Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sen pepehentenın hangs
ınden aldın tam ısmını yazarmı
sın
cnm ben henüz çok yeniyim aranızda :78: ama sürekli netten takip halindeydim :80: ben aldım bu kremi biraz kullandım ama sanki sivilcelerim dahada büyüdü bir sorum olacak..senin cilt tipini öğrenebilirmiyim..benim cildim hassas ve bazı yerleride kuru acaba bende de etkili olurmu bu krem..şimdidenteşekkürler tatlımm
sivilcelerde hiçbir işe yaradığı yok bence :/
kızLar gerçekten ii geldiyse ve tüylenme yapmıosa denicem bunu çünkü suratımda aşırı sivilce var stressten sinirden bi dolu çıktı herkes yağlı yeme dio ama ztn yağlı şeyleri fazla sevmem ve yemem şimdide psikolojik olarak etkilio beni aynaya bakmak istemiyorum sevgilim buluşmak isitiyo 2 haftadır habire bi bahane buluyorum lütfen gerçekten ii geliyorsa kullananlar yazsın tüylenme filan yapıyor mu ??
Dün cildimdeki sorun yüzünden doktora gittim merakımdan sordum bu konuyu okuyunca işe yarayıp yaramadığını yara için yumuşatma için ve nemlenme için vs için ama kesnlikle sivilce için kullanılmaz dedi la roche ürünlerini önerdi belki önemsersiniz kızlar
slm arkadaslar ben yeni üye oldum.ben bir süre bepanten kullandım ve asırı derecede tüylenme yaptı acaba,hatta bıyık bölgemdeki kıllar cok setleşti anlamadım gitti!! sizlerden aynı sorun yasayan varmı?
kızlar nerdeyse 1,5 aydır kullanıyorum izlerimin rengi açıldı gerçekten, pudra fondoten kullanmadan gayet de hoş görünüyo artık, ve de tüylenme filan yok henüz, önce plus kullandım çünkü başlarda baya kötüydü sonra normal kremine geçtim, sabah kalkınca hele ne iz ne sivilce belli oluyo, kullanmaya devam edicem