- 1 Aralık 2015
- 4
- 0
- 1
- 31
merhaba arkadaşlar ben bişe soracam bu ayın 23 de regl olmam gerekiyordu olmadım hala bugun testyaptım negatif çıktı çok kötüyüm ya o kadar umutlanmıstım ki erken mi dawranıyorum acaba
Magnezyum aldım aynen mogamim yaa çok teşekkürler içimi rahatlattinPamukprncess canım benim çok çok geçmiş olsun kasılmalar için kesinlikle magnezyum kullan...ayrıca kordonla ilgili geçen burda yazmıştım...doktoruma sordum bu kordon olayını önceki randevumda...bana aynen dediği şu: kordon dolanması hemen her bebekte olur çok stres yapmamak lazım boynunda kordon olan birçok bebek normal yolla doğar ben hergün bu şekilde kaç tane bebek doğurtuyorum sen ne bakarsın bizim evhamlı doktorlarımıza dedi... bide şu var daha ufak olduğu için çıkar bence o kordon sen stres yapma bitanem...kaygılı nın bebişinde de vardı kordon ama onun 32. haftada söyledi doktoru bu olayı ve bebeişi normal yolla doğdu... benim arkadaşında 32 de dolanmış kız 38 de normal yolla doğum yaptı...sen düşünme bunları Allaha emanet evlatlarımız...bol bol dinlen kuzum gerekirse rapor al ve magnezyumu kullan
Dün akşam dersten ciktigimda gördüm ben de ilk karı :) sabah bi kaza olmuştu çevre yolunu kapattılar kamyon kaymis devrilmis olmus şoförAngara ahalisiii, yarin karla karisik yağmur geliyormuş arabalariniza bu geceden antifriz ekleyin :)
Değil canım her gidisime 5 tüp Kan veriyorum ıdrar ve bilumum tahlil bi lira vermiyorum; sadece detaylı ultrason a 88 tl verdim bi de kan uyuşmazlığı ignesine, o günlere gel de para değil onlar seve seve veriyosun@betiboop canim ank unv de tahliller ucretli mi?
Yarından sonra evdesiniz yane hadi çok şükür bakalım ne kadar evde oturcan :))Dün akşam dersten ciktigimda gördüm ben de ilk karı :) sabah bi kaza olmuştu çevre yolunu kapattılar kamyon kaymis devrilmis olmus şoförçok. Şükür iyi bi zamanda ayrıldım izne , yarin derse gdcem.ına da eşim götürcek oraya da vedalaşirim artık :)
A aaaa dun kar mi yağdı, sok geçirdik şuan evde görmedik biz. Karda kışta dogurcaz resmen :) Allah korusun kazadan, artik kimsenin sabri da yok trafikte herkes bodoslama dalıyor her yere. Hadi tatilin hayırlı olsuuun :) başlasın Can'lı günler :) karda kışta hastaneye giderken kocisler arabayı heyecandan nasıl kullanacak acaba, şoförluk yapacak birini düşünelim hemen :)Dün akşam dersten ciktigimda gördüm ben de ilk karı :) sabah bi kaza olmuştu çevre yolunu kapattılar kamyon kaymis devrilmis olmus şoförçok. Şükür iyi bi zamanda ayrıldım izne , yarin derse gdcem.ına da eşim götürcek oraya da vedalaşirim artık :)
Evet canım evdeyim ama görünüşteYarından sonra evdesiniz yane hadi çok şükür bakalım ne kadar evde oturcan :))
Canim Kampüs yüksek rakımda ondan heralde canım şehir içi normaldi :) valla başlasin bakalım nasıl olavak çok merak ediyorim nasıl bi his :) ben diyorum taksiyle gidelim ama taksiciler de Coşkun oluyo yolda doguruveririz :))A aaaa dun kar mi yağdı, sok geçirdik şuan evde görmedik biz. Karda kışta dogurcaz resmen :) Allah korusun kazadan, artik kimsenin sabri da yok trafikte herkes bodoslama dalıyor her yere. Hadi tatilin hayırlı olsuuun :) başlasın Can'lı günler :) karda kışta hastaneye giderken kocisler arabayı heyecandan nasıl kullanacak acaba, şoförluk yapacak birini düşünelim hemen :)
Hiç sorma bu kız 1 hafta uslu 1 hafta yaramaz :)) hurma yiyom hava -1 lerde soğuk yürüyüş yalann olduda off bilmiom ne zaman grlirkine cuma kontrol var sorcam artık yettiii :) kaburgam ağırıo çok hala üstte bu kızEvet canım evdeyim ama görünüştemisafirlige gdcem bol bol valla gündüz de allah kerim ya annem ya ablam işte bakalım can ne zaman teşrif edecek ☺ kiz senden de tık yok nazli çıktı senin kiz
Uzakmı yol sizin hastahaneye? Benm 5 dk felan anca evde kafayı görsek hastahanede çıkar :))) taksi gelmesi felan zaman alır canımCanim Kampüs yüksek rakımda ondan heralde canım şehir içi normaldi :) valla başlasin bakalım nasıl olavak çok merak ediyorim nasıl bi his :) ben diyorum taksiyle gidelim ama taksiciler de Coşkun oluyo yolda doguruveririz :))
Ayyy heycanlandım hemide çok suan sanki cidden doğurcam :))) ben kızıma günlük tutuyom nasihatlar veriyorum onunla yaşadıklarımı dr kontrol sonralarını ultrasyon fotosuyla beraber yazıyom :)))Siz bebislerinize yazı yazdiniz mi bakiim? Yazmadiysaniz su sıralar tam zamanı bence, duygusal duygusal ani olsun yavrularimiza..
sweet42 haftaya dogurcan sen haftaici bi günde
Yok canim su asamada benden hormon esimden sperm isterse diye sordum ucretlimi diye. Disarida hormon testleri cok pahali. Cok sagol canim yarin karar vericem ya ank cem hoca ya baskent göğşen hocaya randevu alicam. Testler ucretsizse tedavi sürecide asilama vb ucretsiz olur diye dusunuyorum.Değil canım her gidisime 5 tüp Kan veriyorum ıdrar ve bilumum tahlil bi lira vermiyorum; sadece detaylı ultrason a 88 tl verdim bi de kan uyuşmazlığı ignesine, o günlere gel de para değil onlar seve seve veriyosun
Valla doğum sancisi için agri kesici fikrini ilk kez duydum kuzumUzakmı yol sizin hastahaneye? Benm 5 dk felan anca evde kafayı görsek hastahanede çıkar :))) taksi gelmesi felan zaman alır canımlulus_k bide ne diycem güçlü bi ağrı kesici alsak sancıyı az hissedermiyiz etki edermi ki ?
Ayy neler yazdım bir bilsen eşime dahi okutmuyorum ama ona da tek bir sayfa yazdırcam :)) bende arada yani hergün diil ama ilk zamanlar çok yazıyordumm çoookkk :) ayy eed çok duygusalım öle böle diil ağlıom pasoo herşeye yaa :)) dr bi sorcam majezik içti benim eltim hamişken başı ağırıodu ben hiç içmedim bili o an keserse içerim affetmem epiduralde kimyasal daha keskin hıhhh :)))Valla doğum sancisi için agri kesici fikrini ilk kez duydum kuzumlakin ise yarayacagni sanmıyorum belki de zararı olur bebeğe yoksa doktorlar epidurale gerek duymazdi diye düşünüyorum. Ama yinede bi acabaaaa diye takıldı aklıma bu sorun :)
Günlükte tutmuş duygusal anne seni :) ben sürekli yazmadım ama arada karaladim iste :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?