Lekeler, Çiller Bephantene sayesinde Sivilce ve Sivilce izlerine son!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
dün başladım sürmeyeee inş geçerr yaff yazarımm burdan artıkk:26:

bende fün başladım bugün de sürdüm sanki sivilce sönmüş gibi ama psikolojik olarakda olabilir bi kaç gün sonra faydasını görürüz inşallah

bende fün başladım bugün de sürdüm sanki sivilce sönmüş gibi ama psikolojik olarakda olabilir bi kaç gün sonra faydasını görürüz inşallah

yaa bende aynayaa bakıp bakıp ayy geçmiş sanki diyorumm pskoljık gıbı amaa daha dün 1 bugun 2 inş iyi sonuclar cıkar bakalım:26:

yüzümde çokk kızarıklık vardı gördüm burda yazılanları bnde aldım baya açılma oldu renginde umarım tamamen biterr

Ya canim bende tulisin bi ara açtiği konu vardi. Yüzümde büyük sivilceler vardi. Onlari onun formülüyle gecirdim ama. Yüzüm halen kirmizi kirmizi sanki yüzümde 50 tane sivilce varmiş gibi duruyor ama elimi sürdüğümde pürüzsüz yani bunlar leke herhalde.
Sen nezamandir kullaniyorsun nekadar zamanda geçti, günde kaçkere sürüyorsun. Bepantenin yağlisi var yağsizi birsürü çeşidi var. Hangisini kullandin

benimde aynı yaaa izler offf kırmızı kırmızı çok kötü duruyor.bende yüzümüdüzenli dove sabunla yıkıyorum.Doktor dove veya sebamet kullan çok iyi gelir dedi.avon gibi markaların ürünlerini kullanma dedi.neyse dove ile yıkayıp ardından bepanten sürüyorum bende hem nemlediriyor hemde üstündede yazdığı gibi cildi onarıyor.benimde çok kötü olan cildimde sivilce tek tük çıkarsa çıkıyor bu işlemleri uygulamaya başladığımdan beri.umarım hep işe yarar izler içinde olmadı lazer düşünüyorum.ben birde kil maskesi uyguluyorum haftada bir kaç defa

Bu forumda bulduğum bi krem sayesinde bende lekelerimden kurtuldum.Aktarlarda satılıyor arap kızı adı kremin. Gece yatmadan önce temiz cildinize uyguluyorsunuz ama düzenli kullanmak şart. Kesinlikle gündüz kullanılmamalı

arap kızının hangisini kullandım canım pembesimi sanırım çok yağlıymış o kremden acayip korkuyorum..
yüzümde sivilce deil bol bol kırmızı lekeler var elimi yüzüme sürsem pürüzsüz ama kırmızı lekelerden kurtulamıyorum..şu an
bepanthene dewam ediyorum 10 gün oldu bir ay kullanıcam faydası olmazsa direk çöpe..bilim adamları herşeyi buluyosunuz
bide şu kırmızı lekelere çare bulsanız :)))

arkadaşlar bepantenin gücüne bende inanıyorum özellikle tca peel yaptığımda yüzüm soyulurken kullanıyodum arada göz altlarıma da kaçırıyodum sonra baktım ince çizgiler hafiflemeye başladı. çok iyi bir nemlendiriciymiş. ama sanırım siyah nokta yapıyor. benim ciildim yağlı olduğundanmıdır bilmem ama yada iyi temzilemek mi gerekiyo bilemedim.

Kızlar bişey sorucam benim cildim karma t bölgesi yaglı yanaklarım kurudur ve yanagımda sıvılce vardı kocaman derı altında sıkılmıyo ucu yok yanı bır haftdr hıc dokunmadım gecer dıye ama kıpkırmızı kocaman duruyodu bende dayanamadm sıkmaya calıstım ama yara oldu şimdi cok kötü oldu :KK43:((((((((((((( evde bepantene merhem var sizce sürsem yarayı kurutup gecırır mı yaardım edıııın doktor clindoxyl diye bi krem vermstı ama bır haftdr hiçbi işe yaramdııı :KK43:((

ama amaaa yaa bepanteni kaç gündür kullanıyorumm daha çook sivilcee çıkardı bende günde 2 yada 3 kere sürdümm
aamaa hergün uyandıgımdaa farklı yerlerımdee yeni bi siicilcee normalde bukadr cıkmıyokı saten bi hasta olcagm zaman cıkıodu
oooff :26::26: kızlarr baskaa kremm söyleyınde kurtulalımm yaa

Her ciltte farklı etki yapıyo demekki bende bephantene kullandım ama daha fazla sivilce yaptı. benim cildim zaten yağlı. Bir de iğneli epilasyona gidiyorum. sivilcelerimle oynama huyumdanda vazgecemedim:KK43: suratım cok kötü yani su sıra..

demekki ölee bendede hergun sivilcee cıkardı vallaa hala pes etmıorumm amaa kullanıorumm bı umut :26::26:

Ben bu kalıp el sabunlarıyla yıkıyorum yüzümü, rengi pembe. Ve bana tek iyi gelen şey de o.gerginleştiriyo ve kurutuyo sivilceleri. önce kurutayımda sonra izleriyoketmeye calısıcam artık.

Kimsenin hevesini kırmak istemem ama 4-5 aydır kullanıyorum lekelerim yüzeysel ve 17 yaşında olmama rağmen çok az bir etki yaptı. Lekeler için pek bir işe yaramıyor ama nemlendirici olarak iyi yani..

ewet acayip güzel nemlendiriyor fakat okdr bendede bi değişiklik yapmadı
makyaj altı olarak kullanıyorum sadece

Burada okuduklarımdan yola çıkarak ben de bir süre bepanthen krem kullandım. Sivilcelerime iyi geldiğini söyleyebilirim. Güzel de nemlendiriyor. Ama malum dönemlerde yine yüzümde çıkmaya başlıyordu bir tüp bitince bıraktım yüzüme kendi haline :KK37: Ama arada sürüyorum bir ara yine düzenli kullanacağım. Ama ne ara bilmem :KK53:

Konuyu açan arkadaşımızın koyduğu resimleri görünce kullanmak istedim çünkü ilk koyduğu fotoğraf aynı benim suratım gibi.Geçen sene daha az vardı sorun etmiyodum ama bu sene iyice azdılar.Kızarık kızarık bide,hele içten çıkan sivilceler kocaman oluyor ve kıpkırmızı. Bazı arkadaşlar tüylenme yapıyor yazmış açıkçası svilce sorunum varken bi de onla uğraşmak istemem. Bi de sivilceleri artırıyor diyenler olmuş çok kararsız kaldım ama bugün alıcam.Geçen sene bi arkadaşımın sivilceleri benden daha fazlaydı o da bepanten kullanmıştı ama başka bi ilacın yanında,şimdi suratı sanki fondötenliymiş gibi,pürüzsüz,hiçbir şey yok.

o ilaç neydi canım yanında kullandığı biliyormusun

Sordum roaccutane kullanmış doktor yanına da bepanten vermiş o ilaç kuruluk yapıyor diye.yani nemlendirmek için vermiş anlayacağın. bende bepanten geçirdi sanmıştım. :KK70: aldım sürdüm suratıma inşallah iyi gelir,tüylenme de yapmamış umarım bende de olmaz.

ben bi aydır kullanıyorum tüylenmeye rastlamadım cnm ..
sendede olmaz belki..sadece cok güzel nemlendiriyo ama lekelerde bi fark yok bilgin olsun ama ben dewam ediyorum..

X