Beraber Anne Olma Yolunda

KIZLAR 4 BOYUTLU ULTRASON CEKİNENLER GİDERKEN TOKMU GİTTİNİZ? BANA CİKOLATA YE DEDİLER HAREKET ETMESİ İÇİN FALAN? DENEYİMLERİ İSTİYORUM LUTFEN...

Canım benim yumların hayırlı olsun tutsun bebiş olsun inşallah. Spermler hemen ölmez merak etme. Sen bunları hiç dusunmeden kafa yormadan esinle birlikte ol yeter. Rabbim yardincin olsun kuzum...

Bence de

KIZLAR 4 BOYUTLU ULTRASON CEKİNENLER GİDERKEN TOKMU GİTTİNİZ? BANA CİKOLATA YE DEDİLER HAREKET ETMESİ İÇİN FALAN? DENEYİMLERİ İSTİYORUM LUTFEN...
Suyu az iç cnm ben iyi görsün diye tıka basa yapmıştım kendimi :))Doktor mesaneyi görüntüledi hemen boşalt gel oğlumu göremiyorm dedi:) Wc den sonra rahat görmüştük ama 1 tane 3D foto aldık çirkin oğluştan.Gerisini ölçümler içindi foto almadı onlarda sadece ölçüm yaptı

Eklentiler

• edited_IMG-20160129-WA0002.jpg
    45,6 KB · Görüntüleme: 83
Oğluşunu yerim canım nasıl gidiyor hamilelik

Oğluşunu yerim canım nasıl gidiyor hamilelik
İyi gidiyo şimdilik bir sıkıntı görmedi doktor cuma günkü büyük ultrasonda bütün organlarına baktı normal dedi.Ama ben şu illet idrar yolu enfeksiyonundan bir türlü kurtulamadım kaç oldu antibiyotik kullandım bir süre kayboluyo sonra yrnidrn yükseliyo en sinir bozucuda idrarda yanma hatta bugün kursa bile gitmedm alt karınbölgesinde agrı yapıyo evde dinleneyim dedim.

Çok şükür canım iyi olmasına sevindim.. Idrar yolunu üşütüyor olabilirmisin acaba bide dışarda wc fln kullanırken dikkat et canm hamileykende ne zor ya

Canım benim yumların hayırlı olsun tutsun bebiş olsun inşallah. Spermler hemen ölmez merak etme. Sen bunları hiç dusunmeden kafa yormadan esinle birlikte ol yeter. Rabbim yardincin olsun kuzum...
sağol canım benim inşallah gelir bebeğimiz hayırlısıyla

Çok şükür canım iyi olmasına sevindim.. Idrar yolunu üşütüyor olabilirmisin acaba bide dışarda wc fln kullanırken dikkat et canm hamileykende ne zor ya
Aslında idrar yolumu üşüttügmü sanmıyorm cnm.Her an sıcak su var Wc de o yüzden sıcak su kullanıyorum kurs un wc

Yaaaaa tipe bak az yaaa yerim onu ben. Senin oğluşunu gorunce daha da heyecanlandim. Ne kadar detayli görünmüş ne güzel maaşallah subhanallah. Zaten doğana kadar uzaylı gibi görünüyor bu Veletler. Doguncada pamuk şekeri gibi oluyorlar :) yerim ben onların çirkin tiplerini :) benim oglusu görmek için sabırsızlanıyorum. Sağol canım verdiğin bilgiler için kesinlikle dikkate alicam

Dr ne diyor bu duruma sürekli yenilenmesine
Hamilelikten bir kaç ay önce böbrek taşı ameliyatı olmuştum aşırı intihaplaöıştı ardından süpriz hamilelik olunca ilaç pek kullanamadım enfeksiyonda tam bitmedi diye düşünüyorum.Doktorun bir fikri yok sadece kültüre gönderiyo idrar yolu enfeksiyonu varmış diyo amtibiyotik yazıyo
Kullan diyo okadar cnm.

Anladım canım bol bol su iç canm sen zaten biliyorsundurda

Çok güsel söylemişsin bizde minnak kızımla büyüyoruz çok şükür herşey iyi yorucu ama keyifli ahh şu gazlar olmasa ama 40 tan sonra biraz rahatladık ama 40 a kadar güsel çektik ama olsun kızım için herşeye değer :) sütün nasıl metemiz emiyo mu gemişi hiç okuyamadım anlat bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…