Lekeler, Çiller Bephantene sayesinde Sivilce ve Sivilce izlerine son!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
kızlar krem bende yeni sivilceler yaptı sanki ?
sizde durum nedir ?
ben sadece geceleri sürüyorum yatarken, bir de ben de sivilce izi değil de bebeklikten kalma tırnak izi var yanağımda eski izleri de geçirir mi acaba ?

Son düzenleme:
bu arada fondoteni bıraktım canım gerek görmüyorum artık çünkü

kızlar krem bende yeni sivilceler yaptı sanki ?
sizde durum nedir ?
ben sadece geceleri sürüyorum yatarken, bir de ben de sivilce izi değil de bebeklikten kalma tırnak izi var yanağımda eski izleri de geçirir mi acaba ?

canım alnımda minik minik bende de oldu ilk zamanlarda annem alerji mi oldun diyordu svilce denilmeyecek kadar miniklerdi çünkü :)) ama şu an söndüler bende senin gibi kullanıyorum akşamları bazen unutmazsam eğer gündüzleri sürüyorum
soruna gelince bendeki izler 2 aylıktı sanırım ya da 3 hatırlayamadım şu an:44: 2 hafta oldu kullanalı işte renkte açılma oldu kimse yazmamış ama ben ellerime sürüyorum nemli olduğu için mi bilmiyorum ama parmaklarım eskiye göre kırışıklığı gidiyor gibi hani mankenlerin eli olur ya onun gibi olur mu acaba diye düşünmeden edemiyorum

canım bende 1 tanecik minik sivilce vardı, bunu sürünce çoğaldı bir de küçük değiller büyük büyük çıktılar..kullanmaya devam etsem mi ki acaba ya ben de 1 haftadır sürüyorum ? sivilceler kremden dolayı mı çıktı tabii onu da bilemiyorum..

canım bir arkadaş daha sivilce yaptı ama geçti demiş bilmiyorum kullandın mı hiç sivilce için krem falan ama imex kullandım ben o da ilk başlarda sivilce yapmıştı bende pek işe yaramadı ama neyse... Yani bu kremler ilk başta sivilce yapıyor ben devam ettim şu an cildim alıştığı için olmuyor ama sen bilirsin yinede canım

bepanteni sürekli kullanıpda yüzünde tüylenme olan oldumu birde sürdükten sonra gün ışıgına maruz kalınca kararma filan oluyormu yada lekelenme böyle sorunlarla karşılaştınız mı hiç

hımm birdee bepantenin içine aspirin ezip katıyolarmış maske olarak kullanıyorlarmış tam olarak bilmiyorum bilen varsa nasıl yaptığını ne zaman sürdüğünüde yazabilir mi

hımm birdee bepantenin içine aspirin ezip katıyolarmış maske olarak kullanıyorlarmış tam olarak bilmiyorum bilen varsa nasıl yaptığını ne zaman sürdüğünüde yazabilir mi

canım ben akşamları sürüyorum genelde o yüzden kararma konusunda bir şey diyemeceğim ama bir arkadaş uyarmıştı tüylenmeye gelince ise bende olmadı ama çok sürende olmuş sanırım

o kırmızılık geçsin istiyorum yeter. o renk açılsın yeterki

bu bephantene güneş lekesinide giderir mi ki acep:44:sivilce izlerini falan geçirdiğine göre cildi yenileyici bi özelliği var.belki benim lekeleride geçirir

o kırmızılık geçsin istiyorum yeter. o renk açılsın yeterki

yavaş yavaş açılıyor beklemek gerek canım paylaşan arkadaşta baya bir etki göstermiş sanırım 2 haftada geçti demişti ama bende olmadı o kadar birde ben sadece akşamları sürüyorum aklıma geldikçe mi sürsem acaba

bu bephantene güneş lekesinide giderir mi ki acep:44:sivilce izlerini falan geçirdiğine göre cildi yenileyici bi özelliği var.belki benim lekeleride geçirir

canım prospektüsü okuyunca göreceksin dediğin gibi yenileme etkisi var bir oku sayfaları istersen belki bunun içinde kullanan olmuştur

canım prospektüsü okuyunca göreceksin dediğin gibi yenileme etkisi var bir oku sayfaları istersen belki bunun içinde kullanan olmuştur

hepsini okuyamasamda gördüm bi iki kişi geçirio falan yazmış.denicem bende.bide benm kuzenm bebeğine sürüo hergün bundan doktor tavsiyesi pişik için.bi zararı olsa minicik bebeğe sürdürmezdi herhalde

benim hala sivilcelerim geçmedi kızlar ya bana herkes alerji mi oldun diye soruyor,prespektifini de kaybetmişim ,anlamadım niye böyle sivilce yaptı bende ,sizde durum nedir sivilce yapıyor mu?

benim hala sivilcelerim geçmedi kızlar ya bana herkes alerji mi oldun diye soruyor,prespektifini de kaybetmişim ,anlamadım niye böyle sivilce yaptı bende ,sizde durum nedir sivilce yapıyor mu?

canım benm bi ara popomda sivilce çıkmıştı doktor fucidin die bi krem verdi geçti sivilcem.sonra ben onu adet döneminde çenemde kitleleşen ama hiç çıkamayan sivilceme sürdüm sivilceyide içinde pisliğide çıkardı.şimdi nerde şöle ufak bi sivilce başlangıcı görsem hemen sürerim geceden sbaha yok eder.ilacın içeriğindede akne falan yazıodu.yinede bi doktora sor anlat belki verir.ama süper bi ilaç.

valla bende de aynı canım o açılmadan daha fazla açılmadı sanırım tam geçmeyecek o yüzden bir dermatoloğa görünmeyi düşünüyorum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…