Beraber Anne Olma Yolunda

Geçen pufu çekıyorum sen şimdi hamileysen yaptığın çok yanlış diyor Düşünceli kocam benim
Ama canım bilmedende o moda giremiyorsunki
Aynen öyle kuzum ya Bi bilsek ki hamileyiz dikkat ederiz ama bende hep unutuyorum tedavi içinde olduğumuzu aman boşver böylesi daha iyi yoksa sürekli tedirgin oluyorsun ben iyiyim böyle gayet rahattım bu ay inşallah olmuştur bakalım hayırlısı

Gurultu gıbı en baslarda canım Sonralarıda sankı ıcerden yanlıslıkla karın duvarına bı dokunup kacmıs gıbı Yada daha net hıssedene gore dırek ayak el vb ıttırme hareketı :)

Ayy kuzum yok ama hastahanedeyim şuan cuma günü bebişin kalp atışta bi düşüş vardı dr gözlem altına aldı nst serum felan yatıorum öle bide düzenli ama sık olmayan sancı çıktı açılmada yok sulandırıcı iğneyi bıraktık suan bebişimin kalbi ve sancımı izliolar hafif durdurmuş sancıyı iğneden dolayı bende durumlar böleee ama iyiyiz yinede şükür:))))

İnsallah olmusturda bundan sonra dikkat ederiz kendimize canim bazen unutnak iyi tedaviyi gerilmiyorsun en azindan :)

Canımmmm geçmiş olsun iyi olmanıza sevindim şimdi. Dr ne diyo normal dogumu mu bekliyorsunuz.?

Kızlar elisa__ ve friendlyfriendly kızlar nasılsınız napıyosunuz gelişmeler neler var mı gelişme ?
Benim bu ayda olmadi canim. Pazartesi yeni dr uma gidicem insallah ona guvenebilirim ve onunla yola devam ederiz. Sen nasilsin gittinmi dr a? Bu arada esim dun sperm testi yaptirdi sayi 120 milyon hareket %56 kruger %7 cikti. 9 ay once ktuger %16diydi

Canim morfoloji sıkıntı sanirim yani biraz beklenenin altinda gibi. Amaan dusunmicem pazartesi dr a bi gideyim bakalim.

Canımmmm geçmiş olsun iyi olmanıza sevindim şimdi. Dr ne diyo normal dogumu mu bekliyorsunuz.?
Canım şimdi sancıları durdurdu her ihtimale karşı şimdi iyi şükür bırakınca serumu sanırım yine başlar başlamazsada artık bilmiyorum günü bekleriz sanırım bir aksilik çıkmazsa Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah.... Dr ların ağzından laf cımbızla çıkıo yarın çıkarken konuşur sanırım :)

Hayırlısıyla en doğru zamanda gelsin inş minnoş canım. Acıcık kaldı buyuk buluşmaya

Hayırlısıyla dogurursun inşaAllah :)

İçinde balık yüzüyomuş gibi hafiften kıpırtı. Bazen de bir tık sesi gibi vuruyodu heralde tekmeydi. İşk zamanlar belli belirsiz de sonraları daha güçlü hissediliyor. Ben otururken elimdeki telefonu yere düşürmüştüm

ben daha doğurmadan 2. nin düşüncelerine daldım ama şöyle en az 2 yıl ara vericem... inşallah bizimkilerde uslu olurlar teyzesi
İnşa Allah mogamim bende 2sene ara verip yeniden anne olucam İnşa Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…