Beraber Anne Olma Yolunda

Betim bizde 2,5 aylık olunca ilk dozu yaptırıcaz... Verdiğin bilgi için sağol bende o markayı alayım

Göz için 6. Ayda da gidebilirsin aklında olsun...ben seni bilgilendiririm yine

Yaaa bende boşa mi aldım ki keşke sorsaydim sana yara oldu mu hiç onu takınca iyileşmesi kolay olur en azından yaa öyle diyolar ama

Ohhhh mogişimmm fit anne olmuş demek darısı bana mogiş göğüs pedi, kalkanı, silikon ucu, kremi, uç cikariciyi aldım abarttim mi bilemedim ama
Yok yok abartmamışsın ama şu var pedi önermiyorlar hatta bana hastanedeki hemşirede kullanma dedi havasız bırakıyormuş onun yerine kalkan kullanmak daha iyi canım hem akan süt boşa gitmiyor kalkanda toplanıyor bide silikon uçla emdikçe bir süre sonra uç çıkıyor benim çıktı ama yine de uç kullanıyorum ben... Kiloyu da verirsin evelallah ama yine de artık yediklerine dikkat et kuzum

benim kuzum alamadı silikon u bi de o kadar acıyodu ki onla daha da cok acıdı :) mete paşa alıyosa ne aala

Ohh içimi rahatlattin valla tatlım pedi ne olur ne olmaz aldım ama az aldım kalkandaki sütü naptin peki babaya ceksin başkasına değil o da iyi çünkü babasını da annecigi beğenerek almamış mi nasılsa

benim kuzum alamadı silikon u bi de o kadar acıyodu ki onla daha da cok acıdı :) mete paşa alıyosa ne aala
Almaz mı Nasıl saldırıyor bi görsen hem o sayede yara da olmadı üstelik ben krem falan kullanmıyorum... Silikonsuzda tutuyor aslında ama azcık uğraşıyor öyle... Ah biz uçsuzlar nelere kaldık

Kalkandaki sütü biberona koyup veriyordum boşa gitmesin diye..babasına benzesin hatta keşke huyu da benzese...benim çok cins huylarım var ama eşim çok uyumlu sakin bi adamdır lakin ben böyle diyorum ya bu çocuk kesin bana çekecek

Ayy ne istemzsen dersen o olurmuş yaaa ama mogiş bence sen çok tatlısın bitanem ceksin ceksin annecigine .. Ben biberonda almıştım iyi fikir peki beziniz ne ıslak pamuk aldım üni baby marka siz neleri beğendiniz bi de pişik kremi ne alsam

Canım bezde kesinlikle huggies kullan ha ama göbeği düşene kadar prima premium care al o göbek oyuntulu çünkü... Göbeği düşünce huggies e geç... Islak mendil kullanma derim... Biz pişiğin eşiğinden döndük...hem prima hem ıslak mendil yüzünden... Ben pamuğu parça parça koparıyorum kapaklı küçük bi kaseyi suyla dolduruyorum kopardığım pamuk parçalarını suya batırıp sıkıyorum ve o şekilde siliyorum çok şükür pişik falan olmadık o sayede...zaten pamuk ve su en güzeli kimyasal girmemiş oluyor işin içine...pişik kreminde de bepantol pişik kremi kullanıyorum zeytinyağı katkılı olanı ve çok memnunum

Çok teşekkürler tavsiyeler için tatlimmm acemi anne arada size danışır artık

Çok teşekkürler tavsiyeler için tatlimmm acemi anne arada size danışır artık
Rica ederim kuzum danış elbet hepimiz bildiklerimizi paylaştıkça öğreniyoruz doğruyu yanlışı... Aldıkların olursa resim at çınar paşanın cicilerini görelim

Rica ederim kuzum danış elbet hepimiz bildiklerimizi paylaştıkça öğreniyoruz doğruyu yanlışı... Aldıkların olursa resim at çınar paşanın cicilerini görelim
Bak teyzesi nerdeyse beşik yatak malzemiz hariç her şey tamam gibi bunlar da birkaçı haa patiği annesi ordu ilk kez onun için

Eklentiler

• 1d1b6667864a4723121af52acd0fc2ad.jpg
    65,2 KB · Görüntüleme: 42
  • 8697656677674_1_org.jpg
    16,8 KB · Görüntüleme: 44
  • lohusa-takimi-2li-3-48235-15-O.jpg
    23,3 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG-20160218-WA0013.jpeg
    44,3 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20160218_172939.jpg
    41,6 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_20160218_124847.jpg
    88,8 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_20160129_233800.jpg
    67,3 KB · Görüntüleme: 47
  • 29e3e455d1fb9796426960fd1c2c648e.jpg
    40,4 KB · Görüntüleme: 44
  • 7fee1ca3bac63d3a92387c7118a722eb.jpg
    183,4 KB · Görüntüleme: 45
  • 50b6097bb15466a4722613565c627002.jpg
    59,2 KB · Görüntüleme: 38
  • 178fd822759094fa9895718b48b810bf.jpg
    64,6 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_20160119_162241.jpg
    84,9 KB · Görüntüleme: 43
Bak teyzesi nerdeyse beşik yatak malzemiz hariç her şey tamam gibi bunlar da birkaçı haa patiği annesi ordu ilk kez onun için
Çoook şirin olmuş patiği eline sağlık benim pijamada bu tarzdı kullanışlı oluyor...battaniye al 3-5 tane bi de emzirme yastığı al... Yatağını arabasını alınca ekle resimlerini... Ay çok heyecanlı oluyor bu alışveriş faslı güle güle kullansın minik erkeğin

Kilolar gidiyor ooohhhhh 58,5 oldum bunun şerefine bir foto patlatayım sizde durumlar ne kızlar
Maşallah canım ne guzelsiniz. Ben heralde hamileyken fazla kacirmisim çocuk 6 aylık oldu eski kiloma donmeme 5 kilo kaldı. Ama benim hedefim 55 ya da 58 önce bir 65 olayım da:))

Teşekkürler güzel teyzesiii penye ve örgü ikişer battaniye var polar da alayim di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…