ben expigment kullandım.. cildim baya soyuldu.. izler azaldı evet ama tamamen geçmedi kırmızılık kaldı hafiften.. ben de bepanthene sürüyorum 5 gündür.. bebek gibi yapiyor cildimi.. çok memnunum şuan için.. eğer sivilce lekelerini yok etmek istiyosanız bepanthene tek basına yeterli değil bence.. expigment sürüp o bölge soyulup deri döküldükten sonra bepanthene çok ii geliyo ama tek basına lekeleri yok etmiyor.. zaten bi sitede okudum bepanthene expigment bi krem daha karişim haline getirip de sürülebiliyomus lekeler için..
İyi hoşta bepanthen kremi yüzde kıllanma yapıo diolar kullanmaya korkuyorum bilgisi olan varmı yada kullananlarda ne etki gösterdi
aaaaa günaydin kizlar,yoksa siz halaaa kullanmiyormuydunuz??aaa cok ayip:)))
valla benim mucizem diyebilirim,yüzümde ne leke var ne bi iz...sabahlari kullaniyorum
himm bu arada bi öneride benden,bunu merheminide ayaklariniza sürdügünüzde bebek gibi oluyor,el tirnaklariniza sürdügünüzde inanilmaz besliyor...cook eskiden kesfetmistim hala kullaniyorum
konuyu acan canim arkadasim kizmazsan bisey daha önericem
aksam yatarken bebek pudrasini yüzünüze sürün,sabah uyandiginizda harika pürüzsüz cildiniz oluyor:)))
sevgiler
Bazı yağlı cilt tipine sahip arkadaşlar da iyi geldiğini söyledi denemenizde fayda var diye düşünüyorum boshayallersmileyağlı ciltlere nasıl olur kıslar
olumunekankayizsmilekesinlikle faydalı oldugunu duydum çevremden
kaydirigubbakcemile5kesinlikle mucize bir krem bu bepanthen bende kullanıorum bepanthen krem haricinde ben yatmadan öncede yüzümü gülsuyu ile siliorum sabah akşamda bepanthen (mavi krem olanını) sürüorum yüzümdeki eski sivilce izlerinden eser kalmadı ve sivilcelerimde kurumaya başladı kuruyup dökülüo ve iz kalmıo denemenizi tavsiye ederim. ben çok memnunum..
Bende olmadım cnm :sinifsinif:İyi hoşta bepanthen kremi yüzde kıllanma yapıo diolar kullanmaya korkuyorum bilgisi olan varmı yada kullananlarda ne etki gösterdi
Bekliyorum cnmBaşladım bakalım teşekkür ederim canım durumu paylaşacağım sositososito
Bilgi için tşkler cnm olumunekankayizsmileben expigment kullandım.. cildim baya soyuldu.. izler azaldı evet ama tamamen geçmedi kırmızılık kaldı hafiften.. ben de bepanthene sürüyorum 5 gündür.. bebek gibi yapiyor cildimi.. çok memnunum şuan için.. eğer sivilce lekelerini yok etmek istiyosanız bepanthene tek basına yeterli değil bence.. expigment sürüp o bölge soyulup deri döküldükten sonra bepanthene çok ii geliyo ama tek basına lekeleri yok etmiyor.. zaten bi sitede okudum bepanthene expigment bi krem daha karişim haline getirip de sürülebiliyomus lekeler için..
Canım cilt tipin nedir. Şuana kadar karma ciltlerden iyi gelmediğini söyleyen sayısı oldukça az.mrb ben bepanthene in 3 çeşidini karıştırıp+5 ampul E vitamini +cildiniz kuruysa 2 damla kayısı yağı karışımından bir krem elde edip günlük nemlendirici bakım kremi olarak kullanmıştım.Cildim çok kuruydu,nemlendirdi ve güzelleştirdi cildimi ama lekelerimi geçirmedi.Bu nedenle sadece bepanthene nin kreminin tek başına lekeleri yok edebilmesi bana yetersiz gibi geldi.Ama bu kadar olumlu yorumdan sonra ben de lekelerim için deneyeceğim.Umarım yararlı olur sonucu paylaşırım sizlerle.
Evet cnm herkese göre farklılık gösteriyovalla ben 2 aydır kullanıorum şimdilik böle bir sorunla karşılaşmadım ama kişiden kişiye değişebilir tabi :icecream:
ben 28 yaşındayım ergenlik sivilcelerimi TALK PUDRA ( bebek budrası) ile geçirmiştim üstelim benim yüzümün heryerinde sivilce vardı...akşamları temiz yüzüme bolca pudrayı sürüyordum..sabah kalkınca yüzümü yıkayıpnemlendiricimi sürüyordum...düzenli kullanımda süper sonuc elde etmiştim...ve o dönemde lisede aynı dertten yakınan bir arkadaşıma önermiştim oda kurtulmustu:)) hatta annesi bana telefon açıp tşk etmiştim:))
arkadaşım kesinlikle haklı sivilce ise pudraaaa diyorum bepanthenide kullanıyorum çok güzel kokuyor bayılıyorum...üstelik ciltte yaglı iz bırakmıyor hemen emiyor cildim...bu arada 28 yasındayım ama 18 gösteriyorum hani:))))
kizlar bende bu topigi okuduktan sonra hemen kullandim fakat basladiktan birkac gün sonra cildimde kücück kücük kirmizi sivilce gibi biseyler cikti hemen biraktim kullanmayi bende acaba devam etmemmi gerekiyordu
Canım cildinde hiç sivilce yok muydubilmiyorumkismile
kesinlikletüylenme yapıyo..ben ki hiç tüyü olmayan biriyim yüzüme sürekli sürüyodum ve tüy çıkartı bende şimdi bide onlarla ugraşıyorum