Bephantene merhemin hücre yenileyici özelliği vardır.
Evet çok yağlıdır. Krem formunda olanı daha kullanışlıdır fakat işe yaramasını istiyorsanız merhemini kullanmalısınız.
Sivilce çıkmasını engellemez ama çıkan sivilcelerin iz kalmadan geçmesine yardımcı olur, sadece bu. Yani eskiden kalan sivilce izlerini yok etmez ama çıkanların hasar bırakma etkisini azaltır.
Krem formundakini nemlendirme amaçlı kullanıyorum ben. Mankenler çantalarından eksik etmezmiş kremini.
Benim cildim karmadır, ergenlik çağımda falan fazla bir sivilce sorunu yaşamamıştım ama ne olduysa 22 yaşımda oldu.
Durup dururken yanaklarımda koca koca sivilceler başgösterdi. Uzun süre mücadele ettim gitmediğim doktor, kullanmadığım ilaç kalmadı. Ne duyduysam denedim ama nafile.
Sonra eczacı bir gün bephantene önerdi, son çare kullanayım dedim nasılsa kaybedecek bişeyim yok.
Temiz cildime aklıma geldikçe sürdüm hatta yoğun sivilceli bölgelere sıvadım, bazen gece o şekilde uyudum tabi saçlarım bile yağlandı ama sorun etmedim. o dönem 2-3 tüp kullandım sanırım, iyi geldi. Elbette ki tamamen yok etmedi ama en azından eskisi gibi izler kalmadı yüzümde. Hala da arada çıkanlara sürerim.
Herkeste aynı etkiyi gösterir mi bilemem ama benim çok işime yaramıştı.