- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Yakınmışız canım. Ben çatlamadan önceki gün çatladıgı gün ve ertesi günü peşpeşe degerlendirdim o günden sonra bizde tık yok tuttuysa o zaman tutmuştur sonrasında çalışmaları sonlandırdıkSende iyi calistin bu ay insallah gerek kalmadan gelir bebisin bu ay canim :) yakin sayiliriz canim adana koop :)
Bekle canım bencede pazartesiyi
Yakınmışız canım. Ben çatlamadan önceki gün çatladıgı gün ve ertesi günü peşpeşe degerlendirdim o günden sonra bizde tık yok tuttuysa o zaman tutmuştur sonrasında çalışmaları sonlandırdıkişten eve gelince hal kalmıyor. Zaten yum dönemi rüzgar gibi geçti erkenden bu ay bende 9.gün çatladı. Ama senden ümitliyim ben
:) bende hemen günler geçsin diyorum. Adet tarihime çok var daha hesap yapmak da istemiyorum belirtide aramak istemiyorum bakalım inşallah bu ay hayırlısıyla gelir sıpalar. Bazen ya yine dış gebelik olursa diye de korkuyorum.Canim Maşallah gayet iyi ve en onemli zamani degerlendirmissiniz umutsuz olma bir güzel haberde senden gelebilir ayy hic deme canim hele ben bu hafta eve geliyorum is yapasimda yok erkenden yatiyirum ki ben 12 den once yatmazdim bizimde bir haftadir iliski yok canim esim istemiyor soylemesi ayip hamileysen bebise bsey olur bir kesinlessin ondan sonra diyor :) insallah umutlar bosa cikmaz canim :)
:) bende hemen günler geçsin diyorum. Adet tarihime çok var daha hesap yapmak da istemiyorum belirtide aramak istemiyorum bakalım inşallah bu ay hayırlısıyla gelir sıpalar. Bazen ya yine dış gebelik olursa diye de korkuyorum.
Canim benim esimin aynisi son 1 hafta benim esimde hic yaklasmaz ya geldiyse bebis diyeCanim Maşallah gayet iyi ve en onemli zamani degerlendirmissiniz umutsuz olma bir güzel haberde senden gelebilir ayy hic deme canim hele ben bu hafta eve geliyorum is yapasimda yok erkenden yatiyirum ki ben 12 den once yatmazdim bizimde bir haftadir iliski yok canim esim istemiyor soylemesi ayip hamileysen bebise brisey olur bir kesinlessin ondan sonra diyor :) insallah umutlar bosa cikmaz canim :)
Canim benim esimin aynisi son 1 hafta benim esimde hic yaklasmaz ya geldiyse bebis diye
Aminnnnnnn inşallahhh canım benimBende hemen gecsin istiyordum ayyy nasil gecer gelirmi bat derken geldi catti canim :) seninde oyle olur en iyisini yapiyorsun hesap yapma belirti arama insallah bu defa hersey yolunda olacak korkunu anliyorim ama her hamilelik ayni degil bu defa yerini bulacak sıkı sıkı tutunacak annesine :)
Canim daha yeni gecti basindan endisen normal bende ya yine bos gebelik olursa ya yine kimyasal olursa diye endiseleniyordum ama simdi bunlar hic gelmiyo aklima bi hamile kalayimda Allahin izniyle diyorum. Sen de dusunme bunlari canim:) bende hemen günler geçsin diyorum. Adet tarihime çok var daha hesap yapmak da istemiyorum belirtide aramak istemiyorum bakalım inşallah bu ay hayırlısıyla gelir sıpalar. Bazen ya yine dış gebelik olursa diye de korkuyorum.
Biz zaten adetten sonra bi basliyoruz bazen gunasiri bazen hergun canimiz ne zaman isterse.. son 1 hafta dinlenme:)Diyorum birsy olmaz bebis varsada ya olursa diyor bende seslenmiyorum zaten isten yorgun argin geliyorum yapacak halimde kalmiyor
Biz zaten adetten sonra bi basliyoruz bazen gunasiri bazen hergun canimiz ne zaman isterse.. son 1 hafta dinlenme:)
Canim bazen oyle oluyor. Yum takibi super oldu bizim icin. Dun arkadaslarlaydik 3.tup denemesinde hamile kaldi eside cok bilgiliydi bu konuda dedim 16mm.de vurdu uygun degil bence dedi.Siz iyi calisiyorsunuz canim masallahiniz var :) esim zaten hergin yanimd degil yoldan geldigi icind yorgin oluyor bazen tv izlerken uyuyor dr iliski takvimi vermese biz hic birsey yapamayiz herhalde
Canim bazen oyle oluyor. Yum takibi super oldu bizim icin. Dun arkadaslarlaydik 3.tup denemesinde hamile kaldi eside cok bilgiliydi bu konuda dedim 16mm.de vurdu uygun degil bence dedi.
Dr her iki ayda sizin catlamis gibi duruyo hemen iliski olsun dedi. Hic 36.saat diye bisey ya da iliski zamani demedi. Off belki dr a atiyorum butun suçu ama yok olmayacakti onunla bazen gunahini mi aliyorum diyede uzuluyorum
Iyi bakalim kuzum olcmeye devam et insallah 3 gunun sonunda guzel haberi verirsin bizlere :)Canim yapmaya korkuyorum boyle ates olcmek daha iyi en azindan negatif gormemis olurum 3 gun daha olceyim atesimi bakalim ne cikacak ona gore hareket edecegim
tesekkur ederiz elisa teyzesi Allahim sana ve isteyen herkese nasip etsinMaşallah canim tontis kizina eminim senin gibide guzeldir saglicakla al kucagiba canim
Iyi bakalim kuzum olcmeye devam et insallah 3 gunun sonunda guzel haberi verirsin bizlere :)
tesekkur ederiz elisa teyzesi Allahim sana ve isteyen herkese nasip etsin
Dogdu bebegi canim 1.5 yasinda. O da göğşen hocada yapmis. Insan olarak cok iyi dr dedi nette de oyle yaziyo. Ilk defa erkek dr a gidicem esimi zor ikna ettim ama kadin dr bulamadim infertilitede. Arkadaslarla konusunca hoca hakkinda esimde rahatladi.Evet canim yum takibi cok iyi oldu saglicakla alsin kucagina bebegini canim kendini bu kadar irdeleme hani birseyler yapiyoruz vesile olsun diyoruz demekki zamani gelememiski bu dr bahanesi oldu yeni dr iyi gecelecek zamani gelmis olacak ve bebisin gelecek insallah en kisa zamanda
Dogdu bebegi canim 1.5 yasinda. O da göğşen hocada yapmis. Insan olarak cok iyi dr dedi nette de oyle yaziyo. Ilk defa erkek dr a gidicem esimi zor ikna ettim ama kadin dr bulamadim infertilitede. Arkadaslarla konusunca hoca hakkinda esimde rahatladi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?