Lekeler, Çiller Bephantene sayesinde Sivilce ve Sivilce izlerine son!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
kızlar bu dediğiniz krem bepanthen plus mı bende o var ama kullanmıyorum .işe yarıyorsa ben de kullanmaya devam ederim

sizlere tavsiyem eğer o kadar şey kullanmanıza rağmen sivilcelerinizin geçmiyorsa adet düzensizliğinizde varsa bir kadın doğumcuya görünmeniz çünkü bende cok yıl herseyı denedım denedım dryede gıttım duzensızlıgımde yoktu hatta o aralar ama bır turlu gecmedı gecenlerde adet duzensızlıgımden drye gıttım kıds cıktı hormon bozuklugumda varmıs ondan oluyormus butun sıvılceler falan ıkı aydır tedavı goruyorum dogum kontrol hapı verdı sımdı ınanın cıldım bebek gıbı oldu sıvılcem kalmadı ıkı uc tane anca cıkıyo eskıden yuzum hep doluydu onlarda zamanla gecer artık ızler ıcın bende bephantene kullanmak ıstıyorum umarım ıyı gelır

kesınlıkle haklısın bn kullandm tuylenme yapıyorohaoldumsmile

ayy ben de alıcam yaaa cildim iyi genelde ama ara ara çıkıyo yara oluyo ((( yarın hemen alıcam inş..işe de yarar

ben bepanthane plustan memnun kalmadım çok yağlı ama bepanthane cildime çok iyi geldi bebek gibi yapıo gerçekten...banyodan sonra mutlaka sürüorum..cildime kullandığım tek krem...o kadar pahalı kreme hiç gerek yok bence...

Geçen cildime kese yaptim cok sert yapmisim sanirim o günden beri suratim isirik isirik oldu yaaa kremide hep kullanıyorum bakalim geçer insallah

sitenizi uzun zamandır takip ediyordum. bepanthen kreminin böyle bir işe yardığını ilk defa burada gördüm ve çok ilgimi çekti üye oldum.
ben de kremi alıp kullanmaya başladım gerçekten çok iyi geliyor. Kullanmaya başlayalı 1 hafta oluyor ama baya iyileşemye başladılar.
konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ederima.s.

merhaba Meduse,
bende duydum çok ıyı geldiğini ama krem yağlıymış galiba ciltte yağlı sorun olmasın dimi..Birde temizleyici kullanmadan mı kullandın?

ben 2 haftadır mavi kutudaki plus olanı kullanıyorum. çok iyi geldi. gerçi cildim sorunlu değil ama daha da iyi oldu.

Uzun süredir kullanıyorum kaşlarım da biraz çoğalma söz konusu fakat bıyık bölgem aynı. :) Gündüz nemlendiricisi olarak kullanmayın derim mümkünse gece yatmadan önce sürün.

sürekli kullanmamak lazım birde sadece sorun yaşadığınız bölgeye sürün.çünkü gerçekten hücre yenilediğiği için tüyleri coşturuyor..denedim aynı etkiye sahip pantenol pomat var oda cildi besliyor ama tüylerde artış yapmadı o kadar hatta bu gün aldım 3tl zaten :))

bepantene yi duymuştum hemen deneyeceğim leker için gerçi hafif ama olsun

bende almayı düşünüyorum ama tüylenmeye sebeb oluşundan dolayı tereddüt ediyorum :44: ne yapsam

yaa ben kullanıyorum burdan okuduğumdan beri ama bi fark göremedim lekelerde falan. birde küçücük bişey hemen yarıya geldi zaten. uzun süre kullanılırsa yine pahalıya patlıyor.

Benim yüzümde soyulma problemi vardı. Sürekli kuruyup soyuluyodu. Makjay yapamıyodum bu yüzden pudra sürsem, fondöten sürsem soyulan derilerim belli oluyo hep. Akşam yüzümü sebamed kompaktla yıkayıp 5 dk sonra bepanten plas kullandım. Sivilcelerime iyi geldi yüzüm pürüzsüzleşti ve artık soyulmuyor. Her gün değil haftada 3 kez kullanıyorum ve yüzümü asla ıslak veya makyaj temizleme mendilleriyle temizlemiyorum.

Kızlar birkaç gündür konuyla ilgili forumları okuyorum, bepanten medacassol ve acnelyse ile ilgili o kadar çok şey okudum ki...ama okudukça da kafam karıştı..
benim çok tuhaf bi cildim var, şöyle ki beyaz, ince yer yer çok kuru olmasına rağmen sivilceye de çok yatkın ve bazı bölgeleri yağlı, böyle bir cenabet işte :)
şuan yüzümde aktif sivilce yok, mens dönemlerinde 1 tane fakan çıkıyor o kadar, ama eski sivilcelerden kalan artık çukur mu ararsınız kırmızı iz mi ararsınız her türlü iz mevcut sayıları çok değil ama yer yer varlar..ve tahmnin edeceğiniz gibi buna çok üzülüyorum, neredeyse güneş görünce kaçıyorum izlerim iyce belli olmasın diye, gece bir yere gidince asla ışığın doğrudan geldiği yerlere oturmuyorum loş köşelere kaçıyorum o derece.. şimdi bu kremlerle ilgili birçok arkadaş olumlu şeyler yazmış izleri geçirdiğine dair inanmak istiyorum ama içimden bir his bir işe yaranayacak diyor..
ne yapsam kızlar kimyasal peeling ya da microdermabrazyon mu yaptırsam, yoksa acnelyse bepanten ya da medacassol mu kullansam, hangisini kullansam,
fikir verirseniz çok sevinirim.. :18:

bence çok abartılmış gibi geldi bu krem on gündür falan kullanıyorum fakat çillere lekelere sivilce izlerine hele senin dediğin çukur izlerine faydası olacağını hiç sanmıyorum. cildi sadece yumuşatıyor besliyor bence. ancak yeni oluşmuş sıyrık yara kızarıklık gibi durumlarda etkili olacağını düşünüyorum. onun dışında yıllardır yüzümüzde duran izlere sivilce izlerine lekelere asla bir faydası olmayacak bence. bence sivilce izi çukurluk leke gibi durumlarınız varsa tretin expigment gibi kremleri kullanmak daha mantıklı. çünkü cildin üst tabakasını soymadan asla gitmez lekeler izler bundan eminim.

sağol cevabın için, bana da pek inandırıcı gelmiyordu ama yine de bir umut işte merak ediyor insan yazılanları okuyunca. sanırım acnelyse de soyucu bir krem, en iyisi eczaneye gidip bir sormak, bir soyucu krem bir de onun olumsuz etkilerini tolare edecek doğru düzgün bir yağsız nemlendirici işe yarar sanırım,
umarım hepimiz bu dertten kurtuluruz, insanlar dupduru tenlerle dolaşırken bizim günahımız ne değil mi .. :)

kızlar eczaneye gittim, acnelyse ya da madecassolun özellikle çukur şeklindeki izlere bir faydasının olmadığını söyledi. ve benim gibi ince ve beyaz tenli insanlarda daha kötü sonuçlara yol açabileceğini ekledi. yüzümdeki kırmızı sivilce lekeleri içinse bepanteni önerdi. bir süredir kullanıyorum ve çok memnunum. böyle sonuö alacağımı hiç düşünmemiştim ama yanaklarımdaki 3-4 kırmızı iz inanın geçti. çenemdekilerin rengini de baya açıldı. ben kremi gece yatmadan önce temizlenmiş yüzüme sürüyorum, tonik vs kullanmadan. bir de sabah yine yüzümü temizledikten sonra az bir miktar sürüyorum. göz çevresine de göz kremimi sürüyorum. hem cildi baya yumuşatıyor hemde renk düzensizliklerini farkedilir biçimde azaltıyor. tavsiye ederim..
yalnız kremin çukur şeklindeki izlere hiçbir faydası yok hakkaten. bende 2 tane şakağımda 1 tane yanağımda olmak üzere 3 çukur var. çok çok derin değil. onlar için belki ilerde fraxionel lazer düşünürüm.
ayrıca bepanten kullanımıyla ilgili bir diğer önemli nokta da yüzünüzde aktif akne oluşam dönemi geride bırakmış olmanız. akneli yüze bu kremin iyi geleceğini hiç sanmam.
hadi bakalım herkese izsiz, sivilcesiz, mutlu yıllar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…