- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Aynen canim senin bat ne zaman 3-5 kisi kaldik burda hamileligi bekleyentamam canım zekai tahire giden çok zaten bence de tahliller için orası iyi tatlım. sonrası için de iyi bir araştırma yaparsın.
Amin bitanem ama ama ama aralıkta olmasın gebe kalmadan öncede derdim aralık olmasın diye mis gibi 2016 model bi çocuk isterüüüüüükMogami insallah aralikta olurda yeniyil suprizi yapar
Metemize maasallah saglikla kucagina alacagin gunu gostersin insallah Allah
bende ölçülere güveniyorum valla betimseveriz o minnak gülenyüz mete yihastane fiyatları süper canım bence hangisi uygun olurdssa aartık gidişata göere :)
normal olur senin en azından ölçüler onu gösteriyo biraz spor hareket ıkınma derken çıkıverir mete minnoşu hoop annesinin kucağınamaşallah canımm
Canım evet fiyatlar iyi senin hastane azcık tuzlu sanırım ama olsun yeterki gelsin minik tosbaağaaaa...bu arada ateşin gayet iyi çıkmış inşallah güzel haberler alırız sendenMaşallah canım benim mete paşamıza annesini yormak istemiyor seni yormadan normal gelecek doğum üceretleride çok iyi benim drun 1750 tl mıs dogum ucretı
Üzmüyor teyzesi benim ufak tefek oğlum... filintam benimMogami Mete kuzusuna bak sen, annesini uzmezmiste maşallah :) boyu çok iyi kuzum maşallah ince uzun filinta olacak belli ki :)
Amin bitanem ama ama ama aralıkta olmasın gebe kalmadan öncede derdim aralık olmasın diye mis gibi 2016 model bi çocuk isterüüüüüükBakalım senin sıpa hangi ayın sıpası olacak
bende ölçülere güveniyorum valla betimfiyatlar iyi evet gerçi ocakta zamlanacakmış ama ben takipli hasta olduğumdan beni etkilemiyor... senin doğum nerde olacak kuzum
Canım evet fiyatlar iyi senin hastane azcık tuzlu sanırım ama olsun yeterki gelsin minik tosbaağaaaa...bu arada ateşin gayet iyi çıkmış inşallah güzel haberler alırız senden
Üzmüyor teyzesi benim ufak tefek oğlum... filintam benimbiberon al hatun bak bende de 3 küçük 2 büyük boy var
ateşin güzel evet ama şu da var benimde 36,8 36,9 ları görüp adet olduğum çok oldu... en son yeter artık deyip ölçmeyi bırakmıştımMogamım evet hastahane tuzlu muayene ücretne 90 tl verıyorum her ay yeterkı mınıgım gelsın feda olsun canım gercekten ıyımı atesım ilk defa ölçtüm canım benim hiç aklımda yoktu sağolsun @mgul sen ölç ben takip yaparım seni bilgilendiririm dedi ben pek anlamıyorumda böyle devam ederse sonu güzel olacak galiba inşallah bitanem inşallah
ateşin güzel evet ama şu da var benimde 36,8 36,9 ları görüp adet olduğum çok oldu... en son yeter artık deyip ölçmeyi bırakmıştımbenim muayeneler yeni zamlandı ve 50 oldu...dünya para gidiyor gerçekten ama en sonunda bi bakışı yetecek bebişlerimizin
Mogami olsunda eski model yeni model hic gozumde yok inan canim:)
Maasallah canim cok sevindim yeni yilla birlikte guzel haberlerde gelecek senden inaniyorum canimfriendlyfriendly İyiyim cnm. Çıktı hocayada gönderdim mail. 11 inde cvp gelecek. Sekreterini aradım erken baksa diye bu ay olmaz bence ertesi aya hazırlar dedi. Sonucu değerlendirsin ona göre ayarlanır süreç dedi. Önceki aylara göre yükselmiş çok şükür sayısı.
Pozitifligin süper canjm çok sekersin :) haklisin arrik anne olarak döncem okula daha olgun daha hassas daha duyarlı. Allah herkese nasip etsinOyyy duygular tavan yaptı sende yöne, ne duygusal anneler olduk böylee. Ama yaslanmiyorsun ki, her doğum bir gençlik iksiri sayılır yenilensin vücut ooohh
Bebeğini büyütürken öğretmenliğine dair yepyeni kazanımların olacak, daha deneyimli daha sevgi dolu doneceksin okuluna canım benim
Millet buradasınız beni unutmuş olabilirsinizbayadir yokum tanıdık bir çok profil gördüm herkese hayırlı olsun bende 6 aylık bir bebisim var canavar tam
Bende hatirliyorum canim hosgeldin hayirli olsun bebeginMillet buradasınız beni unutmuş olabilirsinizbayadir yokum tanıdık bir çok profil gördüm herkese hayırlı olsun bende 6 aylık bir bebisim var canavar tam
Bebis çok ağliyor memnun etmek çok zor onca okunan kitap onca denenen yontem doktor tavsiyeleri ise yaramadi boyle yasanaya alismaya cakisiyoruz beni gören ne olmuş sana diyor anneligin cilveleri işteHoşgeldin canım hatırlıyorum seni nasılsın bebiş nasıl :)
Bebis çok ağliyor memnun etmek çok zor onca okunan kitap onca denenen yontem doktor tavsiyeleri ise yaramadi boyle yasanaya alismaya cakisiyoruz beni gören ne olmuş sana diyor anneligin cilveleri iştesen nasılsın canım
İnşallah hayırlısıyla gelir bebişKimi bebekler zor oluyor canım inşallah büyüynce akıllı olur ama bir gülümsemesi alır bütün yorgunlugunu :) bende iyiyim çok şükür aynı devam ediyorum bebeşin teşrif edeceği zamanı bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?