Senin kaynana hesabına gore ben 7.ayda oluyorum galibaayyyyyyy düşünmek bile istemiyorum ya tamam onlar da endişeleniyorlar da azcık bizlere de empati yapsınlar yaa anlasınlar
kv Allahtan başka şehirde olduğu için çok sorun olmaz inşallah ya tabi telefondan konuşmalar yine olacak eminim
senin doğuma da az kalmış tatlım kız mı erkek mi ismi nemaşallah
Senin kaynana hesabına gore ben 7.ayda oluyorum galiba
Az kaldı canım minik bir erkeğim olacak, Kaan :) senin minnos neymiş?
Hap kullandim gunde 1 tane 200mg canimgecikme yapıyor canım o normal. jelini mi kullanıyosun adetin olunca dikkat etsene nasıl gelecek. bazen birikme yapabiliyor bende yaptı
Evet canim sayi 200 milyon. Ileri hareketli %56. Kruger %7. Diger testte kruger %16dıydı. Iyi demis uroloji dr u.friendlyfriendly canım sonucları aldınızmı
Evet canim sayi 200 milyon. Ileri hareketli %56. Kruger %7. Diger testte kruger %16dıydı. Iyi demis uroloji dr u.
Insallah canim sagolbencede cok ıyı canım cok sevndım degerlern ıyı olmasına cok az kaldı bebısın gelıp gobuse konmasına
Evet canim sayi 200 milyon. Ileri hareketli %56. Kruger %7. Diger testte kruger %16dıydı. Iyi demis uroloji dr u.
Canim cok sukur biz iyiyiz buyutuyoruz bebisi. Benim kordon dolaması olmamıştı olur korkusuyla öyle yatoyordum. Baş ağrısı da olmamıştı galiba. Tansiyonun filan iyi mi nasıl.Şuan toplantidayim ve yine hafif kasılmalar varsende ne Zaman kordon dolandı benimde hep yatisim sırt ustü yatış yaa yan yatmam lazım yastık da düşük seviyede teşekkürler canım bi de baş ağrısı var siz nasılsınız bakım
Mogami canim sende anliyodun test sonucundan diye hatirliyorum. Nasil sonuc? Dr esime iyi demis ama kendi arastirmis bence benden dolayi cocugumuz olmuyo kruger dusuk %4 ve altinda normal yolla cocuk imkansiz diye okumus nette. Kruger %16dydi martta simdi 7. Bu kruger ne acaba?
Insallah dedigin gibi olur canim. Esim tedirgin testten sonra henuz yuzyuze gorusmedik. Kadin dogum ne dicek bakalim.Canım bence kafanızı karıstırıyorsunuz sonuc gayet ıyı benım esımının %4 cıktı krugerı ve dr ıyı dedı en az %4 olması lazım kaldıkı krugerı %1 olmasına ragmen hamıle kalanlar var ıcınızı karartmayın olumsuz dusunmeyın bence esının degerlerı gayet ıyı hızlı saıyısıda cok ıyı sen drunu degıstır dogru sekılde ılerleyınce bu ay bebısın gelecek Allah'ın ıznıyle
canım test sonucu bence çok iyi...bak benim eşimde sayı 105 ml ve ileri hızlı %30 du o da ilk yarım saatte idi... morfoloji içinse biz kruger yaptırmadık yüzeysel bi morfolojik değerlendirmeydi ve o da normaldi... bak bana normal yolla hamile kaldım ve bende eşimin test sonucundan sonra o zaman sorun bende dedim çünkü sağ yumurtalıktan ameliyatlıydım doktor içere yapışıklıklar olmuş olabilir demişti bir kere de folikül kistim oldu senin gibi ama sorun bende de değilmiş aslında sorun bile yokmuş sadece zaman varmış... ayrıca %4 ün altında olsa bile çocuk sahibi olması mümkün bak burda ne diyoMogami canim sende anliyodun test sonucundan diye hatirliyorum. Nasil sonuc? Dr esime iyi demis ama kendi arastirmis bence benden dolayi cocugumuz olmuyo kruger dusuk %4 ve altinda normal yolla cocuk imkansiz diye okumus nette. Kruger %16dydi martta simdi 7. Bu kruger ne acaba?
Sen söyleyeceğini söyle bak nasıl susuyor bide bundan kelli başka da bişeyi takma kafana bak bebişte senle aynı duyguları paylaşıyor ona göre...
Hahahah tmm caniim soylerim :) ya yine bakar ultrasnda ama ne bilim son kontro dedi bakalim neler olcak :)dönmüş o zaman sıpa sevindim kuzum... nst ye girsende kontrol devam etmesi lazım ben pazartesi günkü randevumda ilk defa girdim nst ye ama öncesinde kontrolümde yapıldı... anlamadım ben nasıl son kontrol olduğunu... sen bi sonraki gidişinde sor niye böyle demiş topikteki kızlar merak ediyorlar hocam de
Aslında her ölçümde iyi çıkıyor ama bende şeker olabilir diye duydum inşallah öyle bir şey çıkmaz daCanim cok sukur biz iyiyiz buyutuyoruz bebisi. Benim kordon dolaması olmamıştı olur korkusuyla öyle yatoyordum. Baş ağrısı da olmamıştı galiba. Tansiyonun filan iyi mi nasıl.
Aaa dönmüş mu yoksa minik yaramaz blummmHahahah tmm caniim soylerim :) ya yine bakar ultrasnda ama ne bilim son kontro dedi bakalim neler olcak :)
kaygılı oğluşun benimle aynı gün doğmuş canım :) öpüyorum minik gıdısından :) inşallah Rabbim bana da nasip eder anne olmayı ben de hergün yeniden doğarım:)
Insallah canim benim icim rahat normal oldugunu dusunuyorum esim az oldugunu soyluyo. Uroloji dr u testin ustune normal deger yazmis o beni rahatlatti. Bu arada sayi 120milyonmus yanlis yazmisim. Kadin dogum dr u normal deyince rahatlayacak esim. Ben rahatim bu konuda gercektencanım test sonucu bence çok iyi...bak benim eşimde sayı 105 ml ve ileri hızlı %30 du o da ilk yarım saatte idi... morfoloji içinse biz kruger yaptırmadık yüzeysel bi morfolojik değerlendirmeydi ve o da normaldi... bak bana normal yolla hamile kaldım ve bende eşimin test sonucundan sonra o zaman sorun bende dedim çünkü sağ yumurtalıktan ameliyatlıydım doktor içere yapışıklıklar olmuş olabilir demişti bir kere de folikül kistim oldu senin gibi ama sorun bende de değilmiş aslında sorun bile yokmuş sadece zaman varmış... ayrıca %4 ün altında olsa bile çocuk sahibi olması mümkün bak burda ne diyo
Kruger’e göre %14 ve üzerinde normal morfolojiye sahip sperm ömeklerinin fertilizasyon başarısı %88,3, %4-14 arasında %49,4, %4’ten küçük olduğu durumlarda ise %7,6’dır.
Sakın kendinde sorun arama sakın bitanem... senin tek problemin fazla stres yapman çok takılman bu bebek olayına bunu aşarsan eminim çok beklemeyeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?