Lekeler, Çiller Bephantene sayesinde Sivilce ve Sivilce izlerine son!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
yaa kızlar benim sivilcem vardı sıktım,yapmaz olaydım senağlama şimdi iz kaldı yanağımda.ben bu kremi kullansam geçermi yani geçmi kalmışım ben zamanı önemlimiCADIARZU

bnmde cok abartılı siwilce problemim yok regl dönemi öncesinde cıkıyo tek tük o da haftalarca zor geciyo.. yarın bnde bi denesem mi acaba yaaa.. bnm cildim pürüzlü pürüzlere iyi geliyomu kızlar???

bnde aldım bugun mawi cizgili üzerinde krem yazıyo kokusu da hoşş zemuszemus işe yarar umarım

ben de bugün kullanmaya başladım şu an yüzümde.inşallah gider şu sivilce izleri fisfisfis

ya ama ben bugün sordum eczaneye bu krem sivilceleri geciriyomu diye hayır sadece nemlendiriyo cildi dedi CADIARZU

Mrhb arkadaşlar.. bır arkadasımın onerısıyle bepanten aldım cıldım cok kuru oldugu ıcın hergun nemlendırıcı kullanmam sart..lloreyal gıbı bır cok markanın nemlendırıcısını kullandım olmadı begenmedım.. cıldımde bırtane sıvılce cıktıgını hatırlamıyorum l fakat kuru bır cılt..son zamanlarda sigarayı fazla ıcmeye ayrıca hıc su tüketmemeye basladım. sonuc olarak cıldımde yanak bolgelerımde iğne ucu kadar cok azz deliklenmeler basladı kasıntı ıle beraber.. ve arkadasımın onerısını dıkkate alarak bepanten kullanmaya karar verdım..ve cıldımı daha cok mahvettı. sıvılcelı yuzlere bepantenın ıyı gelebılecegıne ınanıyorum fakat benım gıbı sadece nemlendırıcı olarak kullanmanızı tavsıye etmıyorum..bilemıyorum belkıde benım cıldıme ıyı gelmedi.ama sonuc bu..

bir hafta önce kullanmaya başladım ve şimdiden çok memnun kaldım,cildim soğuk havalarda pul pul

dökülürdü,bepanten kullandığımdan beri böyle bir sorunum kalmadı. Kesinlikle tavsiye ederim.

bi arkadaşıma doktor cildini sabunla değil bebek şampuanıyla yıkamasını ve sivilceleri için bepanthen kullanmasını önermiş.ben de öyle yapıyorum günde iki kere sabah ve akşam önce bebek şampuanıyla yüzümü yıkıyorum(soğuk suyla) sonra da bepanthen sürüyorum.bir günde bile cildimdeki değişikliği farkettim.cildim yumuşacık oldu ve sivilcelerim söndü.tavsiye ederim kızlar.opuyorumnanaktanbu arada cildim karma.

sivilce için bapanthen ilk defa duıydum ben arkadaslar ama cildim karma acaba iice cogalırmıki:KK43:

yağlı ciltler için uygun mu acaba bu krem yada karma ciltler için??

kızlar bu krem zaten sivilce kremi değil.yara iyileştirici, her cilt tipi için uygun bir krem.yanığa,yaraya,pişiğe ve sivilce izlerine iyi geliyor.ayrıca çook uygun 4.5 lira.yaraya çok çabuk tesir ediyor.ayrıca normal nemlenirici olarak kullanabilirsiniz.yerimseniben

kızlar ben aldım ama eczaneci plus olanı daha iyidir dedi plus olanından aldım bi farkı varmıdırki sizce sürmelimiyim yüzüme :S

bir süredir kullanmıyordum... geçen hafta 2 gün kullandım... yüzüm tahriş oldu... bıraktım ben de...
nedenini de anlayamadım...

bephantene kıllanma yapabilir böyle sorunu olan kullanmasın bence

yaa kızlar benim sivilcem vardı sıktım,yapmaz olaydım senağlama şimdi iz kaldı yanağımda.ben bu kremi kullansam geçermi yani geçmi kalmışım ben zamanı önemlimiCADIARZU

medusa cvbını bekliyorum ne önerirsin
Canım senle mesajlaştık umarım işine yarar kaydirigubbakcemile5
bnmde cok abartılı siwilce problemim yok regl dönemi öncesinde cıkıyo tek tük o da haftalarca zor geciyo.. yarın bnde bi denesem mi acaba yaaa.. bnm cildim pürüzlü pürüzlere iyi geliyomu kızlar???
pürüzlere iyi gelip gelmediği hakkında bişey diyemem cnm bilmiyorumkismile
sivilce için bapanthen ilk defa duıydum ben arkadaslar ama cildim karma acaba iice cogalırmıki:KK43:
benimde cilt tipim karma denemende fayda var diye düşünüyorum kaydirigubbakcemile5
yağlı ciltler için uygun mu acaba bu krem yada karma ciltler için??
karma ciltler için daha uygun olduğunu gördük ama yağlı ciltlerin hepsinde aynı etkiyi gösterdiğini söyleyemem cnm
kızlar ben aldım ama eczaneci plus olanı daha iyidir dedi plus olanından aldım bi farkı varmıdırki sizce sürmelimiyim yüzüme :S

ben plus kullanmadığım için bu konu hakkında yorum yapamam cnm

Konuyu ben açtığım için elimden geldiğince sorularınızı yanıtlamaya çalışıyorum kızlar. Ben bepanten sayesinde sivilcelere veda ettim sizlerde bu duyguyu yaşayın istiyorum. Ama ben doktor değilim benimki sadece bir öneridir. Kesin geçircek diye bişey söyleyemem cilt tiplerine göre etkisi farklılık gösterebiliyor.

Kullanan arkadaşlardan da aldığım olumlu yorumları görünce çok seviyorum.Ama bu kremi kullanıp iyileşme sağlamayan arkadaşlar üzülmeyin sakın bi şekilde çaresini en kısa zamanda bulmanızı diliyorum opuyorumnanaktan

ınşallah hepimiz sivilcelerden kurtuluruz :Saruboceq:

Zaten plus olanının retecesinde yüze uygulanır gibi bisey yazmıyo ama krem olanında yazıyo Hassas yerlerde uygulanır örnegin yüz sac derisi fln yazıyo..benim icime sinmedi gittim kremini aldım 3 gündür yatmadan önce sürüyorum yüzüme sanki alnımdaki sivilcelerim kücüldü gibi hadi hayırlısı.. :-)

bephantene tüylenme mi yapıyormuş yüzde?

Bepanthene'in aşırı kullanıldığında tüyleri beslediği yönünde bir görüş varsa da bu kanıtlanmamıştır. Yine de gereksiz ve fazla kullanmamanızı öneririm. bunu bi sitede grdm alıntıladım doktor tavsiyesiydi

kıslar bende bişi sorcam bizdede var bepanten ama annem kutusunu atmış rengi yeşil kullansam olur dimi hepsi aynı işi görür mü?geçer mi izler?

X