Kızlar birkaç gündür konuyla ilgili forumları okuyorum, bepanten medacassol ve acnelyse ile ilgili o kadar çok şey okudum ki...ama okudukça da kafam karıştı..
benim çok tuhaf bi cildim var, şöyle ki beyaz, ince yer yer çok kuru olmasına rağmen sivilceye de çok yatkın ve bazı bölgeleri yağlı, böyle bir cenabet işte :)
şuan yüzümde aktif sivilce yok, mens dönemlerinde 1 tane fakan çıkıyor o kadar, ama eski sivilcelerden kalan artık çukur mu ararsınız kırmızı iz mi ararsınız her türlü iz mevcut sayıları çok değil ama yer yer varlar..ve tahmnin edeceğiniz gibi buna çok üzülüyorum, neredeyse güneş görünce kaçıyorum izlerim iyce belli olmasın diye, gece bir yere gidince asla ışığın doğrudan geldiği yerlere oturmuyorum loş köşelere kaçıyorum o derece.. şimdi bu kremlerle ilgili birçok arkadaş olumlu şeyler yazmış izleri geçirdiğine dair inanmak istiyorum ama içimden bir his bir işe yaranayacak diyor..
ne yapsam kızlar kimyasal peeling ya da microdermabrazyon mu yaptırsam, yoksa acnelyse bepanten ya da medacassol mu kullansam, hangisini kullansam,
fikir verirseniz çok sevinirim.. :18: