aynen canım bırde her emzıgı almıyolar benımkı sonunda bakkal emzıgını tuttu :) evın ıcı emzık kaynıyodu zatentühhh aldım var olmasaydı nede güsel olurdu yaffff emzik almadım ben yaaa annem alma dedi durmazsa alırız dedi
Valla saltanat lari sona eriyor kusura bakmasinlar artık önceliğimiz bebis lerimiz arar da bulamazlar bu kadar ilgiyi alakayj arrik papuclari damabende anasından daha iyi baktım düşün memlekete gidince yine beni ister çünkü ben ilgilenirim ama laf söz dinlemeye gelince ailesiiideğerimi bilse cidden yaparım kız gocunmam derim eşimdir tabi oda beni yeterince önemsiyo yok anam ters işliyo artık yapmıycam görcekkkkkk biz çok alıştırdık @lulus_k
uzanda dınlen canım ınsallah bıse yoktur. akıntıda normal zatenYaa rahim kasılmaları var bende akıntı da var kızlar bana akıl verin korktum
ayyy kıyamam annemde öle dedi dinliyim dedim bari bu konudaaynen canım bırde her emzıgı almıyolar benımkı sonunda bakkal emzıgını tuttu :) evın ıcı emzık kaynıyodu zaten
haklısın evet artık tek uğraşım kızım kızımın düzeni kızımın mutluluğu önceliğim o sonra babasıValla saltanat lari sona eriyor kusura bakmasinlar artık önceliğimiz bebis lerimiz arar da bulamazlar bu kadar ilgiyi alakayj arrik papuclari dama
Ben çekirdekli aldım cnm her zmn onun daha faydalı olduğunu duydumTamam canim sagol yarin bende alayim hemen cekirdekli cekirdeksiz farkediyo mu?
Kan uyuşmazligi yok ama doktora geldim yatış verdi bence gereksiz yere ama serum ilaçlar verecek dua edin bebiş iyi olsun da artık her şeye katlanirimAkıntı ne renk canım kırmızı olmadığı sürece sorun yoj kab uyuşmazlığıniz var miydi
Kan uyuşmazligi yok ama doktora geldim yatış verdi bence gereksiz yere ama serum ilaçlar verecek dua edin bebiş iyi olsun da artık her şeye katlanirim
Evet yaa iyi olmazsam rapor alır evde otururum artıkAllah'a emanetsiniz canım benim birşey olmayacak sen hiç dinlenmiyorsun birazcık dinlenirsiniyi düşüün canım
Evet yaa iyi olmazsam rapor alır evde otururum artık
Sagol canimm senin randevun ne zaman. Ben cuma gidicem esimle birlikte zekai tahir eBen çekirdekli aldım cnm her zmn onun daha faydalı olduğunu duydum
Yatış verdi yaa inşallah iyiyizdir yani şimdi damar yolu açılacak
Canım geçmil olsun panik yapma dinlen bol bol benimde bu haftalarda olmuştu endişelenme iğne yaparlar sonra serum takarlar ondan sonra dinlen ama tekrarlamasın meleğinede stres yaşatma annesi iyi olacak herşeyYatış verdi yaa inşallah iyiyizdir yani şimdi damar yolu açılacak
Gözetimde olman iyi canim serumla guzel guzel beslenir minişimiz dikkat et kendine canim gecmisolsunYatış verdi yaa inşallah iyiyizdir yani şimdi damar yolu açılacak
Canım benim ilk hamile kaldıgımda iğnenin 11.günü test yaptım negatifti hatta sinirlendim olmadı diye gittim bir güzel saç boyattım. Sonra 2ya da 3 gün sonra tekrar test yaptıgımda pozitifi görmüştüm. O yüzden adet olana kadar umudunu kaybetme.Ben de bu sabaha kadar umutluydum bu sabah elim kolum yikildi sanki.. hayirlisi umutla bekle canim.
Canım en son hastaneye gidiyorum demiştin ve kadınlar kulübüne giremedik ya 2gün aklım hep sendeydi yaaa. Sweet ne yaptı dogurdu mu diye :))AMİNNNN hepinizin dualarına gerçekten çok ihtiyacımız var hemde çook :) evet annem olursa ağlarım annemide üzerim tek olunca cesaretim daha yerinde olur die bir takım düşüncelere girdimseninde şafağa az kaldı dimi cuma günü test günümüz?
Canim 13.gun cikardi diye dusunuyorum tabi Allah buyuk nasip etmisse her zaman umut var.Canım benim ilk hamile kaldıgımda iğnenin 11.günü test yaptım negatifti hatta sinirlendim olmadı diye gittim bir güzel saç boyattım. Sonra 2ya da 3 gün sonra tekrar test yaptıgımda pozitifi görmüştüm. O yüzden adet olana kadar umudunu kaybetme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?