Beraber Anne Olma Yolunda

Senin kaynana hesabına gore ben 7.ayda oluyorum galiba
Az kaldı canım minik bir erkeğim olacak, Kaan :) senin minnos neymiş?

Canim cok sukur biz iyiyiz buyutuyoruz bebisi. Benim kordon dolaması olmamıştı olur korkusuyla öyle yatoyordum. Baş ağrısı da olmamıştı galiba. Tansiyonun filan iyi mi nasıl.

Evet canim sayi 200 milyon. Ileri hareketli %56. Kruger %7. Diger testte kruger %16dıydı. Iyi demis uroloji dr u.
Mogami canim sende anliyodun test sonucundan diye hatirliyorum. Nasil sonuc? Dr esime iyi demis ama kendi arastirmis bence benden dolayi cocugumuz olmuyo kruger dusuk %4 ve altinda normal yolla cocuk imkansiz diye okumus nette. Kruger %16dydi martta simdi 7. Bu kruger ne acaba?

Canım bence kafanızı karıstırıyorsunuz sonuc gayet ıyı benım esımının %4 cıktı krugerı ve dr ıyı dedı en az %4 olması lazım kaldıkı krugerı %1 olmasına ragmen hamıle kalanlar var ıcınızı karartmayın olumsuz dusunmeyın bence esının degerlerı gayet ıyı hızlı saıyısıda cok ıyı sen drunu degıstır dogru sekılde ılerleyınce bu ay bebısın gelecek Allah'ın ıznıyle

Insallah dedigin gibi olur canim. Esim tedirgin testten sonra henuz yuzyuze gorusmedik. Kadin dogum ne dicek bakalim.

canım test sonucu bence çok iyi...bak benim eşimde sayı 105 ml ve ileri hızlı %30 du o da ilk yarım saatte idi... morfoloji içinse biz kruger yaptırmadık yüzeysel bi morfolojik değerlendirmeydi ve o da normaldi... bak bana normal yolla hamile kaldım ve bende eşimin test sonucundan sonra o zaman sorun bende dedim çünkü sağ yumurtalıktan ameliyatlıydım doktor içere yapışıklıklar olmuş olabilir demişti bir kere de folikül kistim oldu senin gibi ama sorun bende de değilmiş aslında sorun bile yokmuş sadece zaman varmış... ayrıca %4 ün altında olsa bile çocuk sahibi olması mümkün bak burda ne diyo
Kruger’e göre %14 ve üzerinde normal morfolojiye sahip sperm ömeklerinin fertilizasyon başarısı %88,3, %4-14 arasında %49,4, %4’ten küçük olduğu durumlarda ise %7,6’dır.

Sakın kendinde sorun arama sakın bitanem... senin tek problemin fazla stres yapman çok takılman bu bebek olayına bunu aşarsan eminim çok beklemeyeceksin

Sen söyleyeceğini söyle bak nasıl susuyor bide bundan kelli başka da bişeyi takma kafana bak bebişte senle aynı duyguları paylaşıyor ona göre...
Mete bey büyüdü bayağı teyzesi ellerinden öpecek doğunca inşallah..Seninde oğlun olacakmış Allahım kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Hahahah tmm caniim soylerim :) ya yine bakar ultrasnda ama ne bilim son kontro dedi bakalim neler olcak :)

Canim cok sukur biz iyiyiz buyutuyoruz bebisi. Benim kordon dolaması olmamıştı olur korkusuyla öyle yatoyordum. Baş ağrısı da olmamıştı galiba. Tansiyonun filan iyi mi nasıl.
Aslında her ölçümde iyi çıkıyor ama bende şeker olabilir diye duydum inşallah öyle bir şey çıkmaz da

kaygılı oğluşun benimle aynı gün doğmuş canım :) öpüyorum minik gıdısından :) inşallah Rabbim bana da nasip eder anne olmayı ben de hergün yeniden doğarım:)

İnşallah canım ya jnsallah :) rabbim kısmet ettikten sonra zaten olacak hiç sıkıntı yapma psikoloji inanç en büyük etken bence

Insallah canim benim icim rahat normal oldugunu dusunuyorum esim az oldugunu soyluyo. Uroloji dr u testin ustune normal deger yazmis o beni rahatlatti. Bu arada sayi 120milyonmus yanlis yazmisim. Kadin dogum dr u normal deyince rahatlayacak esim. Ben rahatim bu konuda gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…