Lekeler, Çiller Bephantene sayesinde Sivilce ve Sivilce izlerine son!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
mrb ben bepanthene in 3 çeşidini karıştırıp+5 ampul E vitamini +cildiniz kuruysa 2 damla kayısı yağı karışımından bir krem elde edip günlük nemlendirici bakım kremi olarak kullanmıştım.Cildim çok kuruydu,nemlendirdi ve güzelleştirdi cildimi ama lekelerimi geçirmedi.Bu nedenle sadece bepanthene nin kreminin tek başına lekeleri yok edebilmesi bana yetersiz gibi geldi.Ama bu kadar olumlu yorumdan sonra ben de lekelerim için deneyeceğim.Umarım yararlı olur sonucu paylaşırım sizlerle.

mrb,siz expigment kremi ne sıklıkta ve ne zaman kullandınız?Cevaplarsanız sevinirm.Çünkü ben de artık lekelerimden kurtulmak istiyorummmmm:ecrin_bebek:

İyi hoşta bepanthen kremi yüzde kıllanma yapıo diolar kullanmaya korkuyorum bilgisi olan varmı yada kullananlarda ne etki gösterdi

valla ben 2 aydır kullanıorum şimdilik böle bir sorunla karşılaşmadım ama kişiden kişiye değişebilir tabi :icecream:

ben 28 yaşındayım ergenlik sivilcelerimi TALK PUDRA ( bebek budrası) ile geçirmiştim üstelim benim yüzümün heryerinde sivilce vardı...akşamları temiz yüzüme bolca pudrayı sürüyordum..sabah kalkınca yüzümü yıkayıpnemlendiricimi sürüyordum...düzenli kullanımda süper sonuc elde etmiştim...ve o dönemde lisede aynı dertten yakınan bir arkadaşıma önermiştim oda kurtulmustu:)) hatta annesi bana telefon açıp tşk etmiştim:))
arkadaşım kesinlikle haklı sivilce ise pudraaaa diyorum bepanthenide kullanıyorum çok güzel kokuyor bayılıyorum...üstelik ciltte yaglı iz bırakmıyor hemen emiyor cildim...bu arada 28 yasındayım ama 18 gösteriyorum hani:))))

yağlı ciltlere nasıl olur kıslar
Bazı yağlı cilt tipine sahip arkadaşlar da iyi geldiğini söyledi denemenizde fayda var diye düşünüyorum boshayallersmile
kesinlikle faydalı oldugunu duydum çevremden
olumunekankayizsmile
kaydirigubbakcemile5
İyi hoşta bepanthen kremi yüzde kıllanma yapıo diolar kullanmaya korkuyorum bilgisi olan varmı yada kullananlarda ne etki gösterdi
Bende olmadım cnm :sinifsinif:
Başladım bakalım teşekkür ederim canım durumu paylaşacağım sositososito
Bekliyorum cnm
Bilgi için tşkler cnm olumunekankayizsmile
Canım cilt tipin nedir. Şuana kadar karma ciltlerden iyi gelmediğini söyleyen sayısı oldukça az.

valla ben 2 aydır kullanıorum şimdilik böle bir sorunla karşılaşmadım ama kişiden kişiye değişebilir tabi :icecream:
Evet cnm herkese göre farklılık gösteriyo

güzel bilgi için tşklerr opuyorumnanaktan

kizlar bende bu topigi okuduktan sonra hemen kullandim fakat basladiktan birkac gün sonra cildimde kücück kücük kirmizi sivilce gibi biseyler cikti hemen biraktim kullanmayi bende acaba devam etmemmi gerekiyordu

kizlar bende bu topigi okuduktan sonra hemen kullandim fakat basladiktan birkac gün sonra cildimde kücück kücük kirmizi sivilce gibi biseyler cikti hemen biraktim kullanmayi bende acaba devam etmemmi gerekiyordu

Canım cildinde hiç sivilce yok muydubilmiyorumkismile

ben yüzümdeki sivilceleri tırnaklarımla çok yırtarım o yüzden bi süre boyunca o yaralarıma bepantene sürmüştüm iyi hoş geçtiler ama hiç olmadık bi yerde koyu bikaç tüy çıktı yüzümde (burnuma yakın yanağımda düşünün yani) sinir krizi geçiriyordum resmen neden neden derken bepanteneden olduğunu düşündüm açıkçası bence yüzünüze sürmeyin :S
bikaç kere kullanabilirsiniz ama böyle uzun süre kullanılcaksa tüylenme yapar kesin başka yarama da sürmüştüm bacağımda ordaki kılları da azdırdı
gerçi sonra yüzümde de geçti bacağımda da ama yine de risk almaya değmez bence :S
bilgilendiriyim dedim

bepanthene sivilcelere nasıl iyi geliyor anlamadım o daha çok yağlı bir krem yaralara, dudak çatlaklarına iyi geliyor..doktorum cildim çok kurusa bile bepanthene yüzüme sürmememi sadece dudağıma sürmemi söylemişti CADIARZU

ben 5 ay zoretanin 20 mg lık kullandım ve faydasını gördüm ancak daha öncesinden olan cokta derin olmayan izler var okuduklarıma göre herkes memnun bende deneyeyim dedim kaydirigubbakcemile2 kızlar bu bepantenin mavisi sarısı yeşili varmış hangisini almam gerekiyor bi yardımcı olursanız cok sevinirim :enbuyukkk:

yhaa kızlar ben bephantene'de yağ oranı fazla olduğu için tüylenme yapıyo diye duymuştum. denicektim ama açıkçası korktum tavsiye eder misiniz?

sivilcelerde hiçbir işe yaradığı yok bence :/

ben de burda okudum bepanthenin iyi geldiğini ve uygulamaya başladım, sanki iyi geliyo gibi ama daha 2 gün oldu. benim çene bölgemde ve sırtımda sivilce ve sivilce izleri var. bakalım iyi gelecek mi, sonuçlarını ileride yine yazarım.

kesinlikletüylenme yapıyo..ben ki hiç tüyü olmayan biriyim yüzüme sürekli sürüyodum ve tüy çıkartı bende şimdi bide onlarla ugraşıyorum

kesinlikletüylenme yapıyo..ben ki hiç tüyü olmayan biriyim yüzüme sürekli sürüyodum ve tüy çıkartı bende şimdi bide onlarla ugraşıyorum

hadi yaa. hangisi böyle tüy yapıyor canım. bildiğim kadarıyla iki çeşiti var bepanthenin. bende bir tane aldım başlamayı düşünüyorum. benim kutusu beyaz ve çok açık mavi. seninde mi oyduu eyvahedigeldismile

ben de 1 aydır kullanıyorum. inanılmaz memnunum.

bephantenin içinde hücre yenileyici maddeler var. sivilce izlerini daha çabuk geçiriyor bu sebeple. yaraları falan da o yüzden daha hızlı iyileştiriyor.

1 ayda cildim daha pürüzsüz oldu. hala tek tük çıkan sivilcelerim var ama gözeneklerim kendini toparlamaya başladı, siyah noktalarımda gerileme var.

Dün cildimdeki sorun yüzünden doktora gittim merakımdan sordum bu konuyu okuyunca işe yarayıp yaramadığını yara için yumuşatma için ve nemlenme için vs için ama kesnlikle sivilce için kullanılmaz dedi la roche ürünlerini önerdi belki önemsersiniz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…