Lekeler, Çiller Bephantene sayesinde Sivilce ve Sivilce izlerine son!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
bepanthen krem. yağlı ve karma ciltlere bunu kullanın dediler. eczanede bunu verdi zaten. bugn başlıycam denemeye. benimde sivilce izlerim var sivilcelerim geçti. bi ara roacutan kullanırken doktorum dudaklarım için vermişti. birtek o geçiriyodu acısını ve kurumasını

Ben de gece kremi olarak kullanıyordum bephanteni her gece kullanmıyorum ama kıllanma yapar diye. Yüzümdeki kırmızılıklar geçmeye başladı yavaş yavaş

canım hangisini kullanıyosun.bi resim koyabilirmisiniz..eğer maviyse acayip yağlı gelmişti bana kremi..bazı forum sitelerinde yeşilinden bahsedilmiş
omu acaba kullandığınız..Hatta yanlış hatırlamıyorsam cemil ipekçi yeşilinden kullanıyomuş bi röportajında okumuştum

Eki Görüntüle 318778 arkadaşlar benim kullandığım bepantene bu kremdi gerçeken çok güzel bir krem.. sivilceler yara gibi olup kabuklandığında sürmeye başlamıştım çogunu geçirdi..tüylenme konusunda ise, yağlı olan çoğu şey hakkında bu söyleniyor doğal yağların bile tüylenme yaptığı söyleniyor ama ben böyle bir durumla karşılaşmadım.

Arkadaşlar bende burda okuyup gittim bepanten aldım. iyiki almışım. 7/24 beraber kaldığım ev arkadaşımla 3 gündür görüşemedik beni ilk gördüğünde bana ne dedi biliyomusunuz :'cildine ne yaptın çok düzelmiş' :) bukadar çabuk farkedilceğini bilmiyodum açıkcası. ve her gördüğüme de tavsiye edicem ben cok çektim bu sivilceden şimdi de izinden. ama bu son olacak umarım :)

canım bende 3 gün olcak bugün kullanalı ama henüz bi değişiklik yok sanırım bana yaramıcak ama bir ay kullanıcam hemen pes etmek yok ..

bende onu kullanıorum cnm merhem değilde krem yazanınından olcak yani inşallah işine yarar yerimseniben

kızlar bu krem dediğinz tüpte olanlardanmı yoksa normal nemlendirici seklinde olanlardanmı hangisinden kullanıorsunuzda lekelere iyi glıyoo bnde tüpte olanlardan war mawii bide plass olan war hngisini kullancamm..kafam karıştıı=)))

bu çıkan sivilceler ergenlik sivilcesi olmadığına göre, ya sıkıntıdandır ya birşey dokunuyordur yada karaciğerinde yağlanma vardır. Hiç böyle geccek diye düşünme hatta sivilcelerini hiç düşünme acil doktora git bence. tahlil falan yaptır. o roactune ilacını varya beni mahvetti :) dişlerimi sapsarı yaptı kaç kez temizlettim. dudaklarım durup durup kanadı, ayaklarımda bi ağrı oluştu vs. çok güzel yaptı cildimi ama çok sürmedi malesef tekrarladı. o yüzden hiç kullanma daha iyi..

canım bende 3 gün olcak bugün kullanalı ama henüz bi değişiklik yok sanırım bana yaramıcak ama bir ay kullanıcam hemen pes etmek yok ..

sabret 3 gün daha ne ki. sen onu bence uzun süreli kullan hatta hiç bırakma. ama yanlış seçim yapmışda olabilirsin. hangi bepanten'i aldın. yada cildin yağlı mı kuru mu karma mı?

cilt tipine göre değişiyormuş. bepanten merhem kuru ciltler için, bepanten krem yağlı veya karma ciltler için. bepanten plus hakkında hiçbir fiktirm yok ama.

kremini kullanıyorum canım ama ilginç bi şekilde dünden beri kırmızılıklar azalmaya başladı..tabi 3 gün biraz sivilce kustu yüzüm sonra durdu..kırmızılıklarda hafifleme var 5.günüm bugün..Size yazıcam gelişmeleri..

söylenenlere inanamıyorum hemen gidip kendime kremini alıcam çünkü benim cildim çok yağlı merhem olmaz sanırımmm umarım bana da iyi gelir

daha çok sivilce çıkarttı .s

bunları 2 gün kullanıp karara varmayalım..
1-2 ay kullandınızmı canım..muhtemelen hayır..
Gelişmeleri yazıcam kırmızı lekeler geçende bahsettiğim gibi çok ama çok az açıldı..cok bi değişiklik yok fakat daha 6 gün oldu..

1 hafta denedm. zaten cilt tipine göre degişir yada sivilce çıkmasının sebebine göre degişr hormonlar cigerler fln.

ben medıcassol ve be pantene yı karıstırdım ve nemlendırıcı gıbı kullandım etkısı yok degıl evet var
fakat herkese uygun degıl bende sivilce sorunuda var sivilce izlerım duzelsın dıye sürdum bır hafta sonra dahada arttı
doktora gıttıgımde sordum sakın cok sacma bır yöntem sadece yaralara etkı eder ızlerı gecırmez hatta yaglı olan bölgelerde
dahada yag dengesını bozar dedı eger taze sivilce ızlerı ıse sadece cok az 3 gun tavsıye ederım eger sorun yoksa devam etmelı
cok dıkkat etmelı her uygulama herkese ıyı gelecek dıye bır kaıde yok

bırde be pantenın normal kremı yaglıdır ben bu karısıma merhemını surdum o daha az yag ıcerıyormus

Son düzenleme:
sonuç olarak ne yapalım şimdi kullanalım mı kullanmayalım mı? Kafam çok karıştı ya iyice çoğalırsa püfff

malesef bnde burda okuyup denemye karar verdim ama sonuç hüsran sivilcelerim daha çok arttı kişisen kişiye far ediyo olabilir

Bephantene merhemin hücre yenileyici özelliği vardır.
Evet çok yağlıdır. Krem formunda olanı daha kullanışlıdır fakat işe yaramasını istiyorsanız merhemini kullanmalısınız.
Sivilce çıkmasını engellemez ama çıkan sivilcelerin iz kalmadan geçmesine yardımcı olur, sadece bu. Yani eskiden kalan sivilce izlerini yok etmez ama çıkanların hasar bırakma etkisini azaltır.
Krem formundakini nemlendirme amaçlı kullanıyorum ben. Mankenler çantalarından eksik etmezmiş kremini.

Benim cildim karmadır, ergenlik çağımda falan fazla bir sivilce sorunu yaşamamıştım ama ne olduysa 22 yaşımda oldu.
Durup dururken yanaklarımda koca koca sivilceler başgösterdi. Uzun süre mücadele ettim gitmediğim doktor, kullanmadığım ilaç kalmadı. Ne duyduysam denedim ama nafile.
Sonra eczacı bir gün bephantene önerdi, son çare kullanayım dedim nasılsa kaybedecek bişeyim yok.
Temiz cildime aklıma geldikçe sürdüm hatta yoğun sivilceli bölgelere sıvadım, bazen gece o şekilde uyudum tabi saçlarım bile yağlandı ama sorun etmedim. o dönem 2-3 tüp kullandım sanırım, iyi geldi. Elbette ki tamamen yok etmedi ama en azından eskisi gibi izler kalmadı yüzümde. Hala da arada çıkanlara sürerim.
Herkeste aynı etkiyi gösterir mi bilemem ama benim çok işime yaramıştı.

bugün 8. gün ilk başlarda sivilce kustu yüzüm ama şimdi hiç svilce çıkarmadığı gibi lekeleride açmaya başladı ayrıca merhemi değil kremi..merhemi nereye sürersen sivilce
çıkarır zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…