Lekeler, Çiller Bephantene sayesinde Sivilce ve Sivilce izlerine son!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
canım sen pepehentenın hangs
ınden aldın tam ısmını yazarmı
sın

cnm ben henüz çok yeniyim aranızda :78: ama sürekli netten takip halindeydim :80: ben aldım bu kremi biraz kullandım ama sanki sivilcelerim dahada büyüdü :KK20: bir sorum olacak..senin cilt tipini öğrenebilirmiyim..benim cildim hassas ve bazı yerleride kuru acaba bende de etkili olurmu bu krem..şimdidenteşekkürler tatlımm :KK69:

kızlar stres ve sıkıntıdan dolayı bi anda sivilceler çıkmaya başladı bende, ergenlikte bile sivilce çıkmamıştı doğru dürüst, her neyse işte daha sonra geçenler iz olarak kalmaya başladı ben de şimdi peeling jelle yıkıyorum her gün, 3 gecedir yatmadan önce bepanthen plus kremden sürüyorum haftada 2 kez de kil maskesi yapıyorum gül suyuyla beraber, yağlı bi cildim var; şu an 1 ay öncesine göre çok çok daha iyiyim, bu şekilde devam edip tamamen pürüzsüz bi cilt istiyorum umarım olumlu sonuç alırım, buraya da yazarım:)

cnm ben henüz çok yeniyim aranızda :78: ama sürekli netten takip halindeydim :80: ben aldım bu kremi biraz kullandım ama sanki sivilcelerim dahada büyüdü :KK20: bir sorum olacak..senin cilt tipini öğrenebilirmiyim..benim cildim hassas ve bazı yerleride kuru acaba bende de etkili olurmu bu krem..şimdidenteşekkürler tatlımm :KK69:

canım her cilt birbirinden farklı, inan sende işe yarar mı yaramaz mı bilemiyorum. ancak şunu söyleyebilirim benim cildimde hassas, ince ve yer yer kupkuru bir cilt, ben de herhangi bir sıkıntı yaratmadığı gibi baya toparladı. yalnız başlarda sabah akşam sürüyordum, şimdi sadece geceleri yatmadan önce sürüyorum, böylesi daha iyi geldi, öbür türlü sanki cildimi yağlandıracak gibi hissettim...

bu arada haftada bir body shop ın aloeli yüz maskesini yapmaya başladım. hassas ve kuru ciltlere bu maskeyi de öneririm. çok büyük bir numarası yok ama baya yumuşatıp rahatlatıyor cildi.

kızLar gerçekten ii geldiyse ve tüylenme yapmıosa denicem bunu çünkü suratımda aşırı sivilce var stressten sinirden bi dolu çıktı herkes yağlı yeme dio ama ztn yağlı şeyleri fazla sevmem ve yemem şimdide psikolojik olarak etkilio beni aynaya bakmak istemiyorum sevgilim buluşmak isitiyo 2 haftadır habire bi bahane buluyorum lütfen gerçekten ii geliyorsa kullananlar yazsın tüylenme filan yapıyor mu ??

sivilcelerde hiçbir işe yaradığı yok bence :/

bepanteneye pislik atmasan ne iyi olurdu..bende kullanıyorum geceleri sabah cildim mis gibi parlamış ama yağlanmamış uyanıyorum..geeden cildimi sebamet sabunla yıkayıp sonrasında sürüyorum valla mis mis..kokusu da öyle...ne tahriş etti nede yağlandırdı üstelik ben yağlanmaya meyilli karma ciltli olmama rağmen..ayrıca gece kullanmak en doğrusu gündüz cildin pigmetleri değişiyor...leke yapabilir..ama gece tamamne onarıcı bi kremm.sadece 5 tl..vishymiş clenıc miş fasa fiso..filiz akın bile güzelliğini uzun vadede bu kremi kullanmaya borçlu oluğunu itiraf ettii..hatta o kendisi pomatıyla kremini eşit derecede bi başka cilt kremine karıştırıp 3 ü bi aada kullanmışş.e kaç yaşında kadın cildine bakın bebek maşallah..

kızLar gerçekten ii geldiyse ve tüylenme yapmıosa denicem bunu çünkü suratımda aşırı sivilce var stressten sinirden bi dolu çıktı herkes yağlı yeme dio ama ztn yağlı şeyleri fazla sevmem ve yemem şimdide psikolojik olarak etkilio beni aynaya bakmak istemiyorum sevgilim buluşmak isitiyo 2 haftadır habire bi bahane buluyorum lütfen gerçekten ii geliyorsa kullananlar yazsın tüylenme filan yapıyor mu ??

bence si eger sivilce sorununuz ergenlikten değilse geçici bi strese bağlı sivilce ise bepanthene nin antibiyotik ihtiva eden pomatıyla kremini eşit derecede karıştırıp sadece geceleri olmak kaydıyla ikisini bi arada kullanabilirsin.ben daha evel öylel kullandım..azgın sivilceleri kısa zamanda kurutuyor..sadece tek şartı pek ellemeyin sivilcenizi yoksa izi kalıyor...yada lekesi kalıyor..kesinlikle el değmeyin.ve bepanteneyi mutlaka temizlenmiş cilde kullanın..gündüz kullanırsanız lekelenmeye neden olabiliyor...cildin pigmentlerini değiştirebliyor çünkü..hafif soyucu etkisinden dolayı..

bapantenenin mavi çizgili krem olanı sadece krem etkili..hatta çokta güzel bi nemlendiri...
plus yazanı hafif enfeksiyona meylli yaralar kesikler yada izleri ve bz.şeyler için kullanılıyor..
birde antibiyotik ihtiva edeni var.sanırım oda pomat yani merhem olanı oluyor..eğer ciltte sivilce varsa antibiyotik etkil i olan pomatla merhemi karıştırarak kullanabilirsiniz..hem onarıcı hem de sivilce kurutucu olarak..ama özellikle gece kullnaılması tavsie ediliyor...gündüz kullanılacaksa mutlaka faktörü yüksek b i güneş koruma kullanak ta gerekiyor..

Dün cildimdeki sorun yüzünden doktora gittim merakımdan sordum bu konuyu okuyunca işe yarayıp yaramadığını yara için yumuşatma için ve nemlenme için vs için ama kesnlikle sivilce için kullanılmaz dedi la roche ürünlerini önerdi belki önemsersiniz kızlar

hayret kimi doktorlar da kesinlikle bepantene yi öneriyor..anacım b doktorlarda bir birine tezatmıdır nedirr...insnın kafasın karıştırıyor..ama ben kesinlikle biliyorum ki ve çok ünlüinsanlardan da birebir kullandığını söyleyen insanlar var..cildi onarıyo yeniliyorr..ama tabki bi anda değil..biraz uzun vadede kullanmak gerekk..kılarr..3 günde sonuç beklemeyinn bence...bnu başaracak hiç bi krem daha mevcut değil..ama mevcutların en iyisi bu krem..ha bazı doktorlarda pahalı markaları anlaşmalı olduğu için öneriyorlar..

benm çok sorunlu bi cildim yok regl döneminde bi kaç sivilce sadce bi kaç da sivilce izi var
arada bu kremi kullansam diye düşünüyorum yzaın kullndım ama merhemi kullanmışım ben o iyi gelmedi
ama sizin bahsettiiğiniz krem olanı sanırım
bunu mu
$bepanthene_plus.gif

Son düzenleme:
hayır canım mavi olan yan çigi turuncu olan değil mavi çizgili olan..eger fazla sivilce akne problemin yoksa normal mavi çizgili olanını al..ondada krem yazıyo ve su bazlı...nemlendirici gibi bişey

slm arkadaslar ben yeni üye oldum.ben bir süre bepanten kullandım ve asırı derecede tüylenme yaptı acaba,hatta bıyık bölgemdeki kıllar cok setleşti anlamadım gitti!! sizlerden aynı sorun yasayan varmı?

slm arkadaslar ben yeni üye oldum.ben bir süre bepanten kullandım ve asırı derecede tüylenme yaptı acaba,hatta bıyık bölgemdeki kıllar cok setleşti anlamadım gitti!! sizlerden aynı sorun yasayan varmı?

bepantenin hangisini kullandın cnm ???

:KK3:arkadaşalr bebanten kremin tüy köklerini besleme özelliği varmış bunu netten kullnan çok kişden araştırmalarım sayesinde duydum bebanten ve madecassol isimli merhemi karıştırıp yüzdeki sivilce lekelere sürüldüğünde çok etkili olduğunu madecassol isimli alacın zaten hücre yenileyici ve yara iyileştirici olduğu içeriğindede yazıyor...ben kendim için dün aldım madecassol ama bebanten için tüy sebebbiyle güvenemedim..gelişmeleri bildiririm size en yakın zmanda

kızlar nerdeyse 1,5 aydır kullanıyorum izlerimin rengi açıldı gerçekten, pudra fondoten kullanmadan gayet de hoş görünüyo artık, ve de tüylenme filan yok henüz, önce plus kullandım çünkü başlarda baya kötüydü sonra normal kremine geçtim, sabah kalkınca hele ne iz ne sivilce belli oluyo, kullanmaya devam edicem

kızlar nerdeyse 1,5 aydır kullanıyorum izlerimin rengi açıldı gerçekten, pudra fondoten kullanmadan gayet de hoş görünüyo artık, ve de tüylenme filan yok henüz, önce plus kullandım çünkü başlarda baya kötüydü sonra normal kremine geçtim, sabah kalkınca hele ne iz ne sivilce belli oluyo, kullanmaya devam edicem

bnde stressten aşırı çıktı plus mu alayım sence normal kreminimi berbat durumda pudrada bile iğrenç duruyor ??

Enfeksiyona meyilli akne benzeri sivilcelerini varsa yani iltihaplı yada irinlimi denir eğer o tür derdiniz varsa antibiyotik ihtiva eden plus olanı kullanabilirsiniz..ama ince bir tabaka halinde yoğurt gibi değil.önemli olan deriye iyice yedirmek..yoğurt gibi çalmak değil..öyle yaparsanız kısa zamanda cildinizdeki farkı hissediceksiniz..hatta plus krem biraz yağlıdır...normal mavi çizgili kremini alıp onla karıştırısanız eşit oranda daha iyi olur..

X