Beraber Anne Olma Yolunda

Anladim canim ama esim buna sicak bakmaz herseyin bi adımı var diyo ben de hic klomenle denemeden direk asilama olsun dedim yok dedi. 2 aydir bosuna hormon aldim vucuduma ama esim razi olmaz canim.

Ahh kuzum o eşler yok mu. benimki de karşı çıktı şimdi bin pişman keşke o kadar üstüne gelmeseydim aşılama diye diyor. ama deneyin o zaman güzelim bizde tutmadı inşallah sizde tutar bu işler belli olmuyor çünkü. tedaviye başladın mı

Cok zor ben kendimi toparlamam uzun süreyi almisti canim ben adanadayim baskent Üniversitesi'nde tedavi oluyorum galiba haftaya başlarım adet olunca ara dedi ben bidaha igne tedavisi olacağım bizim iki tane dondurulmuş var onu kullanmayacağız esim şimdi tedavi oluyo bidaha bunları yaşamaya lim diye bidaha tedavi olup kalanları dondururuz dedim

duydum o hocayı o da çok bilindik birisi gerçekten güven veriyo ama kısmet demek ki benim oına giden arkdaslarım olmujştu

Aynen canım çok iyi bir doktor hani sebep söylese tamam dicem de sebep yok. bakalım 2. de belki tutar. bu ay boş geçiyoruz gelecek ay başlıcam canım

başkentte kim canım hulusi hoca mı göğşen hoca mı? eşin ne kullanıyor canım şimdi

Evet canim eylulde hsg ekimde cat ignesi kasimda klomen ve cat ignesi.bu ay asilama dedi ama bu dr la devam etmeyi hic istemiyorum. 16mm de igne vurdu. Net konusmadi once yarin vurun dedi sonra bugun vurun catlamis gibi dedi. Afallatti beni guvenim yok.

Tamam canim hangi hastaneydi cumaya randevu bulabilirmiyim acaba

Canim esim asla yanasmaz lafini ettirmez bile. Daha once 2 defa hamile kaldiğimdan her aydan her yapilan islemden fazlasiyla umutlaniyo. Bana kalsa ben de tup yaptiririm. Amac sansi aktirmak.

hangi şehirdi canım senin başkent üniversitesine gidebilirsin ben bu novada sonuç alamazsam oraya gidicem canım. çok iyilermiş
Ankaradayim canim medicanada sigortam var o yuzden orda devam ediyorum ama sonucta asilama tup medicanada da parayla olacak. Zekai tahire randevu aldim ama fikriniz varsa baska hastanedende alabilirim arastirma hastanesi istiyorum. Baskentte hangi dr ucretler nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…