Lekeler, Çiller Bephantene sayesinde Sivilce ve Sivilce izlerine son!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
slm kızlar bende 2 gun önce aldım kremı ama nedense cildim acayıp tahriş oldu .yanaklarımın uzerinde kırmızı leke yaptı. beyaz tenliyım bide ibiş gibi oldum valla hemen bırakrım kremı kullanmıorum artık cildim kuru benım ondan mı yoksa başka bi şeyden mı oldu anlayamadım .

yaa kızlar artık bende bıktm bu izlerden sivilcelerden cidden çözüm mü bu krem ne kadar sürede sonuç almaya başlıyoruz yani gözle görülür etkiler ne zaman başlıo yardım lütfeenn :'(

valla benım yuzum kuru olduğu için pek sıvılce çıkmaz arada adet dönemlerımde bi kaç tane çıkar ama bepanten yuzumu çok tahriş ettı bende gıttım madecassol aldım şimdi onu suruorum çok şukur sıvılcede gıttı yanaklarımdaki lekelerde kayboldu ayyy derim soyasım geliodu leke oluşunca korktum tövbe bi daha bepanten surmem madecassole devam ne iz ne leke kaldı

bi tek ben etkisini görmedim bbu ilacın galibaaa

ben 2 gün oldu kullanalı cildim karma krem yazanını aldım cok memnunum sanki hafifledi izlerim gerci eken yorum icin ama gercekten gözle görünür bi degişim var kızlar medusa saol canım yardımın icin alkisalkisalkis

roaccutane kullanıyorum ben ama :
uzun süredir geçmeyen izler var açıkcası izler geçicek gibide durmuyo kırmızı olarak duruyolar sizce yardımı olurmu dersiniz??

slm şekerlerbayanssulusmile ben 3 gündür kullanıyorum..başlamadan önce fotoğraf çektim işe yararsa öncesi ve sonrası diye koycam zemuszemus ama işe yarıyo gibi...ben sabah akşam yüzümü kükürtlü sabunla iyice ovalayarak yıkıyorum, 3-4 dakka kadar:lepi: daha sonra gül suyu ile tonik yapıyorum, kuruyunca bepanthen sürüyorum 3 gün oldu ama fark var tavsiye ederim işe yaramasa bile cildiniz hep nemli kalıyor en azındanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bende alıcam bu kremden ününü çok duydum:) inşallah faydası olur bu sivilcelerden bıktım bende..:enbuyukkk:

2-3 ay aynı şekilde durur mu sivilce ya :1ninca: ilk kez oldu böyle bir şey ve 1-2 tane de değil...yüzümü düzenli temizlerim zaten,maske yaptım limon sürdüm vs değişmedi.artık görmemeye çalışıyordum.bu konuyu okuyunca ne kaybederim ki diyerek eczaneye gittim kremi aldım hemen.dün akşam sürüp yattım,sabah sanki biraz küçülmüşler gibi geldi ama psikolojiktir dedim.sabah yüzümü temizleyip yine sürdüm,biraz da 1 saat kadar önce sürdüm şimdi baktım şaka gibi ama daha da küçülmüşler!!dün akşam,en büyük sivilcem şimdiki halinin 3 katı kadardı..bu muhteşem bir şeymiş,çok teşekkürler kaydirigubbakcemile5

Kesinnikle tüylendiriyor..
2 hafta kulandım test edip onayladım deneyin görün

bendeki sivilceler artık minicik,renkleri de açıldı böyle olunca biraz boşlamaya başladım,sürmeyi unuttuğum oluyor ama yine de hemen hergün sürüyorum.ilk gün o devasa sivilceyi söndürmesi büyük başarıydı yerimseniben şimdilik bir sorun yok

Ya arkadaşlar benim ciildim karma şimdi bunu kullanınca daha beter yağlamasın???

Teşekkür etmenize gerek yok canlar,güzel haberlerinizi duymanın mutluluğu bambaşka opuyorumnanaktan
Ya arkadaşlar benim ciildim karma şimdi bunu kullanınca daha beter yağlamasın???

Canım benmde cildim karma ve yağlanma yapmadı bi dene istersen kaydirigubbakcemile2

yağlı ciltlere nasıl olur kıslar

kesinlikle faydalı oldugunu duydum çevremden

kesinlikle mucize bir krem bu bepanthen bende kullanıorum bepanthen krem haricinde ben yatmadan öncede yüzümü gülsuyu ile siliorum sabah akşamda bepanthen (mavi krem olanını) sürüorum yüzümdeki eski sivilce izlerinden eser kalmadı ve sivilcelerimde kurumaya başladı kuruyup dökülüo ve iz kalmıo denemenizi tavsiye ederim. ben çok memnunum..

ıyi hoşta bepanthen kremi yüzde kıllanma yapıo diolar kullanmaya korkuyorum bilgisi olan varmı yada kullananlarda ne etki gösterdi

ben expigment kullandım.. cildim baya soyuldu.. izler azaldı evet ama tamamen geçmedi kırmızılık kaldı hafiften.. ben de bepanthene sürüyorum 5 gündür.. bebek gibi yapiyor cildimi.. çok memnunum şuan için.. eğer sivilce lekelerini yok etmek istiyosanız bepanthene tek basına yeterli değil bence.. expigment sürüp o bölge soyulup deri döküldükten sonra bepanthene çok ii geliyo ama tek basına lekeleri yok etmiyor.. zaten bi sitede okudum bepanthene expigment bi krem daha karişim haline getirip de sürülebiliyomus lekeler için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…