Beraber Anne Olma Yolunda

Tesekkurler bitanem Aslında aliexpress ten pamuklu alabilirsin her yere yolluyorlar da ama güvenilir kumaş mı bilmem güzellik ..
aa sen bunu aliexpress ten mi baktin?
ben pek internetten alisveris yapmadim aslinda su ana kadar. yani elektronik bir cok sey almisligim var ama kiyafet falan almadim hic oyle. bakmak lazim :)

aa sen bunu aliexpress ten mi baktin?
ben pek internetten alisveris yapmadim aslinda su ana kadar. yani elektronik bir cok sey almisligim var ama kiyafet falan almadim hic oyle. bakmak lazim :)
Yok tatlım Türkiye den bi siteden adı kazanabil.. Aslında Sizinkiler yanına gelecek ya alsalar getirseler ya beğendiğin bi kaç şeyi

Yok tatlım Türkiye den bi siteden adı kazanabil.. Aslında Sizinkiler yanına gelecek ya alsalar getirseler ya beğendiğin bi kaç şeyi
ay bir kac sey degil bir bavul esya geliyor daha yatagini almadik, kac tane carsaf takimi almis annem. iki uc sey de ben istedim turkiye den ama annemle ablamlar da deli gibi alisveris yapmislar bebek icin. vallahi utaniyorum daha da demeye.
zaten arada sikayet ediyorum duymussundur belki, ben bebege uc bes sey alabildim kendi zevkime gore. hepsi hediye geldi. tamam annemlerin on seneden sonra gelen torunu, esimin ailesinin de ilki, ama biraz ben de alisveris yapmak istiyorum yaaa

Ayyy güzellik yaaa sende haklisin ne diyelim bende neden bi tek ben alışveriş yapmaya merakliyim diyorum çok güzel düşünmeleri yapmaları seviyorlar kuzucuğu işte ama yer olursa neden olmasın bu set çok güzeldi çünkü kazanabil sitenin adı da

ay tatlim biz cok beklettik bizimkileri :) 4 sene bitecek evliligimizde. ondan oonce de 3 senelik beraberligimiz var. her sene her sene daha yapmicak misiniz bebek diye sora sora canlari cikti.
bebek dusundugumuzu de hic soylemedik. zaten cok da bekletmedi bebegim. ucuncu ayda hamile kaldim ben. eylul de bayram gunu arayip 5 haftalik gebeyim dedigimde tum sulale oturup agladi sevincten. bi de bizim ailenin ortancasi evlendi bosandi, sonra bir daha evlenmedi cocugu da olmadi. oyle olunca bizimkilerin torun sevgisi cok artti. hediyeleri de tabii :)

Anladım canım çok çok heveslenmisler belli bir yaştan sonra torun istiyor anne babalar onlar içinde bi r ihtiyaç sanırım, sevgi yoğunluğu yaşıyorlar, tazeleniyorlar hem size hemde ailenize çok iyi gelecek bebiş desene, sende ben gibi memleketten uzaksin aile gormuyorsun bizde bayramdan bayrama iste benim ailenin de ilk torunu ve onlar da çok heyecanlı hatta babam arıcı diye bizim oğluşun 2-3arili zibini arılı alt açması, arılı patik bere battaniyesi var ama kaynanamlar doymuş baya toruna

ahahah kiyamam, dede cok heyecanli demek. napsin, dort gozle bekliyordur garibim. dusunsene ne acayip bir duygu onlar icin. ellerine dogacak bir bebek, buyutecekler, egitecekler, evlendirecekler, sonra o da sana bir bebek verecek! ayrica kayingillerini de hic dusunme. bebegin orda. seveni var, ailesi var. daha fazla seveni olursa ne ala, olmazsa da herkesin sepeti kolunda, yolu belli.

bak sen ne guzel babanin dedeligini goruyorsun. benimki seneler once cekti gitti. bebek bekledigimden haberi bile yoktur. olsa da zaten asla goremez bebegimi! hayatinda tanidigi herkesin yasamini mahveden sevgiden mahrum zavalli bir adam o. oylece minigimin yaninda olacagina, hic olmasin daha iyi!

Güzelim mm yaaa anne-baba olmak kolay değil her Zaman yanında ve sorumluluk almadıkça isimle anne baba olunamiyor inşallah bizler evlatlarimiza iyi anne-baba oluruz bu arılı şeyleri alan da benim babamın haberi yok hoşuna gider diye, benimki de sevgisini gosteremeyen bir baba işte ama inşallah her şey bizim için de güzel olacak

aynen oyle sekerim. o yuzden biz onumuze bakacagiz. :) ogluslarimizi iyi birer birey, iyi kalpli, saygili birer insan yapmak icin cabalayacagiz.

Wusltum beni gerçek unutmuş daha oncede yazdım cevap yazmadin maşallah guzelime çok tatlı o nasıl şirin gülüş yaaa
Gulum sana ben cevap verdim gormedin sanirim seni unuturmuyum hic burda dertlerimizi sevinclerimizi paylastik nasilsin hamilelik nasil gidiyor

benimde yaklastikca heyecan artmaya basladi canim ama banada hep oyle geliyodu daha cokvar gibi sanki hep karnimda kalicak gibi ama persembeye cikiyo :) hayirlisiyla dogururuz insallah saglikli bi sekilde kucagimiza aliriz bebislerimizi
Aaa persebeye ne kaldi ki ne guzel kavusacaksiniz bizimde cars gunu dogum sekli belli olcak insallah :)
Bu yatigin 2 test belki yanlistr hakkinda hayirlisi olsn canim uzulme sakin
Elifimmmm kocaman olmsus bu sipa :) masallah

Yok canim sadece hamburgerden iğrendim ve ilk defa pazar sabah istifra etmiştim. Onun dışında yok canım. Yürürken kasık batmasını araştırdım nettede bişey bulamadım..
Bende araştırdım canm net bi bilgi bulamadm gerçekten bende de çok fena oluyo normaldir diye düşünüyorum zaman gecmiyo sanki salı gelse de minigimi görsem çok rahatlicam şu an bi tuhafım hamile miyim ben gerçekten diye soruyorum kendime benim de mide bulantm sadece açıkinca oluyo normalde pek yemeği arayan öğün takip eden biri değilim ama son bir hafta dır çok yoğun hissediyorum çok acıkıyor yemesem midem bulaniyo ama kızıma oranla maşallah iyiyim kızımda mutfağa giremiyordum inşallah hep böyle devam eder

Belki test bozuktur. Bi negatif bi pozitif çıkıyorsa. Vardir bi hayir.bekle bakalım adet zamani süpriz diye bisiy çıkar ortaya belki de:) hakkında hayırlısı olsun

Belki test bozuktur. Bi negatif bi pozitif çıkıyorsa. Vardir bi hayir.bekle bakalım adet zamani süpriz diye bisiy çıkar ortaya belki de:) hakkında hayırlısı olsun

aynen öyle canım bekliycem bakalım hakkımızda hayırlısı artık

Ikinci cocukta; gebelikte doğumda daha kolay olur derler inşallah sorunsuzca atlatıcaksın bu dönemi canım. Şimdi uyandım zor adım atıyorum hatta yatakta sağdan sola dönerken bile ağrımaya başladı. Canım sıkılıyo inşallah kötü bişey değildir inşallah.

bence sen yarın bir doktoruna görün canım. bu kadar ağrı fazla gibi geldi bana. her şey yolundaysa için rahatlar. olumsuz giden bir şey varsa da önlemi alınır en azından. özeller çalışıyor cumartesi günleri

Benim dr um çalısmıyo ama telf arıycam kendisini gerekirse acile giderim çünkü yürümemi zorlaştırmaya başladı. İnşallah sabah gözlerimi açtığımda ağrı geçmiş olur.

Benim dr um çalısmıyo ama telf arıycam kendisini gerekirse acile giderim çünkü yürümemi zorlaştırmaya başladı. İnşallah sabah gözlerimi açtığımda ağrı geçmiş olur.

inşallah canım. ağrısız sızısız güzel bir güne uyanırsın inşallah

Günaydın kızlar nasılsınız ben açıktm uyandm :) kızım gece hiç yapmadı bayada halsiz ve uykusuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…