canım her cilt birbirinden farklı, inan sende işe yarar mı yaramaz mı bilemiyorum. ancak şunu söyleyebilirim benim cildimde hassas, ince ve yer yer kupkuru bir cilt, ben de herhangi bir sıkıntı yaratmadığı gibi baya toparladı. yalnız başlarda sabah akşam sürüyordum, şimdi sadece geceleri yatmadan önce sürüyorum, böylesi daha iyi geldi, öbür türlü sanki cildimi yağlandıracak gibi hissettim...
yarın sabah ilk iş cilt doktoruna gidicem zaten izler için krem kullanıyodum 2 aydır daha berbat ettim yüzümü. kafamı taslara vurayım. saol hülyalıcım yeri kötü olmasa dert etneyecem de yeri kötü tam dudak üstü. acısıda cok fena bu arada yanıyorum resmen:))
bana hiç faydası olmadı bence imex bundan daha faydalı
bende bepantheni 2-3 gündür kullanıyorum. yorum yapmak için çok kısa bir süre. ama çıkmak üzere olan ve çıkmış sivilceler üzerinde çok başarılı. hemen söndürüveriyor ve iz kalmıyor. ama önceden oynanmış ve geçmesine rağmen kırmızı yada koyuluk halinde kalmış izler üzerinde etkisi sivilceler kadar hızlı değil. ama lekelerimi hafiflettiğini gözlemledim. kısa bir sürede hepsi geçicek umarım. çook eski lekeler için yorum yapamıyorum ama benim 3-4 aylık lekelerimi hafifletti. eğer ki oynamış ve sivilceyi yara haline getirmişseniz daha şanslısınız. hemen geçiriveriyor. ama ben ne yazıkki bepantheni geç fark ettim. yinede izleride yok edebiliyor. hepinize olumlu sonuçlar, sağlıklı günler.