Lekeler, Çiller Bephantene sayesinde Sivilce ve Sivilce izlerine son!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
canım benm bi ara popomda sivilce çıkmıştı :kk77: doktor fucidin die bi krem verdi geçti sivilcem.sonra ben onu adet döneminde çenemde kitleleşen ama hiç çıkamayan sivilceme sürdüm sivilceyide içinde pisliğide çıkardı.şimdi nerde şöle ufak bi sivilce başlangıcı görsem hemen sürerim geceden sbaha yok eder.ilacın içeriğindede akne falan yazıodu.yinede bi doktora sor anlat belki verir.ama süper bi ilaç.:KK8::KK8:

walla bunu öğrenmem iyi oldu sağol canım..peki fucidin cildi kurutuyor mu ?

walla bunu öğrenmem iyi oldu sağol canım..peki fucidin cildi kurutuyor mu ?

tatlım öyle normal krem gibi kullanmadım sadece sivilcenin yada yara berenin üstüne sürdüm bi kuruluk olmadı.zaten öle tüm cildine süremezsin antibiotik bi krem çünkü ilaç yani.netten araştır sivilcesine kullananlar var.git doktora anlat arkadaşım kullanmış çok iyi gelmiş de belki sanada yazar.bana bi zararı olmadı hatta benim için mucizevi bi krem.yüzümde ufak bi kızarıklık olsa geceden sürüom sabaha neredeyse tamamen geçmiş oluo

bu arada ekliim ben artık cildiyeye falanda gitmiorum yazdırmak için.sağlık ocağına gidip her ay popişde çıkan sivilceden bahsediom kremim bitti adetim yaklaşıo yazar mısnız diom yazıveriolar :KK9: bide nasıl kullandığımı anlatayım sivilcelerin üstüne minik nokta gibi konuduruom kremi.hiç yedirmiyom öle beyaz şekilde kalıo.sonra yatıom sabaha hala kalmışsa yine sürüom akşama kadar yine duruo tabi evdeysem :)

merhabalar herkese.yazılanların tamamını okumadım ama benim de açıklamalara yapmak istediğim bi ekleme var.bepanthen'nin 3 çeşiti vardır;

1.bepanthen krem--------yağsızdır.(%5 dekspantenol içerir)
2.bepanthen plus krem----yağsızdır.(%5 dekspantenol+%0.5 klorheksidin hidroklorür içerir)
3.bepanthen merhem-----yağlıdır.(%5 dekspantenol içerir)

yani plus kremin içerisinde antiseptik madde (klorheksidin hidroklorür) de vardır diğer formlardaki maddelere ek olarak.bu madde enfeksiyon oluşumunu önlemeye yardımcı olur.ben olsam akne için bepanthen kullanacaksam "bepanthen plus krem" formunu tercih ederdim.ama bu ilacın tek başına akneyi tedavi edebileceğine inanmıyorum.tüylenme konusuna gelince; evet uzun süreli kullanımı tüylenme yapabilir.ama sürekli kullanmayacaksanız bir sorun yaratacağını sanmıyorum

Son düzenleme:
ben ilk sayfaları okudum çoğunu konuyu açan arkadaş 1 ay gibi bir sürede etki görmüş bizim 1-2 haftada etki görmememiz doğal geldi o yüzden bir de ben sadece akşamları sürüyordum bu arkadaş günde 3 defa sürmüş bundan sonra bu şekilde devam edeceğim :KK34:

bu akşam bende başlıycam bepantene kreme la roche posey aldım 1 aydır hiçbir etkisini görmedim umarım bu işe yarar :KK47::KK61:

3 haftadır kullanıyorummmm......sis leke kremi kullanıyorum akşam ..sabah ları günde 2-3 defa bepanthen sürüyorum...çenemdeki yüzümdeki tüyler daha belirgin oldular....özellikle çenemde sarı sarı uzun tüyler oldu......:KK47::KK47::KK47: her cilt farklıdır tabii... ama bana hiç yaramadı ...lekelere bepantheninde hiçççç faydası yookkkk

ben bir şey sormak istiyorum yaa... Bu kremi kullandında sadece bölgeye mi sürdün yoksa yüzüne nemlendirici gbimi sürdün??? bide ben agnefug kullanıodm da yüzü çoook kurutuodu o soyuyodu falan bunda da böle bi risk varmı ? :KK59::KK59::KK59:

sonuc cok guzel gorunuyor, bende surmustum bır ıkı haftada cıkt yapım degıstı cok yaglandı, normalde karma bır cıldım var sadece t boulgesı zaman zaman yaglanır bebanten cok yaglı geldı benım cıldıme, sıvılceler cıkacaktı bıraktım hemen bıdaha kullanmadım

benim pek sivilcem yoktur tek tük çıkar ama liseden kalma izlerim mevcut. beyaz tenliyim hemen iz kalıyor. 2 gündür bephantene kullanıyorum sivilce çıkmaya başladı normalmidir bu anlamadım. bırakmayı düşünüyorum.

Merhaba arkadaşlar...Sonunda ben de katıldım aranıza:KK3: Uzun zamandır takip ediyorum bu siteyi oldukça yararlı bir site ve faydasını hissettiriyor.Bu benim ilk mesajım devamı da gelecek inşallah:KK61: Ben de bepanthene kullanmaya başladım bu 2.günüm bakalım neler olacak çok merak ediyorum..:KK34:

bepanthen cildi çok yağlandırıyor, lekelere iyi gelebilir ama kendisi sivilce çıkarırken sivilcelere nasıl iyi gelecek anlamadım.

...............................................................................................................

arkadaslar lekeleri bilemicem ama bepanthene kıl köklerini besliyormuş benim lazere gıttıgım yerdeki doktorlar söyledi bana..

şu lekelere çözüm bende istiyorum ama her açılan konuda iyi yorumlar varsa mutlaka kötü yorumlarda geliyor ve ben ne yapacağımı şaşırdım bıraktım öyle duruyorlar şu ara hiç bişey yapmıyorum offfffff :S

bbnmde sivilce izlerim war sanki yüzüm dalmaçyalı gibi duruyo su çiçeğinden de iz kalmış yeni fark ettim bişeyler kullansam geçer mi su çiçeği izleri

Elim ayağım kırıldı sanki 17 yaşında bi genç kızım cildim o kadar güzel ki, beyaz tenliyim. Sadece yanak bölgemde geçmeyen kırmızı lekeler için kullanmak istedim. 1 haftadır cildim soyulmuyordu korkarak kullanıyorum zaten istorexsin sürmek istemedim. Bugün 8. günde sürmemle beraber cildime "kezzap" atılmış gibi oldum cildim çok acıyordu gittim aynaya baktım sağ yanağım tamamen yandı.. Ama bordo renkte şuan kırmızı değil ! Direk taksiye atladım pijamalarımla bu soğukta terlikle koştum açık eczane aradım taksiyle. Madecassol ve Bepantene aldım :KK43:( Eczacı cildiye doktoruna gözük dedi.. Ben daha 17 yaşındayım dış görünüşe aşırı önem veririm bu geçmezse mahfolurum intihar ederim.. Yaşayamam böyle yani. Napıcam şimdi ilaç resmen yaktı güzelim yüzümü bordo şuanda yanağım.. Yardım edin nolur geçmez mi bu? Ağlamaktan harap oldum bütün gece uyumadım. Çığlık çığlığa annemleri aradım geçer dediler görünce. Beni teselli etmek için söylüyorlar geçicek gibi değil :KK43:( İki tane sivilce izi geçmezken koskoca bi kırmızılık nasıl geçicek. Ölücek dereceye geldim nolur yardım edin acil nolur. Allahından bulsun bu iki ilacı veren adamda. Acısından duramıyorum. Nasıl geçer bu geçer mi :KK43:(

:KK5::KK5:

Elim ayağım kırıldı sanki 17 yaşında bi genç kızım cildim o kadar güzel ki, beyaz tenliyim. Sadece yanak bölgemde geçmeyen kırmızı lekeler için kullanmak istedim. 1 haftadır cildim soyulmuyordu korkarak kullanıyorum zaten istorexsin sürmek istemedim. Bugün 8. günde sürmemle beraber cildime "kezzap" atılmış gibi oldum cildim çok acıyordu gittim aynaya baktım sağ yanağım tamamen yandı.. Ama bordo renkte şuan kırmızı değil ! Direk taksiye atladım pijamalarımla bu soğukta terlikle koştum açık eczane aradım taksiyle. Madecassol ve Bepantene aldım :KK43:( Eczacı cildiye doktoruna gözük dedi.. Ben daha 17 yaşındayım dış görünüşe aşırı önem veririm bu geçmezse mahfolurum intihar ederim.. Yaşayamam böyle yani. Napıcam şimdi ilaç resmen yaktı güzelim yüzümü bordo şuanda yanağım.. Yardım edin nolur geçmez mi bu? Ağlamaktan harap oldum bütün gece uyumadım. Çığlık çığlığa annemleri aradım geçer dediler görünce. Beni teselli etmek için söylüyorlar geçicek gibi değil :KK43:( İki tane sivilce izi geçmezken koskoca bi kırmızılık nasıl geçicek. Ölücek dereceye geldim nolur yardım edin acil nolur. Allahından bulsun bu iki ilacı veren adamda. Acısından duramıyorum. Nasıl geçer bu geçer mi :KK43:(

:KK5::KK5:

Canım Benim Dr.a git. Ne sebeple hangi ilaçları kullandığını anlat. Bırak dr tedavi etsin. Kendi başına bişeyler yapma yüzüne daha kötü olur. Hiç birşey yapma dr a git ve anlat durumu.

kızlar benim kullandığım merhem değil sadece krem yazıo üstünde mavi renkte krem yazan bepanthen kullanıorum yani beyaz renkte ve nemlendirici gibi olanı
3 hafta falan oldu kullanalı belki de bi ay olmuştur benim kırmızılıklar tamamen geçti ve pütürlü de değil alnımda sivilce izleri vardı uzun süre geçmeyen ve yüzüme fondoten sürmeden dışarı çıkamıyordum şimdi ise fondoten kullanmıorum sengözlerimebaksanab
işin garibi de sivilce çıkmıyo önceden bi çekirdek yesem yüzüm sivilce dolardı şimdi ise bir sürü yememe rağmen sivilce çıkmıyo :CüvCüv:

Bu akşam alıyorum kremini

X