- 30 Eylül 2014
- 1.036
- 1.136
- 158
- 37
kızlar bugün adetimin 14. günüydü doktora gittim biri sağda biri solda 2 yumurta var dedi hemen iğne yazim sana yaptır iğneyi dedi , iğnem 2 adet 5000 lik preglyn 2 sini birleştirdi bi seferde vuruldum.. yani 10000lik oldu . cuma sabah 9 da eşinle birlikte gel dedi allahtan hayırlısı artık ....bu arada eşimle en son afedersiniz pazar sabahı birlikte olmuştuk cuma sabahına kadar spermler ölmez dimi
Bence deBurculu ah ne guzel duygu karmasalari onlar :) insallah saglikla normal dogumla kucagina alirsin canim, sonrasi bir karmasik hayat zaten :) kaan buyuyor teyzesi, hic buyumeyecek derken ilk fotolarina bakinca anliyoruz ne kadar degistigini. En buyuk eglencesi etrafa cis yapmak bu aralar :)
bebeem kv konusuna hic girmeyelim bence
@afrodit26 kocaman olmus ya. Ek gidalara basladiniz mi? Ne gulucukler, ne oyunlar yapiyordur sanaa.
Suyu az iç cnm ben iyi görsün diye tıka basa yapmıştım kendimi :))Doktor mesaneyi görüntüledi hemen boşalt gel oğlumu göremiyorm dedi:) Wc den sonra rahat görmüştük ama 1 tane 3D foto aldık çirkin oğluştan.Gerisini ölçümler içindi foto almadı onlarda sadece ölçüm yaptıKIZLAR 4 BOYUTLU ULTRASON CEKİNENLER GİDERKEN TOKMU GİTTİNİZ? BANA CİKOLATA YE DEDİLER HAREKET ETMESİ İÇİN FALAN? DENEYİMLERİ İSTİYORUM LUTFEN...
Oğluşunu yerim canım nasıl gidiyor hamilelikSuyu az iç cnm ben iyi görsün diye tıka basa yapmıştım kendimi :))Doktor mesaneyi görüntüledi hemen boşalt gel oğlumu göremiyorm dedi:) Wc den sonra rahat görmüştük ama 1 tane 3D foto aldık çirkin oğluştan.Gerisini ölçümler içindi foto almadı onlarda sadece ölçüm yaptı
İyi gidiyo şimdilik bir sıkıntı görmedi doktor cuma günkü büyük ultrasonda bütün organlarına baktı normal dedi.Ama ben şu illet idrar yolu enfeksiyonundan bir türlü kurtulamadım kaç oldu antibiyotik kullandım bir süre kayboluyo sonra yrnidrn yükseliyo en sinir bozucuda idrarda yanma hatta bugün kursa bile gitmedm alt karınbölgesinde agrı yapıyo evde dinleneyim dedim.Oğluşunu yerim canım nasıl gidiyor hamilelik
Çok şükür canım iyi olmasına sevindim.. Idrar yolunu üşütüyor olabilirmisin acaba bide dışarda wc fln kullanırken dikkat et canm hamileykende ne zor yaİyi gidiyo şimdilik bir sıkıntı görmedi doktor cuma günkü büyük ultrasonda bütün organlarına baktı normal dedi.Ama ben şu illet idrar yolu enfeksiyonundan bir türlü kurtulamadım kaç oldu antibiyotik kullandım bir süre kayboluyo sonra yrnidrn yükseliyo en sinir bozucuda idrarda yanma hatta bugün kursa bile gitmedm alt karınbölgesinde agrı yapıyo evde dinleneyim dedim.
sağol canım benim inşallah gelir bebeğimiz hayırlısıylaCanım benim yumların hayırlı olsun tutsun bebiş olsun inşallah. Spermler hemen ölmez merak etme. Sen bunları hiç dusunmeden kafa yormadan esinle birlikte ol yeter. Rabbim yardincin olsun kuzum...
Aslında idrar yolumu üşüttügmü sanmıyorm cnm.Her an sıcak su var Wc de o yüzden sıcak su kullanıyorum kurs un wcÇok şükür canım iyi olmasına sevindim.. Idrar yolunu üşütüyor olabilirmisin acaba bide dışarda wc fln kullanırken dikkat et canm hamileykende ne zor ya
Dr ne diyor bu duruma sürekli yenilenmesineAslında idrar yolumu üşüttügmü sanmıyorm cnm.Her an sıcak su var Wc de o yüzden sıcak su kullanıyorum kurs un wc
Canım inşallah hayırlı sonuç alırsınız stres yapmasağol canım benim inşallah gelir bebeğimiz hayırlısıyla
sağol canım inşallah yapmamaya gayret ediyorum :)Canım inşallah hayırlı sonuç alırsınız stres yapma
Suyu az iç cnm ben iyi görsün diye tıka basa yapmıştım kendimi :))Doktor mesaneyi görüntüledi hemen boşalt gel oğlumu göremiyorm dedi:) Wc den sonra rahat görmüştük ama 1 tane 3D foto aldık çirkin oğluştan.Gerisini ölçümler içindi foto almadı onlarda sadece ölçüm yaptı
sağol canım benim inşallah gelir bebeğimiz hayırlısıyla
Hamilelikten bir kaç ay önce böbrek taşı ameliyatı olmuştum aşırı intihaplaöıştı ardından süpriz hamilelik olunca ilaç pek kullanamadım enfeksiyonda tam bitmedi diye düşünüyorum.Doktorun bir fikri yok sadece kültüre gönderiyo idrar yolu enfeksiyonu varmış diyo amtibiyotik yazıyoDr ne diyor bu duruma sürekli yenilenmesine
Anladım canım bol bol su iç canm sen zaten biliyorsundurdaHamilelikten bir kaç ay önce böbrek taşı ameliyatı olmuştum aşırı intihaplaöıştı ardından süpriz hamilelik olunca ilaç pek kullanamadım enfeksiyonda tam bitmedi diye düşünüyorum.Doktorun bir fikri yok sadece kültüre gönderiyo idrar yolu enfeksiyonu varmış diyo amtibiyotik yazıyo
Kullan diyo okadar cnm.
Çok güsel söylemişsin bizde minnak kızımla büyüyoruz çok şükür herşey iyi yorucu ama keyifli ahh şu gazlar olmasa ama 40 tan sonra biraz rahatladık ama 40 a kadar güsel çektik ama olsun kızım için herşeye değer :) sütün nasıl metemiz emiyo mu gemişi hiç okuyamadım anlat bakimSelam hatunlar nasılsınız keyifler nasıl? Hamişler bebişler nasıl bakayım büyüyor sıpalar gün geçtikçe tepikleri de güçleniyor... Benim gecem gündüzüm Mete... Annelik çok güzel ve bir o kadar yorucu ama herşeye bedel onun bir gülüşü gamzeli aşkım benim
@betiboop canım benim çok çok geçmiş olsun umarım çıkmışsınızdır hastaneden benim eşimde boğaz enfeksiyonu geçirdi evde maskeyle dolaştırdım adamı çok şükür atlattı...güzel haberlerini bekliyorum
@ayse4255 kuzum atlatmışsın kan yamasıyla çok şükür artık ikincide genel en güzeli senin için
@elf21 canım biz iyiyiz kuzumla sen nasılsın bakalım Ali paşa nasıl?
nerisbebek canım benim maaşallah Yiğit paşamıza güzel güzel büyüyor topiğimizin yeni erkeği... çok şükür azalmış şikayetlerin yavaş yavaş biter inşallah kuzum
Siyetem balım benim yarın kontrolün var dimi haber ver...inşallah birsürü yumoş vardır dualarımdasın bitanem umarım biri yada ikisi tutar sonra gelsin minik mucizeler
@cnntrm canım inşallah en hayırlı zamanda gelir sıpan... listeye devam ediyorum evet hemen eklerim canım benim
@lulus_ksweet42 huuuuuu hatunlar napıyonuz ses verin
@KAYGILI kuzum nasılsın bayadır görünmüyordun Demir bey çok meşgul ediyor annesini desene...büyüdü dimi sıpa
Suyu hiç sorma cnm adam eve koli koli su taşıyo normaldede suyu çok severim zaten ama yinede beni buluyo işteAnladım canım bol bol su iç canm sen zaten biliyorsundurda
canım can zatürre olmus hastanede yattık bbi hafta şükür çıktık iyiyiz şimdi :) takipteyim seni de kaç kilo aldın kilo problemi demişsin dert etme veriliyo ilk on kilo kafadan gidiyo zaten onu sayma bile .:)@betiboop tatlım ne oldu hastahanedeyiz yazmissin iyisiniz değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?