- 20 Ocak 2010
- 445
- 0
-
- Konu Sahibi MeDuSa
yaa kızlar benim sivilcem vardı sıktım,yapmaz olaydım senağlama şimdi iz kaldı yanağımda.ben bu kremi kullansam geçermi yani geçmi kalmışım ben zamanı önemlimiCADIARZU
Canım senle mesajlaştık umarım işine yarar kaydirigubbakcemile5medusa cvbını bekliyorum ne önerirsin
pürüzlere iyi gelip gelmediği hakkında bişey diyemem cnm bilmiyorumkismilebnmde cok abartılı siwilce problemim yok regl dönemi öncesinde cıkıyo tek tük o da haftalarca zor geciyo.. yarın bnde bi denesem mi acaba yaaa.. bnm cildim pürüzlü pürüzlere iyi geliyomu kızlar???
benimde cilt tipim karma denemende fayda var diye düşünüyorum kaydirigubbakcemile5sivilce için bapanthen ilk defa duıydum ben arkadaslar ama cildim karma acaba iice cogalırmıki
karma ciltler için daha uygun olduğunu gördük ama yağlı ciltlerin hepsinde aynı etkiyi gösterdiğini söyleyemem cnmyağlı ciltler için uygun mu acaba bu krem yada karma ciltler için??
kızlar ben aldım ama eczaneci plus olanı daha iyidir dedi plus olanından aldım bi farkı varmıdırki sizce sürmelimiyim yüzüme :S
bephantene tüylenme mi yapıyormuş yüzde?