Lekeler, Çiller Bephantene sayesinde Sivilce ve Sivilce izlerine son!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
ilk resim eskiden turuncu olan bephantene onu biliyorum..

varsa böyle bişi deripomadı mı bırakırım hea

canım bende mucizevi bir şey olmadı çünkü benimkiler kırmızı değiller kahverengi tonlarda ve renk açılması oluyor şimdilik büyük ihtimalle uzun sürecek geçmesi ama alnımda kırmızı iz vardı yeniydi deri altı sivilcesi çıkmıştı bende öyle çıkar ucu falan olmaz boynuz çıkıyormuş gibi tepecik olur ben bu sefer baya bir şansımı zorlayıp sıkmıştım ve mahvetmiştim deri gitmişti millet alnını mı yaktın sen diyordu onu 2 günde kapattı deri yeniledi şimdi pembelik mevcut sadece yeni olunca daha çabuk etki ediyor yani benim izlenimim bunlar oldu dene derim zararın olmaz fiyatı da çok uygun

o tepecikten kaşlarımın arasında çıkmıştı sıra arkadaşımla birlikte aynı zamanda olmuştu o ellemez siviilceyi falan. ben dayanamam dokanırım
onu patlattım. çapı 1cm olan çember alanında kabuk bağladı.geçti ama yanağımdaki geçmiyo hala

evet onlarda iz kalmıyor çıktığı dönem gıcık ediyor sadece ama diğerlerinde kalıyor benim cildimde iz kalmazdı iki taneden geriye kaldı umarım geçecek açıldı rengi çünkü bide ben siyah noktalar için ürün kullanıyorum bende işe yaradı ama bırakınca geri geliyorlar ama değer bence çünkü benim ten rengim bir ton açılıyor tamamen temizlendiği için

sabahtan beri bephantene ile geziyorum evde geçsin yahu.

fazlada sürme canım ya ben sabah akşam sürüyorum aklıma geldikçe yani :))) sonra yan etki falan olur bide

ama bir iki günde sonuç bekleme ben 1 haftaya yaklaştı sanırım ilk günlerdeki açılma ile aynı yavaş yavaş etkisi olacak sanırım ama alnımdakine bende her dk sürüyordum derisi olmadığı için yedirmiyordum hatta tarif edip midenizi kaldırdığım için özür dilerim :26: 2 gün sonra kapandı kırmızlık şu an pembe ve yavaştan ten rengime geliyor bir kaç yorumda tüylenme falan görmüştüm aklında bulunsun abartmamaya çalış

yüzümü aldırıyorum zaten dert değil yeterki geçsin.

hmmm iyi o zaman sabret grip bile en basit hastalık geçmiyor hemen düzenli kullan kremi bide artık oynama sivilcelerle falan ayrıca makyaj kalmasın cildinde sakın çünkü kesinlikle sivilce yapıyor birde temel bakım serisinden bir ürün almanı tavsiye ederim banyodan çıktıktan sonra sürsen bile kesinlikle pamukta leke oluyor çünkü gözenekler içine gün boyu toz makyaj ne varsa doluyor ve sonrası sivilce ya da siyah nokta cildimize özen göstermemiz gerek bende siyah noktalara da etki etti azalttı bu arada aklıma gelmişken söyleyeyim kurutma etkisinden dolayı sanırım

sabretcez bakalım. ben zaten en fazla ruj kalem ve maskara kullanıyorum buna makyaj denirse tabi:) rahatsız oluyorum kapatıcıdan fondaten den falan. kullanmıyorum

temizleyicilerim var. saol yinede gelişme olursa söylerim

sabretcez bakalım. ben zaten en fazla ruj kalem ve maskara kullanıyorum buna makyaj denirse tabi:) rahatsız oluyorum kapatıcıdan fondaten den falan. kullanmıyorum

temizleyicilerim var. saol yinede gelişme olursa söylerim

ben maalesef fondotene başladım ve kullanıyorum o pürüzsüslüğü seviyorum bide sinir bozucu bir şey var ben evden çıkacağım gün kesin sivilce çıkar diğer günler bebek gibi olur :44: aman sakın kullanma derim ben de bırakcam tez zamanda bekliyorum gelişmeleri canım senden

kızlar gündüz kullanmayın bu kremi. güneşe çıkarsanız leke yapıyor.

akşamları sürüp yatın

sağol canım uyarı için benim kahverengilikler baya açıldı bu arada haber vereyim dedim ama sivilcelendi gibi cildim bırakabilirim benim cildim yağlı olduğu için böyle yaptı sanırım bilmiyorum artık

kızlar bende kullanıyorum ama bephantene ıle madecassol karıstırıp suruyorum 2-3 gun devamlı surunce ten rengım baya acılıyo cıldım guzel oluyoama gerı usenıp bırakıyorum:26:

kızlar bende kullanıyorum ama bephantene ıle madecassol karıstırıp suruyorum 2-3 gun devamlı surunce ten rengım baya acılıyo cıldım guzel oluyoama gerı usenıp bırakıyorum:26:

madecasol sivilce kremi miydi yoksa roccatune ile mi karıştırdım ben :26:

kullanmaktayım ama sabırsızım yahu. hala bi etki göremedim ben.

etki et artık.

kızlar ilk başta bende de sivilcelenme gibi durumlar oluştu

daha sonra sivilcelenme durumu geçip pullanmalar oldu.

şimdi tamamen alıştı cildim bepantane çok memnunum

bende kullandım ve kullanıyorum hala.düzenli kullanımda etkisini gösteriyor . ben gece gündüz düzenli kullanıyorum ve çok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…