Betim bizde 2,5 aylık olunca ilk dozu yaptırıcaz... Verdiğin bilgi için sağol bende o markayı alayımevet canım yapıldı can rota, iki tane asşı var birinin koruyuculuğu %84 diğeri %80, biri üç doz biri ik, biz yüksek koruyucu olanı aldık rotateq adı diğeri rotarex miydi ne.. içim rahat allah a emanet artık, fiyatı da 120 tl canım
Göz için 6. Ayda da gidebilirsin aklında olsun...ben seni bilgilendiririm yineaynen oyle canim bu gittigim cocuk doktorunu sevmistim ama hic goz ve bu asidan bahsetmedi benim zaten bebisin sorunundan dolayi bisey arastirmaya vaktim olmuyo burda senin yazini okuyup haberim oldu.. evet bi kadin dogumada gorunmem lazim sanirim.. okudum canim bunu bi esimlede konusup karar vericem bi doktorada sorayim olmazsa bizde yaptiralim
Yaaa bende boşa mi aldım ki keşke sorsaydim sanakalkan ı ben de almıştım ama doğumdan spnra geri verdim silikon uç aldımm ama saçmalık gibi geldi bana çocuk zaten minnacık o plastik şeyi çekemiyo ki yoruluyo, 25 tl çöp :))) 2 hafta çığlık ata ata emzirdim ama göğüs pedi çok faydalı yumuşacık değince ohh diyosun :)
Yok yok abartmamışsın ama şu var pedi önermiyorlar hatta bana hastanedeki hemşirede kullanma dedi havasız bırakıyormuş onun yerine kalkan kullanmak daha iyi canım hem akan süt boşa gitmiyor kalkanda toplanıyor bide silikon uçla emdikçe bir süre sonra uç çıkıyor benim çıktı ama yine de uç kullanıyorum ben... Kiloyu da verirsin evelallah ama yine de artık yediklerine dikkat et kuzumOhhhh mogişimmm fit anne olmuş demekdarısı bana mogiş göğüs pedi, kalkanı, silikon ucu, kremi, uç cikariciyi aldım abarttim mi bilemedim ama
Yok anacım nerdeeeeeee babasının kopyasıAyyy ne güzelsiniz siz maşallah sizeoğluş sana mı benziyo ne, benimkisi bana benziyo baba deli oluyo
Sağol betim paşam kollarımda olunca benden mutlusu yok hepimiz için durum bu
benim kuzum alamadı silikon u bi de o kadar acıyodu ki onla daha da cok acıdı :) mete paşa alıyosa ne aalaYok yok abartmamışsın ama şu var pedi önermiyorlar hatta bana hastanedeki hemşirede kullanma dedi havasız bırakıyormuş onun yerine kalkan kullanmak daha iyi canım hem akan süt boşa gitmiyor kalkanda toplanıyor bide silikon uçla emdikçe bir süre sonra uç çıkıyor benim çıktı ama yine de uç kullanıyorum ben... Kiloyu da verirsin evelallah ama yine de artık yediklerine dikkat et kuzum
Ohh içimi rahatlattin valla tatlım pedi ne olur ne olmaz aldım ama az aldımYok yok abartmamışsın ama şu var pedi önermiyorlar hatta bana hastanedeki hemşirede kullanma dedi havasız bırakıyormuş onun yerine kalkan kullanmak daha iyi canım hem akan süt boşa gitmiyor kalkanda toplanıyor bide silikon uçla emdikçe bir süre sonra uç çıkıyor benim çıktı ama yine de uç kullanıyorum ben... Kiloyu da verirsin evelallah ama yine de artık yediklerine dikkat et kuzum
Büyük mü geldi acaba ben s olanı aldımbenim kuzum alamadı silikon u bi de o kadar acıyodu ki onla daha da cok acıdı :) mete paşa alıyosa ne aala
Almaz mı Nasıl saldırıyor bi görsenbenim kuzum alamadı silikon u bi de o kadar acıyodu ki onla daha da cok acıdı :) mete paşa alıyosa ne aala
Kalkandaki sütü biberona koyup veriyordum boşa gitmesin diye..babasına benzesin hatta keşke huyu da benzese...benim çok cins huylarım var ama eşim çok uyumlu sakin bi adamdır lakin ben böyle diyorum ya bu çocuk kesin bana çekecekOhh içimi rahatlattin valla tatlım pedi ne olur ne olmaz aldım ama az aldımkalkandaki sütü naptin peki babaya ceksin başkasına değil o da iyi çünkü babasını da annecigi beğenerek almamış mi nasılsa
Ayy ne istemzsen dersen o olurmuş yaaa ama mogiş bence sen çok tatlısın bitanemKalkandaki sütü biberona koyup veriyordum boşa gitmesin diye..babasına benzesin hatta keşke huyu da benzese...benim çok cins huylarım var ama eşim çok uyumlu sakin bi adamdır lakin ben böyle diyorum ya bu çocuk kesin bana çekecek
Canım bezde kesinlikle huggies kullan ha ama göbeği düşene kadar prima premium care al o göbek oyuntulu çünkü... Göbeği düşünce huggies e geç... Islak mendil kullanma derim... Biz pişiğin eşiğinden döndük...hem prima hem ıslak mendil yüzünden... Ben pamuğu parça parça koparıyorum kapaklı küçük bi kaseyi suyla dolduruyorum kopardığım pamuk parçalarını suya batırıp sıkıyorum ve o şekilde siliyorum çok şükür pişik falan olmadık o sayede...zaten pamuk ve su en güzeli kimyasal girmemiş oluyor işin içine...pişik kreminde de bepantol pişik kremi kullanıyorum zeytinyağı katkılı olanı ve çok memnunumAyy ne istemzsen dersen o olurmuş yaaa ama mogiş bence sen çok tatlısın bitanemceksin ceksin annecigine .. Ben biberonda almıştım iyi fikir peki beziniz ne ıslak pamuk aldım üni baby marka siz neleri beğendiniz bi de pişik kremi ne alsam
Çok teşekkürler tavsiyeler için tatlimmmCanım bezde kesinlikle huggies kullan ha ama göbeği düşene kadar prima premium care al o göbek oyuntulu çünkü... Göbeği düşünce huggies e geç... Islak mendil kullanma derim... Biz pişiğin eşiğinden döndük...hem prima hem ıslak mendil yüzünden... Ben pamuğu parça parça koparıyorum kapaklı küçük bi kaseyi suyla dolduruyorum kopardığım pamuk parçalarını suya batırıp sıkıyorum ve o şekilde siliyorum çok şükür pişik falan olmadık o sayede...zaten pamuk ve su en güzeli kimyasal girmemiş oluyor işin içine...pişik kreminde de bepantol pişik kremi kullanıyorum zeytinyağı katkılı olanı ve çok memnunum
Rica ederim kuzum danış elbet hepimiz bildiklerimizi paylaştıkça öğreniyoruz doğruyu yanlışı... Aldıkların olursa resim at çınar paşanın cicilerini görelimÇok teşekkürler tavsiyeler için tatlimmmacemi anne arada size danışır artık
Bak teyzesi nerdeyse beşik yatak malzemiz hariç her şey tamam gibi bunlar da birkaçıRica ederim kuzum danış elbet hepimiz bildiklerimizi paylaştıkça öğreniyoruz doğruyu yanlışı... Aldıkların olursa resim at çınar paşanın cicilerini görelim
Çoook şirin olmuş patiği eline sağlıkBak teyzesi nerdeyse beşik yatak malzemiz hariç her şey tamam gibi bunlar da birkaçıhaa patiği annesi ordu ilk kez onun için
Maşallah canım ne guzelsiniz. Ben heralde hamileyken fazla kacirmisimKilolar gidiyor ooohhhhh 58,5 oldum bunun şerefine bir foto patlatayımsizde durumlar ne kızlar
Teşekkürler güzel teyzesiiiÇoook şirin olmuş patiği eline sağlıkbenim pijamada bu tarzdı kullanışlı oluyor...battaniye al 3-5 tane bi de emzirme yastığı al... Yatağını arabasını alınca ekle resimlerini... Ay çok heyecanlı oluyor bu alışveriş faslı güle güle kullansın minik erkeğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?