- 26 Mart 2009
- 5.546
- 198
-
- Konu Sahibi MeDuSa
kızlar krem bende yeni sivilceler yaptı sanki ?
sizde durum nedir ?
ben sadece geceleri sürüyorum yatarken, bir de ben de sivilce izi değil de bebeklikten kalma tırnak izi var yanağımda eski izleri de geçirir mi acaba ?
canım alnımda minik minik bende de oldu ilk zamanlarda annem alerji mi oldun diyordu svilce denilmeyecek kadar miniklerdi çünkü :)) ama şu an söndüler bende senin gibi kullanıyorum akşamları bazen unutmazsam eğer gündüzleri sürüyorum
soruna gelince bendeki izler 2 aylıktı sanırım ya da 3 hatırlayamadım şu an:44: 2 hafta oldu kullanalı işte renkte açılma oldukimse yazmamış ama ben ellerime sürüyorum nemli olduğu için mi bilmiyorum ama parmaklarım eskiye göre kırışıklığı gidiyor gibi hani mankenlerin eli olur ya onun gibi olur mu acaba diye düşünmeden edemiyorum
canım ben 2 hafta tamamlandı sanırım annem bugün cildin epey düzeldi senin dedi sivilceler izler falan kalmadı dedi bende uçtum tabı mutluluktan
http://i52.tinypic.com/kd1su0.jpg canım bak suratımdaki sivilceden kalan iz bukırmızımsı olan.
geçmiyoooooo
hımm birdee bepantenin içine aspirin ezip katıyolarmış maske olarak kullanıyorlarmış tam olarak bilmiyorum bilen varsa nasıl yaptığını ne zaman sürdüğünüde yazabilir mi
canım sende benim gibisin fazla değil ama genede tam beyaz olsun istiyoruz :))) bende de tam geçmedi kırmızı iken açıldı pembe oldu alnımdaki tepecik yüzümdekiler kahverengiden açıldı ama tam geçmedi umarım tama geçer
o kırmızılık geçsin istiyorum yeter. o renk açılsın yeterki
bu bephantene güneş lekesinide giderir mi ki acep:44:sivilce izlerini falan geçirdiğine göre cildi yenileyici bi özelliği var.belki benim lekeleride geçirir
yaa kullanmak istiyorum ama tüylenmeden çok korkuyorum
canım prospektüsü okuyunca göreceksin dediğin gibi yenileme etkisi varbir oku sayfaları istersen belki bunun içinde kullanan olmuştur
benim hala sivilcelerim geçmedi kızlar ya bana herkes alerji mi oldun diye soruyor,prespektifini de kaybetmişim ,anlamadım niye böyle sivilce yaptı bende ,sizde durum nedir sivilce yapıyor mu?