Beraber Anne Olma Yolunda

tühhh aldım var olmasaydı nede güsel olurdu yaffff emzik almadım ben yaaa annem alma dedi durmazsa alırız dedi
aynen canım bırde her emzıgı almıyolar benımkı sonunda bakkal emzıgını tuttu :) evın ıcı emzık kaynıyodu zaten

Valla saltanat lari sona eriyor kusura bakmasinlar artık önceliğimiz bebis lerimiz arar da bulamazlar bu kadar ilgiyi alakayj arrik papuclari dama

Valla saltanat lari sona eriyor kusura bakmasinlar artık önceliğimiz bebis lerimiz arar da bulamazlar bu kadar ilgiyi alakayj arrik papuclari dama
haklısın evet artık tek uğraşım kızım kızımın düzeni kızımın mutluluğu önceliğim o sonra babası

Kan uyuşmazligi yok ama doktora geldim yatış verdi bence gereksiz yere ama serum ilaçlar verecek dua edin bebiş iyi olsun da artık her şeye katlanirim

Allah'a emanetsiniz canım benim birşey olmayacak sen hiç dinlenmiyorsun birazcık dinlenirsin iyi düşüün canım

Yatış verdi yaa inşallah iyiyizdir yani şimdi damar yolu açılacak
Canım geçmil olsun panik yapma dinlen bol bol benimde bu haftalarda olmuştu endişelenme iğne yaparlar sonra serum takarlar ondan sonra dinlen ama tekrarlamasın meleğinede stres yaşatma annesi iyi olacak herşey

Ben de bu sabaha kadar umutluydum bu sabah elim kolum yikildi sanki.. hayirlisi umutla bekle canim.
Canım benim ilk hamile kaldıgımda iğnenin 11.günü test yaptım negatifti hatta sinirlendim olmadı diye gittim bir güzel saç boyattım. Sonra 2ya da 3 gün sonra tekrar test yaptıgımda pozitifi görmüştüm. O yüzden adet olana kadar umudunu kaybetme.

Canım en son hastaneye gidiyorum demiştin ve kadınlar kulübüne giremedik ya 2gün aklım hep sendeydi yaaa. Sweet ne yaptı dogurdu mu diye :))

Canim 13.gun cikardi diye dusunuyorum tabi Allah buyuk nasip etmisse her zaman umut var.

Adet olmak uzereyim canim sökülmek üzereyim gibi hissediyorum. Bu ay baska bi dr a gidicem devlet hastanesi infertilite dr u. Insallah hayirlisi olur bu dr vesile olur.

elisa__ kasıklarım cok agriyo cok üşüyorum gecen ayda adetten 1 gün önce böyle olmustum.

Bugun 25.gun tabi benim dr igneyi 16mm de vurunca adette boyle erken geliyo. O muayene aklima geldikce moralim bozuluyo ya. 14-15mm yum var onlarin önemi yok amacimiz 1 tane yum elde etmek yoksa cogul gebelik olur dis gebelik olur hatta su an bile dis gebelik ihtimali var dedi. Allah bu süreçte yardimcim olsun dr umunda gunahini almak istemiyorum ama hakim olamiyorum kendime bunlari dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…