Lekeler, Çiller Bephantene sayesinde Sivilce ve Sivilce izlerine son!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
ığneli epilasyona gidiyorum.ışlemden sonra bunu sürüyorlar.Tüylenme yapıyorsa neden sürdürüyolar gidince soracam(seansları uzatmak için olmasın:::))))

mrb,lekelerim için 3 yıl önce dermatolog bana la roche ürünleri vermişti uzun süre kullandımm ama bi yararını görmedim.sadece güneş koruyucusu güzeldi.(anthelios xl 50+).yeni lekeler oluşmadı cildimde..bilgilendirmek istedimm.

evet canım oydu krem olanı işte.ama sürekli kullandıgında yapıyor kıl köklerini besliyor

yaa resmen hangi kreme el atsam tüy yaptığını öğrenip bırakıyorum. hiç bir kremi kullanamaz oldum kızlar yaa. buda mı yapıyomuş yaniiiiiiiiiii. ben hiçbir şey sürmeyim yüzüme bari. nasıl olsa onunda tüyleri beslediğini duyacam klava:

yok öyle birşey yaa tüy müy yapmıyor ben 2 aydır kullanıyorum...peeling den dolayı tüylensem ben tüylenirdim...

Kızlar Benimde Temmuzda Düğünüm Var aLnımda Ve Dudak Üstümde SiviLce Lekesi Var Bepanthene Plus Aldım Sürüyorum Ama Kremmi Alsam Bi Akıl VERİN NOOLUUURRRR :Saruboceq: Düğünüme Kadar Geçsin Şunlar Fondotensiz Dışarı Çıkamıyorum senağlama

Bende hem tüy yaptı hemde leke bıraktı.... sivilcemi söndürdü o okey
ama sivilce yerimde leke kaldı iz bırakıyor
yokdan yere bide leke sahibi oldum üff bu sivilceler üffff bıktım yaa

Ben bepanthene plus kremi yüzümdeki sivilce izleri için kullanıyorum son bir haftadır..gözle görülür bi iyileşme oldu tüylenme konusundaysa birşey söyleyemem kısa zaman oldu sonuçta fakat çok etkili olduğunu sanmıyorum lazer epilasyon sonrası tüm vücuda önerilen bir krem çünkü..

Ne Zamanları Kullanıyosun Canım ? Gecelerimi ?

mükemmel bi krem!...
ben göğüslerime sürdüm sivilce izleri vardı...allahım bi günde geçti.!
gerçekten çok ama çok etkili bi krem...
bebek poposu kimin oldu valla:))

ben krem olanını kullandım....bunu da ekleyeyeim

bir müddet bende kullandım ama düzenli kullanmadım. tekrar başlamayı düşünüyorum bu aralar yüzümde çok alakasız bölgelerde sivilce çıkmaya başladı ve moralim gerçekten çok bozuluyor. geçiyor ama hiç ellemediğim halde izleri kalıyor. alnımdaki izler zaten geçmiyor. artık bunlarda işe yaramazsa doktora gitmeyi düşünüyorum.

ben bu kremi kullandıktan sonra daha çok sivilce çıktı yüzümde,
cilt karma, kremde yağlı belkide ondandır
yazılanları okuyunca tekrar mı denesem diye aklımdan geçiyor

Bana Biri Söylesin Yaaa Ne Zamanları Kullanayım Bepanthene ? :uhm: Bendeki Plus O Olurmu Kızlar:uhm:

zaten mümkünse ilacı kullanırken plus kullan daha etkili
yüzünü yıkadıktan sonra sür =)

ben tedavimin 4.ayındayım sivilce hala çıkıyor ama pürüzsüzleşti yüzüm plus kremden kullanıyorum ayrıca =)

Ben de dün akşam başladım, resimde çektim işe yarasa koyarım buraya. Yatmdan yarım saat önce fln sürdüm sabah görüntü çok güzeldi.. Lekelerden kurtulurum umarım... Mavi kutuda ve sadece KREM yazanı kullanıyorum ben...

kesinlikle çok işe yarıyor kızlar , ama beyaz renkli yani üzerinde krem yazanı kullanıyorum ben .
sabun olarakta dove ,
akşamları yatmadan önce yüzümü yıkıyorum ve bepanthen sürüyorum nemlendiricide kullanmıyorum artık bende çok ama çokk işe yaradı , tüylenme vs de olmadı .

benmki yarınla tam bi hafta olacak ama hiç bi etkisini görmedm hatta burnumun altında sivilce cıktı yetmezmiş gb.. bakalım sürüorum hala ....

ben roaccutane tedavisinde kullanıyorum bepanthen i bencede harika bi krem.nemlendirmesi ve yaglı olmaması mükemmell

Kızlar nerdesiniz? Bepanten'i kullanmaya devam eden varsa son durumlarını paylaşsın. Ben kullanmaya devam ediyorum, kızarıklıklarım yani lekelerim :kedi: azaldı biraz umarım tamamen geçerler :Saruboceq:

ama iide bepantehen çok yaglı aksine sivilce yabmazmı ben cesaret edemem :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…