Lekeler, Çiller Bephantene sayesinde Sivilce ve Sivilce izlerine son!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Plus'u üst üste 7 günden fazla kullanmayın. Yaralar içindir. Antibiyotikli bir kremdir ve cildinizi inceltir. Kalıcı hasarlara sebep olur.

arkadaşlar yaklaşık bir yıldır bepanten krem kullanıyorum mavi olanından yanaklarımda güneş yanıgı oluşmuştu ve cildim aşırı kuruydu şimdi yanaklarımda lekeler yok oldu ve cildimde dengesine kavuştu artık pul pul dökülmüyor ben çok memnunum ama gün içerisinde parlama oluyor yüzümde o yüzden mümkün oldugunca az sürün ben sabahları yüzümü olayin yüz temizleme jeli ile yıkayıp üzerine çok az bepanten(4,5 tl fiyatı eczacıya nemlendiricisi diyeceksiniz yara için olanları değil) alıyorum ve tüm yüzüme sürüyorum aradada yüzünüzü dinlendirin mesela bir gün sürün bir gün sürmeyin ha bu arada kıllanma falan olmadı bende ama cilt tipi yaglı olanlar eczacıya danışmalılar öyle yaglı bir krem değil sürdügünde vıcık vıcık olmuyor ama cildin yag dengesini kazndırıyor o yüzden mutlaka yaglı ciltleri olanlar sorarak alın a.s.

ben de çok yararını gördüm bu kremin kuzenlerimle bayramdan bayrama görüşüyoruz. Eskiden çok fazla sivilcem ve lekem vardı şimdi hiç biri yok :) beni görünce yüzüme bakıp sivilcelerin gitmiş diyorlar :)

arkadaşlar bende bu kremi kullandım bi süre hala da ara ara kullanıyorum şöyle ki yüzümde ufak tefek sivilcelenme olduğu zaman sürüyorum hemen kurutuyo. iyi yani tavsiye ederim. bi kaç tane bepanten var..
cildi benim gibi yağlı olanlar bepanten krem kullansınlar(dışı mavi olan) bu kren su bazlı olduğu için yağlı ciltlere daha uygundur.
kuru olanlar ise bepanten plus kullanabilirler. bu daha yağlı bi kremdir. kuru ciltler için daha uygun..

Peki bu kremin tüylenme yaptığı söyleniyor. Doğru mudur?

Canım ben 18.05 tarihinden beri kullanıyorum. Yüzümde tüylenme olmadı. Umarım olmazda :)) Lekelerimin kızarıklıkları azaldı gibi, sivilce çıktığında da iyi geliyor.

bn de bephantenın merhemini kullanmıstım
güneşten dolayı belimde ve göbegmde lekeler olusmustu (baya belirgn ve buyuk lekeler)
ilk surmem de gözle görülür derecede etki yaptı
ve 1-2 haftaya bişey kalmadııı :)
kreminin de işe yarayacagını düsünüyrm
denıycm ama
umarım tüylenmeye yol acmazz....

bunu cogu kişi kullanıp memnun kalmıs...bildgim kadarıyla...sivilce problemleri için merhem mimi kremimi kızlar...bütün msjları okuyamadım daaaaopuyorumnanaktan

ben bi faydasını goremedm az sivlce wardı iice cogaldı bende

bunu cogu kişi kullanıp memnun kalmıs...bildgim kadarıyla...sivilce problemleri için merhem mimi kremimi kızlar...bütün msjları okuyamadım daaaaopuyorumnanaktan

sivilce için kremini kullan canım kutusu mavi olan..
ben yaklasık bi haftadır kullanıorum ve memnunum

bephanten tüylenme mi yapıyomuş:bbo::bbo::bbo:ya benim ablam ikizlerinin poposuna sürüyor pişik olduğu için kaydirigubbakcemile5 üstelik 5-6 aydır sürüyor eğer tüylenme yapsaydı bizim ikizlerin poposu mazallah kafam gibi olurdu sempatiksalakcinni:teytey:sositosositosositososito

kimi insanda çok güzel sonuçlar vermiş ama bnde çok ktü oldu 3 defa kullandm hemen cilt soymaya başladı o olabilir diye düşündm ama sonra yara oluştu bnde hemn bıraktmm

kızlar bilmiorum belki abartmış olabilir ama bu bepanthen plus bende harika sonuçlar gösteriyor şuan regl dönemindeyim belki görmeyince inanmassınız ama benim çenem sivilce doluydu hele adet dönemi yaklaşsın ki benm yaklaştı geçio sivilcelerim yok oldu izleri kaldı

Kızımın güneşten yüzü yanıp soyulmuştu bayağı.... Krem olanını sürmüştük . çok çabuk iyileşti ve eskisinden daha iyi oldu

kızlar bu bepantheni eczaneden direk olarak alabilirmiyiz,yoksa sağlık ocağndan reçetemi yazdırmak gerekiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…