Lekeler, Çiller Bephantene sayesinde Sivilce ve Sivilce izlerine son!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
cnm belirttiğin bilmeyen arkadaşlar için çok iyi olmuş :nazar:
evt arkadaşlar bepanthen aslında sivilce kremi deil yasakkelime
deri kremi kızarıklıkları yaraları geçirmek için kullanılan reçete ile satılan kremlerden :lepi:
ama hiçbir yan etkisi yok bazı arkadaşlarda tüylenme yapmış diyorlar bilmiyorum ne kadar doğru yani olabilir çünkü nemlendirici gibi bir krem olduğu için nemlendiriciler tüylenme yapıyormuş ondan yapar diyorlar
ama ben hala daha kullanıorum bu kremi sivilcelerim ve kızarık sivilce izlerim geçti ayrıca artık eskisi gibi sivilce de çıkmıyo yüzümde :teytey:

sn ne zmndr kullnysn,tüy yptmı?

ya bendede var bepanthen plus kutusu mavi bahsettiğiniz krem bumu?

bepanteni nasıl kullandınız? herkes söylüyor çok iyi diye ama kullanım şekli nasıl nemlendirici niyetine mi sürüyoruz? bnmde sivilce izleri var kızarık yanağım çok rahatsız oluyroum hiç yoktu şimdi sürekli sivilce çıkıyor ne yapıcam bilmiyorum:KK43::KK43:

bende dun aldm basladm kullanmaya géce yatmadan yuzumu sabunlayıp suruyorum nemlendırıcı gbı

bende dun aldm basladm kullanmaya géce yatmadan yuzumu sabunlayıp suruyorum nemlendırıcı gbı ..........

arkadaslr bndede hafıf sıvılce ızlerı vr la rochenın effaclar k sını kullnıorm uzun surdır ama artık ıse yaramıyo gıbı bnde yarın alıcm bepantenın kremınıı umarım ıse yarar hafıfte olsaa rahatsz edıyo sıvılce ızlerıı sonucları bıldırırım

kızlar bende kardeşim için almak istiyorum yüzünde çok fazla sivilce izi var. bu kremin fiyatı nedir peki???

iyide bu krem yağlı değilmii çoğaltır bencee krem sonuçta

birazdan dışarı çıkcaktım zaten eczaneden alırım :dance:
bende sivilce yok ama iz var :eek:klava:
inş geçirir geçirmesede nemlendirsin en azından :kahve:

açık eczane bulamadım senağlama
pazartesi alcm artık senağlama

X