• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

Yok canim olmadigi kesin. Bende sislik yok ama endiseliyim kistten. Insallah kist olmaz canim ikimizde de tedavimize devam edebiliriz
İnşallah canım ya inşallah bunca şeyin arasında birde kist olursa çok üzülürüm bekleyelim bakalım biraz daha az kaldı inşallah hakkımızda hayırlısı olur

Cuma 9.30da zekai tahir devlet hastanesi ogleden sonrada baskent unv göğşen hocaya gidicem. Tabi adet durumuma göre. Eğer haftasonuna kalirsa adet pazartesi giderim dr a.

Senin ates yuksek devammis cok sevindim

Hım anladım canım inşallah adet olmazsın bebişin gelmiştir bu en iyi dr arayısında bebegının takıbı için olmuş olur lütfen umutsuz olma canım ya

Kuzum rapor alıp dinlenseydin keşke dr ne diyor bu kasılamalara bebek büyüyor ondanmı acaba
Bence doktor bisey bilmiyordu tek hastası ben gibiydim :) artık bisey bilmiyorum bende sabırla bekleyecegim geçmesini ama işim de oturarark ya evde sikilmaktan iyi ben evde daha çok yoruluyorum :KK17:

friendlyfriendly friendlyfriendly mavi-38 mavi-38 kızlar siz niye bu kadar umutsuz ve kiste odaklanmış durumdasınz szi böyle olunca bende kendimi sorguluyorum sen niye bu kadar rahatsın diye :KK43:
Yok canım umutsuz değilim ben aslında ama şu şişlik kafamı karıştırdı gerçi kistte şişlik falan olur mu onu da bilmiyorum ki haybeye konuşuyorum :KK48: senin yaptığın doğru olanı tatlım kızma bize o_O

friendlyfriendly friendlyfriendly mavi-38 mavi-38 kızlar siz niye bu kadar umutsuz ve kiste odaklanmış durumdasınz szi böyle olunca bende kendimi sorguluyorum sen niye bu kadar rahatsın diye :KK43:
Yok canım umutsuz değilim ben aslında ama şu şişlik kafamı karıştırdı gerçi kistte şişlik falan olur mu onu da bilmiyorum ki haybeye konuşuyorum :KK48: senin yaptığın doğru olanı tatlım kızma bize o_O

Bence doktor bisey bilmiyordu tek hastası ben gibiydim :) artık bisey bilmiyorum bende sabırla bekleyecegim geçmesini ama işim de oturarark ya evde sikilmaktan iyi ben evde daha çok yoruluyorum :KK17:

Sen hala kendine dr bulamadın dimi :KK20: hayırlısını dileyip duayla bekleyelım bakalım evde iş yapmayacaksın da tabi snein gibi hamarat hatun durabilirse

Canım ben üşüttügüm zaman kasıklarımın şiştigini hissederim agrım olur üşütmül olmayasın sıcak tut kendini

Sen hala kendine dr bulamadın dimi :KK20: hayırlısını dileyip duayla bekleyelım bakalım evde iş yapmayacaksın da tabi snein gibi hamarat hatun durabilirse
:-) eşim dün kovdu resmen mutfaktan artık yapmamam lazım ama ev dağılınca duramiyor insan ya​

Back