- 16 Ocak 2012
- 83
- 0
-
- Konu Sahibi MeDuSa
sabırr yarebbimmm yaaaa
usanmadan hergün kullanıyorummm sivilce çıkarmasına rağmen bırakmadım kremi ama pes ettircek artık bugun yine çıktı sivilce ne bu ya tek bendemi çıkıyo yoksaa:2::2::2:
sabırr yarebbimmm yaaaa
usanmadan hergün kullanıyorummm sivilce çıkarmasına rağmen bırakmadım kremi ama pes ettircek artık bugun yine çıktı sivilce ne bu ya tek bendemi çıkıyo yoksaa:2::2::2:
Kızlarrrrrr bu aralar bütün arkadaşlar soruo yüzüne ne yaptın böle diye,bepanthen sayesinde bütün sivilce izlerim ve sivilcelerim geçti ayrıca cildim bebek gibi oldu bazı yaralarımda geçti artık sivilce çıkmıo adet döneminde bi kaç tane çıkıo gerçekten cildim süper hepinize tavsiye ederim :lepi: :lepi: :lepi: :sm_cool:
kıslar alnımda sorun olduğu için alnımı çektim ve bugün mesajı düzenliyorum bepanthene'in etkisini görmeniz için
herkeste aynı mı olacak bilmem ama inşallah hepinizin işine yarar
bu eski hali
bu yeni hali
arkadaşlar bu kremi doktorun mu yazması gerekiyor gidip direk eczaneden alamaz mıyz?
tuzlu su da surebilirsin oda goturuyo
bephantene 'krem' dediğin zaman eczacı direk verecektir cnm, reçeteye gerek yok. fiyatı 5 tl civarı yanlış hatırlamıyorsam.. umarım ii gelir:)
4 sene cok fzlaa bı zaman ya :S
2 ay olmusturr kullanıyormö ama halaa bı etkısı yok kullanmaya devam edıorm bakalım sıvılcede cıkarıo ama bırakmıyorm :S
düzenli kullanıpta sivilce izlerine iyi gelen varmı acaba çok merak ettim ayrıca bepanthen ve madecassolu karıştırıp öyle denemek istiyorum bu şekilde kullanan varmı
Benim bugün dördüncü günüm sanırım Ben ikisini karıştırıp kullanıyorum. Hatta sırf sivilcelere değil yazın bisikletten düşmüştüm büyük ve kapkara kalmış bir yara izi var bacağımda. Ona da sürüyorum. Onun rengi açıldı düzeldi biraz. Hatta psikolojik mi dedim anneme falan gösterdim azalmış dedi , komşumuz var bi abla o da dedi azalmış izi diye :O yara izine bile etki ettiyse sivilce izlerine etmesi gerek. Onlara da sürüyorum azalmış gibi geliyor ama bilmiyorum psikolojik de olabilir. Ama sivilceler falan kayboldu gibi bir şey :26:
teşekkür ederim ilgilendiğin için benimde yüzümde var izler bi kurtulabilsem çok mutlu olucam yemin ediyorum