. Ben heralde hamileyken fazla kacirmisimçocuk 6 aylık oldu eski kiloma donmeme 5 kilo kaldı. Ama benim hedefim 55 ya da 58 önce bir 65 olayım da:))
Polar derken kundak tarzını kastediyorsan al tabi... Fermuarlı oluyor onlar ve çok kullanışlı... Ben battaniye de çok aranmıştım ille de polyester olmasın diye ve bir tek merinosta buldum pamuk bambu Bebek battaniyesi...arılılara bayıldım yaaTeşekkürler güzel teyzesiiipenye ve örgü ikişer battaniye var polar da alayim di mi
Babam arıcı bizde arılarla büyüdük malumPolar derken kundak tarzını kastediyorsan al tabi... Fermuarlı oluyor onlar ve çok kullanışlı... Ben battaniye de çok aranmıştım ille de polyester olmasın diye ve bir tek merinosta buldum pamuk bambu Bebek battaniyesi...arılılara bayıldım yaa
65 e 5 kilo kaldı canım. Ama hedef 58. Evde pilates yapıyorum karın dvdsinden. Haftanın iki günü de koşu bandında yurursem bu programa uyarsam gider kilolar diye düşünüyorumTeşekkürler balım evlat güzelliği işteben 16 kilo almıştım başlangıç kilomdan... Şimdi hedefim 53... Senin 65 e kaç kaldı
Çok güzeller cnm güle güle kullan.Bak teyzesi nerdeyse beşik yatak malzemiz hariç her şey tamam gibi bunlar da birkaçıhaa patiği annesi ordu ilk kez onun için
Canım Google a bebekler için fermuarlı battaniye yaz bak görsellerde var...bu arada bal 1 yaşa kadar yasak biliyorsun dimiBabam arıcı bizde arılarla büyüdük malumdede balımı ver desin diye aldık fermuarli ben hiç karailasmadim o nasıl ki
Ooo çok iyi sen spor yapıyorsun hemencik gider ben de istiyorum yapmak koşu bandı bende de var ama henüz fırsat bulamıyorum65 e 5 kilo kaldı canım. Ama hedef 58. Evde pilates yapıyorum karın dvdsinden. Haftanın iki günü de koşu bandında yurursem bu programa uyarsam gider kilolar diye düşünüyorum
Çok teşekkürler bitanem inşallahÇok güzeller cnm güle güle kullan.
Biliyorum biliyorum annesi yicek o da sütünden faydalanacakCanım Google a bebekler için fermuarlı battaniye yaz bak görsellerde var...bu arada bal 1 yaşa kadar yasak biliyorsun dimi
Yapıyorum canım sıkılasmak lazım ikinci çocuğa kilolarla hamile kalmak istemiyorum. 20 dakika yürüyorum şimdilik. Senin zaten az kalmış eski kilona donmene onlar da emdikce gider gitmezse bile biraz spor yapınca eskiye dönerim merak etme.Ooo çok iyi sen spor yapıyorsun hemencik gider ben de istiyorum yapmak koşu bandı bende de var ama henüz fırsat bulamıyorum
Kaç kilo gitti nasıl gitti , diyet filan var mı hiç tatlimm çok iyimiş bende verebilsemmm koşu bandim var amaYapıyorum canım sıkılasmak lazım ikinci çocuğa kilolarla hamile kalmak istemiyorum. 20 dakika yürüyorum şimdilik. Senin zaten az kalmış eski kilona donmene onlar da emdikce gider gitmezse bile biraz spor yapınca eskiye dönerim merak etme.
Canim ben 22 kilo almıştım hamilelikte. 87 kiloyla gittim doğuma. Çok şişmistim ödem çok vardı. Doğumdan 1 hafta sonra tatili 8 kilo gitmişti. Sonra az az gitti 40 imiz çıkana kadar hiç spor yapmadım. Evime geldikten sonra pilates yapmaya başladım çocuk ediyor diye yememden kısmadim hiç ekmeği sadece sabah yedim aksamlari yemedim. Şimdi 70 kilo geliyorum 5 kilo daha verirsem eski kiloma kavuşmuş olucam aslında yememe de dikkat etseudim şimdiye çoktan zayiflardim ama çocuk ediyor sutum olsun diye kısmadım yemeği. Şimdi ben haftanın 3 günü karın çalışıyorum 2 günü 20 dakika yürümeye çalışıyorum canım. Akşamları daha çok salata dereotu bol yeşillik yiyorum çok güzel süt yapıyor.Kaç kilo gitti nasıl gitti , diyet filan var mı hiç tatlimm çok iyimiş bende verebilsemmm koşu bandim var ama
Ohhh inşallah kalanı da hemencecik sağlıklı atarsin canım maşallah iyi vermissinCanim ben 22 kilo almıştım hamilelikte. 87 kiloyla gittim doğuma. Çok şişmistim ödem çok vardı. Doğumdan 1 hafta sonra tatili 8 kilo gitmişti. Sonra az az gitti 40 imiz çıkana kadar hiç spor yapmadım. Evime geldikten sonra pilates yapmaya başladım çocuk ediyor diye yememden kısmadim hiç ekmeği sadece sabah yedim aksamlari yemedim. Şimdi 70 kilo geliyorum 5 kilo daha verirsem eski kiloma kavuşmuş olucam aslında yememe de dikkat etseudim şimdiye çoktan zayiflardim ama çocuk ediyor sutum olsun diye kısmadım yemeği. Şimdi ben haftanın 3 günü karın çalışıyorum 2 günü 20 dakika yürümeye çalışıyorum canım. Akşamları daha çok salata dereotu bol yeşillik yiyorum çok güzel süt yapıyor.
Bi de normal doğum muydu senin canım ne Zaman yuruyuse başlamak uygun ki acabaCanim ben 22 kilo almıştım hamilelikte. 87 kiloyla gittim doğuma. Çok şişmistim ödem çok vardı. Doğumdan 1 hafta sonra tatili 8 kilo gitmişti. Sonra az az gitti 40 imiz çıkana kadar hiç spor yapmadım. Evime geldikten sonra pilates yapmaya başladım çocuk ediyor diye yememden kısmadim hiç ekmeği sadece sabah yedim aksamlari yemedim. Şimdi 70 kilo geliyorum 5 kilo daha verirsem eski kiloma kavuşmuş olucam aslında yememe de dikkat etseudim şimdiye çoktan zayiflardim ama çocuk ediyor sutum olsun diye kısmadım yemeği. Şimdi ben haftanın 3 günü karın çalışıyorum 2 günü 20 dakika yürümeye çalışıyorum canım. Akşamları daha çok salata dereotu bol yeşillik yiyorum çok güzel süt yapıyor.
Canim bende senin haftalrinda oyleydim galiba. Bana da çok geliyordu ama alıyorsun canım biraz bünye meselesi biraz dikkat etmek gerekiyor olsun bebisler sağlıklı olsun da azimli olduktan sonra verilir yeter ki biz kendikizi salmayalim. Gerçekten pilates inceltiyor. Ben su an 70 kiloyum ama eşim hamile kalmadan önce ki gibi gorunuyorsun diyor çok fark ettiriyor. Önce karını biraz duzelteyim sonra tüm vücut çalışırım. Sende verirsin merak etme çok şükür ki bebeğimiz var olacak bunun için ugrasan o kadar kişi var ki. Sağlık olsun hersey halledilirOhhh inşallah kalanı da hemencecik sağlıklı atarsin canım maşallah iyi vermissintavsiyene uyacağım ben şimdi +15 kılı aldım acaba daha ne kadar alırım bilmiyorum ama bana çok geliyo plates bende yapmıştım çok güzel inceltiyor
Çok haklisin canim bebiş kaç aylik oldu annesi .. Bana da çok geliyo tabi ki değer bebeklerimize inş önce sağlıklı kucağımıza alalım onlar halledilir artıkCanim bende senin haftalrinda oyleydim galiba. Bana da çok geliyordu ama alıyorsun canım biraz bünye meselesi biraz dikkat etmek gerekiyor olsun bebisler sağlıklı olsun da azimli olduktan sonra verilir yeter ki biz kendikizi salmayalim. Gerçekten pilates inceltiyor. Ben su an 70 kiloyum ama eşim hamile kalmadan önce ki gibi gorunuyorsun diyor çok fark ettiriyor. Önce karını biraz duzelteyim sonra tüm vücut çalışırım. Sende verirsin merak etme çok şükür ki bebeğimiz var olacak bunun için ugrasan o kadar kişi var ki. Sağlık olsun hersey halledilir
3 gün sonra tam 6 ayı dolduruyor canım. Zaman nasıl geçiyor ya daha sen hamile olduğunu söylediğin dün gibiÇok haklisin canim bebiş kaç aylik oldu annesi .. Bana da çok geliyo tabi ki değer bebeklerimize inş önce sağlıklı kucağımıza alalım onlar halledilir artık
Oyyy maşallah3 gün sonra tam 6 ayı dolduruyor canım. Zaman nasıl geçiyor ya daha sen hamile olduğunu söylediğin dün gibi
Ayyy masaAllah size guzel annenin guzel ogluKilolar gidiyor ooohhhhh 58,5 oldum bunun şerefine bir foto patlatayımsizde durumlar ne kızlar
Son aylar hiç geçmek bilmiyor. Bir de hele bir kırkı çıksın diyorsun sonra bir bakmissin 2 aylık olmuş büyüyüp gidiyorOyyy maşallahhakikaten tatlım yaaa doğum yaptığın zamanda dün gibi ve olmuş bebiş 6aylik ama bana bu son iki ay gecmiyo sabırsızlanıyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?