hadi ya en yağlı olanı yani geçirdi he sivilceleri.ben de bugün sarı rengini aldım sivilce için bakalım deneyeyim.
kızlar dün bıyıklarımı alırken derimi hep kaldırdım cok acıyo. acaba bepanten alsam mı .iz kalırsa bide bıyık gibi. bıyıktan kurtulalım derken daha fecisini yaptım. cok pişmanımm((
kızlar benim kullandığım merhem değil sadece krem yazıo üstünde mavi renkte krem yazan bepanthen kullanıorum yani beyaz renkte ve nemlendirici gibi olanı
3 hafta falan oldu kullanalı belki de bi ay olmuştur benim kırmızılıklar tamamen geçti ve pütürlü de değil alnımda sivilce izleri vardı uzun süre geçmeyen ve yüzüme fondoten sürmeden dışarı çıkamıyordum şimdi ise fondoten kullanmıorum sengözlerimebaksanab
işin garibi de sivilce çıkmıyo önceden bi çekirdek yesem yüzüm sivilce dolardı şimdi ise bir sürü yememe rağmen sivilce çıkmıyo :CüvCüv:
canım bephantene ile birlikte başka bişey kullandın mı
yüz temizleme jeli kullanmışsındır mutlaka hangisini kullandın?
selam kızlar,
bende kızarıklıkların yanı sıra hafif çukurluklar da var. sizce ona da iyi gelir mi? sivilce çıkmıyor artık ama yine de cildim çok yağlı. l'oreal pure zone temizleme jeli ve tonil ile oriflame optimals dengeleyici matlaştırıcı losyon sayesinde yağlanması dengelendi. şimdi o dengesini bozmak istemiyorum. ama bu çukurlardan nasıl kurtulurum bilemiyorum.
cnm çukurluktan kastettiğin nedir bepantenin çukurluklara iyi geleceğini düşünmüyorum ama yine de dene istersen yan etkisi yok zaten yerimseniben[/COLOR]
bendede aynı sorun var genelde acı falan yediğimdede çıkıyo ve derinin altında büyük büyük oluyo bende kullansam bi faydası olurmuki ve yağlı bi cildim var tedavi gördüm ama bırakınca tekrar çıkıyo genelde olmlu şeyler yazmışsınız ama cildim yağlı olduğu için biraz çekiniyorum kullanmaya bilgilendiren olursa sevinirim tşk ederim şimdidenn
Cnm sivilceden kaynaklanan diyorsun anladım,o zaman dediğin gibi deneyebilirsin ama sonuçlarını yazmayı unutma sakın inşallah iyi gelir :Saruboceq:medusacım hani sivilceler geçtikten sonra yerleri çukur kalır ya öyle çukurlar işte. delik delik. çok fazla değil allahtan öyle bakılmayacak gibi. hatta uzaktan hiç belli olmuyor ama gene de yakından bakınca görülüyor. iki üç kez sürdüm bepanthenei yüzüme gece kremi niyetine. sabah kalkınca biraz yağlanmış gibi geldi. izlerde zaten bir değişiklik yok. şimdi sürmüyorum artık. belki sadece çukurların olduğu yere sürerim. onlar zaten yanaklarımın üzerinde küçük bir bölgede. keşke geçirse.