• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

Tesekkur ederiz teyzesi senin pasaninda fotosunu isteriz
20160102_165854.jpg IMG-20160107-WA0003.jpg Buda bizim son hallerimz bu arada benim tontiş babaannesi yüzünden birtürlü emeklemeye gecemedi kadın cocukk bir şeyi yakalamaya calıssın hemen kucagına alıyor yok agzı agrıyacak yok bacagı acıyacak

Eki Görüntüle 1745651 Eki Görüntüle 1745653 Buda bizim son hallerimz bu arada benim tontiş babaannesi yüzünden birtürlü emeklemeye gecemedi kadın cocukk bir şeyi yakalamaya calıssın hemen kucagına alıyor yok agzı agrıyacak yok bacagı acıyacak
Oyy yerim ben bunu masallah cok tatli ahh su babanneler bizimkide aa dese cocuk agliyo deyip kucagina aliyor simdi kucaktan inmiyor surekli kucakta duracakmis hanim uyuyunca is yapabiliyorum anca siz kv berabermi oturuyorsunuz

Oyy yerim ben bunu masallah cok tatli ahh su babanneler bizimkide aa dese cocuk agliyo deyip kucagina aliyor simdi kucaktan inmiyor surekli kucakta duracakmis hanim uyuyunca is yapabiliyorum anca siz kv berabermi oturuyorsunuz
Evet canım beraber oturuyoruz Allah'a şükür hiç aramızda bir sorun cıkmadı ama konu bebiş olunca yok bi yeri acımasın aglamasın :))

Evet canım beraber oturuyoruz Allah'a şükür hiç aramızda bir sorun cıkmadı ama konu bebiş olunca yok bi yeri acımasın aglamasın :))
Himm anladim canim rabbim agzinizin tadini bozmasin aynen toruna kiyamiyorlar bizde birazdan babanneye gidecegiz

Aaa e kan testi yaptırmış miydin?hadi yaaa.çok ilginç.kan testi yaptirsaydin keske

yaptırmadım canım daha regle var diye en erken salı en geç cuma günü bekliyorum. hala pozitif görme ihtimalim var :))hayırlısı artık olursa olur olmazsa bir sonraki aya beklemeye devam :) başta üzüldüm negatif çıkınca ama sonra toparladım bu kadar erken testte çıkması doğal değildi zaten...

İnşallah canm dua edelim birbirimize inan hep aklımda sın Rabbim korusun miniklerimizi bende çok alıştm miniğime
Amin canım çok korkuyorum kaybetmekten ellerim titriyo yazarken çok seviyorum bebeğimi cok duygusalım. 1 saattir yürürken kol kasığıma ağrılar giriyo adım attıkça batıyo:KK43:

Eki Görüntüle 1745033 tecrübeli annişler bu pamuklu bi yorgan nişan ayı soğuk olur burada peki sizce almalı mıyım bu urunu çok hoşuma gitti gerçekten ama kullanmayacagim bisey de almak istemiyorum
tecrubesiz anneler grubundan cevap verebilir miyim??
:)

yaa cok hosmus bence al bunu. bu sene kullanamazsan bile seneye kullanirsin gibi geldi bana. sen ne karar verdin ki acaba mgulcum?

Amin canım çok korkuyorum kaybetmekten ellerim titriyo yazarken çok seviyorum bebeğimi cok duygusalım. 1 saattir yürürken kol kasığıma ağrılar giriyo adım attıkça batıyo:KK43:
Ayyy canım benim korkma dua et sadece Rabbim nasip edecekse ne olursa olsun bebeğin sana tutunur ki ben inanıyorum olucak bu sefer olucak inşallah aslında benimde o ağrılar oluyo oniden normal herhalde diye düşünüyorum sorcam doktora salı günü

Ayyy canım benim korkma dua et sadece Rabbim nasip edecekse ne olursa olsun bebeğin sana tutunur ki ben inanıyorum olucak bu sefer olucak inşallah aslında benimde o ağrılar oluyo oniden normal herhalde diye düşünüyorum sorcam doktora salı günü
İnşallah canım yatarken bişey yok ama adım atınca sol kasığım şiddetli ağrıyo inşallah normaldir. Sor bakalım canım. Çarşamba bende sorucam.

yaa cok hosmus bence al bunu. bu sene kullanamazsan bile seneye kullanirsin gibi geldi bana. sen ne karar verdin ki acaba mgulcum?
Bende çooook beğendim içimden geldiği gibi alıp saklmaya alışkınım artık nasılsa:-) ama park yatağını alıp ölçülerin aynı olmasına da dikkat edeceğim alacağım ama :KK74: demek senden beğendin

Mirandam burdaki tüm güzellerle 2015mayista tanıştık ve bi boş kese ardından tekrar bebiş hepsi de hep yanımda oldu sizi de onları da çok seviyorum :KK36::KK200::anneadayı:

Bende çooook beğendim içimden geldiği gibi alıp saklmaya alışkınım artık nasılsa:-) ama park yatağını alıp ölçülerin aynı olmasına da dikkat edeceğim alacağım ama :KK74: demek senden beğendin
evet begendim vallahi.

icine sinsin, gule gule gunlerde kullanirsin insallah hayatim. ben de bu aralar bakiniyorum boyle seyler ama zurafadan gina geldi. cocugun herseyi zurafali ve maymunlu olacak bu gidisle. degisik birseyler bulamiiyorum ben. senin buldugun kedisli pek tatliymis :)

turkiye;de cok guzel, fiyati cok uygun, kaliteli esyalar oluyor vallahi

evet begendim vallahi.

icine sinsin, gule gule gunlerde kullanirsin insallah hayatim. ben de bu aralar bakiniyorum boyle seyler ama zurafadan gina geldi. cocugun herseyi zurafali ve maymunlu olacak bu gidisle. degisik birseyler bulamiiyorum ben. senin buldugun kedisli pek tatliymis :)

turkiye;de cok guzel, fiyati cok uygun, kaliteli esyalar oluyor vallahi
Tesekkurler bitanem :KK200:Aslında aliexpress ten pamuklu alabilirsin her yere yolluyorlar da ;) ama güvenilir kumaş mı bilmem güzellik ..

Back