Canim hepsi ayni ama isimleri degisik bence kime guveniyosan bu yola kiminle devam edceksen onu dinle ben ana vurul ya da vurulma diyemiyorum Allah hakkinda hayirlisi ne olcaksa o karari aldirsin esinle otur knus onn destegi iyi gelecektr sanaCanim dr hibor 3500 gunluk kkarindan vurun dedi. Esimin kuzeni de dr igneye gerek yok coraspin ic yeterli dedi. Ven hic pihtilasma ilaclarini bilmiyorum. Bu ikisi ayni mi? Hangisinin dedigini yapayim?
Sagol canim esimin kuzeninin dedigi ilaclari kullanicam simdilik. Sonra kendi dr uma gidicem insallah.Canim hepsi ayni ama isimleri degisik bence kime guveniyosan bu yola kiminle devam edceksen onu dinle ben ana vurul ya da vurulma diyemiyorum Allah hakkinda hayirlisi ne olcaksa o karari aldirsin esinle otur knus onn destegi iyi gelecektr sana
Bence Allahin izniyle hrr sey yolunda gidicek :)Sagol canim esimin kuzeninin dedigi ilaclari kullanicam simdilik. Sonra kendi dr uma gidicem insallah.
Tabi bunlardan once degerim güzelce artar insallah.
Canm gözün aydın yeni gördüm ve çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahCanim o kadar icimi rahatlatiyosunuzki aklıma hic kotuyu getirmiyorum. Esimin kuzeni gunde 3 tane 100mg progestan demis canim. Bu gece kullanmaya baslicam insallah. 2 hafta sonra kendi dr uma gittigimde o ne derse onu yaparim. Tarifsiz bi duygu her isteyene yasatsin rabbim. Bebegimi cook seviyorum. Hepsini Allah korusun.
Insallah canım insallahhBence Allahin izniyle hrr sey yolunda gidicek :)
InsallahCanm gözün aydın yeni gördüm ve çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
balım daha sabah gördüm hatta ayın 14 ünden beri o ilan var net sayfasında 14-31 arası diye ama bugün yeni kampanyalar gelmiş o yüzden o kampanyaya yer kalmamış olabilir sen arasana müşteri hizmetlerini en güzel ordan bilgi alırsınİnternet magazsinda yazmiyor 100tl hediye çeki tatlım, normal mağazada mi öyle acaba
Amin canım benim inşallah bizimde size hayırlı doğumlar dileyeceğimiz günler gelecekCanımmm Allah razı olsun inşallah gelir artık sıpa sizde benim dualarımdasınız metecik 8 ocakta geliyormuş rabbim kolay doğum nasip etsin kuzum
ooyyyyy bende burda iki lokma kar yağıyor diye kıyamet koparıyorum orası gibi olaymış oturup ağlarmışım herhaldeAaa çok iyimis ben bakayım hemen çok sağol kuşumbak az kalmış yaaa hadi inşallah sağlıklı kavusacaksaniz bak burası bugün böyle
sağol canım benim bu arada senin minnaklar çok datluu Allah nazarlardan saklasınayyy cok guzel olmus suprız yapmıs sıze annesı bıde hayırlısı ıle kucagınada al annesı mısler gıbı
Sagolfriendlyfriendly canım çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin inşallah..
ultrason cihazlarında fark oluyor canım ben özele gittiğimde normal haftasında çıkıyo ama devlete gittiğimde önde çıkıyo...ben özeldekine bakıyorum... senin sat ne zaman benim 10 nisan... minyon olmasına bakma benim sıpamda çok kilolu bi sıpa değil ama doktorum 38 haftayı doldursun yeter bize dedi... normal doğuma belki müsaittir yapın canım dene istersen hem belki 21 ine kalmadan sancıların başlar...senin durum azcık karışmış ama sıkma canını elbet doğacak sıpan eğer illa da sezeryan diyorsan ve haftası içinde kendi doktorunun lafını dinleyeceksen bir hafta erken gidip sezeryan isteyebilirsin...ya da başka bi doktora daha görün istersen bakalım o ne diyecekaz once geldim hastaneden doktorun dedigine gore biraz minyon bi bebekmis su anda36+1 olmasi gerekirken olcumlerde hep 34 35 haftalik falan cikti ama anlamadim istanbuldaki doktorum hep haftasiyla uyumlu diyordu ve ultrason kagitlarindada haftasi tutuyordu ama yinede sorun degil dedi genetikde olabilir dedi kayinvalidem biraz minyon ama bilmiyorum dogumu sezeryan istedim normal dogurabilirsin dedi yinede cesaretim yok gun verin dedim taa 21 ocaga gun verdi tahminlerim tamamen yanlis cikti bi sikinti yok dedi sikinti sanci olursa 1 hafta erken aliriz dedi su anda doktorun dedigine gore 36. haftada dogumuda 39. haftaya verdi bebek iyice gelissin dedi dogsa sikintilariyla ugrasirsin dedi bende tamam dedim ciktim kafam cok karisti kendi doktorumu cok aradim valla
Canim.sonda takıyolar haberin olsun ve sondayla pijama giyinemiyosun ben de elbise gecelik almadım hatırlarsın ama hastanede baktım olmuyo en yakın magazadan bi gecelik kapıp geldiler onunla gezdim dolaştım yoksa sondayla çok zor haberin olsun Bi tane bulundurkuzum sağol bilgiler için tecrübeli annebenim göğüs ucu çok olmadığından muhtemelen tutamayacak o yüzden silikon göğüs ucu aldım kuzum...yara olmasın diye yine arada kremliyorum ama doğumdan sonra da olursa kendi sütümü sürerim zeytinyağı aklımda sonra bi de krem alırım... benim doğum sezeryan olacak ama pijama götürüyorum ben sadece...daha evvel ki yum. kisti ameliyatımda da sezeryan kesiğim oldu o zamanda pijamalıydım çok zorlanmadım o yüzden gecelik giymeyeceğim zaten rahatta edemem...bebiş için kaç bez koymuştun çantana ben 12 tane koydum
ben haftaya son randevuma giderken sorarım sonda takacaklar mı diye ona göre eğer takacaklarsa alırım kuzum...gerçi ameliyatımda aynı hastanedeydi ve sonda takılmadı tuvalet ihtiyacımda altıma lazımlık gibi bişey getiriyorlardı...hatta ameliyat olmuşum narkozlu kafa ile yeni uyanmışım dedim tuvaletim var eşime gir koluma dedim odadaki tuvalete gittim geldim sonra bana kızmışlardı hemşireler niye bizi çağırmıyorsun diye... sonda takmasınlar yav her tarafımıza bişeyler sokuşturup duruyorlar sinir oluyorumCanim.sonda takıyolar haberin olsun ve sondayla pijama giyinemiyosun ben de elbise gecelik almadım hatırlarsın ama hastanede baktım olmuyo en yakın magazadan bi gecelik kapıp geldiler onunla gezdim dolaştım yoksa sondayla çok zor haberin olsun Bi tane bulundur
İnşallah canım Rabbim güzel gönlüne göre nasip etsin.... Canm ben hala alçılıyım ayağımın üstüne basamıyorum yüksekte tutuyorum yoksa şişiyor beden olarak ağırlaştım zaten bakalım nasıl olacakSagolBurculu insallah sagliklidir insallah. Sen nasil oldun iyilesmissindir insallah canim?
Banada günde 3 defa kullan dedi ben bir akşam bir sabah kullanıyorumCanim o kadar icimi rahatlatiyosunuzki aklıma hic kotuyu getirmiyorum. Esimin kuzeni gunde 3 tane 100mg progestan demis canim. Bu gece kullanmaya baslicam insallah. 2 hafta sonra kendi dr uma gittigimde o ne derse onu yaparim. Tarifsiz bi duygu her isteyene yasatsin rabbim. Bebegimi cook seviyorum. Hepsini Allah korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?