Lekeler, Çiller Bephantene sayesinde Sivilce ve Sivilce izlerine son!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
bence de bepanten çok iyi bi krem ,benim cildimde yüz siğilleri vardı yazın başkent üni de kriyoterapi yaptırdım suratımda kocaman kocaman kahverengi yara gibi şeyler oluştu tabi geçici tedavinin etkisyle doktorum o zaman vermişti bepanteni yani bence yüzde kullanılmasında bi sakınca yok..ki benim cildim çok hassas bağışıklığımda çok zayıftır,ama doktorum sulanırsa da kurursada bepanten sür demişti..ağrısınıda alıyordu sanki ferahlıyordum sürünce ama ben yaralar geçince bırakmıştım şimdi olay in total effects gündüz kremini kullanıyorum yüzümdeki ufak tefek güneş yanıkları için acaba ikisini karıştırıp kullansam bişey olur mu..ya da şey mi yapsam yatmadan bepanten kullansam gündüz de olaye devamm..aman bilemedim...fikri olan varsa yazsın yaww

kızlar bir şey sormak istiyorum bu bepanten eczanede doktor reçetesiyle mi satılıyor ayrıca nasıl uygulanmalı yani hangi durumlarda?

kızlar ben de 1 haftadır kullanıyorum sivilce lekelerim açıldı,inanılmaz bir şey, bu kadar kısa sürede etkisini göreceğimi düşünmemiştimzemuszemushem de ucuz, 4 tl ye aldım.cilt kremlerine verdiğim paralara acıyorumÇok üzgünüm çoook

kızlar bir şey sormak istiyorum bu bepanten eczanede doktor reçetesiyle mi satılıyor ayrıca nasıl uygulanmalı yani hangi durumlarda?

cnm reçeteye gerek yok. ben bepantene plus kullanıyorum.kutusu açık mavi renkte,kremin rengi beyaz.her gece sürüyorum.

ya bir de sanki cildimin rengi açıldı,sizde de aynı etkiyi yaptı mı?
Medusa çok saol senin sayende öğrenip uyguladım ve çok memnunum.çevremdeki herkese tavsiye ediyorum.etkisini göremeyen arkadaşlar kullanmayı bırakmamalı, kimisine 1 haftada kimisine 1 ayda fayda eder.

Son düzenleme:
(yorumlardan dolayı)ne kadar muallakta kalsamda kullanıp kullanmamak konusunda bir kere denemekten bişey çıkmaz dedim (çünkü en ufak kötü bir etkisi olduğunda hemen anlar bırakırım,cildimi çok iyi tanırım)
Benim cildim çok sorunlu bir cilt kaç tane doktora gittiysem gidiyim derdime derman olamadılar egzama, isilik, sivilce, leke, alerji, kuruluk yağlılık hepsini bir arada bulunduruyor..
Her neyse işte bugün denedim kremi ilk denemedeki sonuçlar:sivilce kızarıklılığının azalması egzamaların hafif iyileşimi falan acayip derecede mutlu etti beni.. Seneler sonra ilk defa aynaya bakarken bu kadar mutlu oldum :)
Devam edicem kullanmaya inş benim cildimde düzelir artık :)

Ah arkadaşım benimde öyle bir cildim var bugün veya en geç yarın alıp başlıyorum bakalm ne olacakCADIARZU

ARKADAŞLAR DÜN ALDIM VE HEMEN BAŞLADIM HARıKA OLDUHEMEN GÇıRDı VALLA BEN NASIL OLURDA DAHA ÖNCE OKUMAMIŞIM BU YAZIYIzemuszemus

ben de yenıden basladım ama bu sefer plus almısım ya turuncu cızgılı olan bıraz daha yogun geldı kıvamı ıns fayda eder.. buaralar berbat yuzum yaa fınal stresındenmı bılmıyorum ama cok morelım bozuk :KK43:(

bende bugün başlıyacağım.. etkilerini yazarım..

sonuç gerçekten harika bephanten mücizevi bir krem annemde bize küçükken hep sürerdi yanıklara hatta açık yaralara bile hiç zararını görmedim

ben de yenıden basladım ama bu sefer plus almısım ya turuncu cızgılı olan bıraz daha yogun geldı kıvamı ıns fayda eder.. buaralar berbat yuzum yaa fınal stresındenmı bılmıyorum ama cok morelım bozuk :KK43:(

ayy benmki de turuncu çizgili yanlış mı almışım yoksa:uhm:

benm aldığımda turuncu çizgili ya yanlış mı aldım ki...:uhm:

Kızlar mavi renkli kremini kullandım ben üstünde mavi çizgi olcak kapakta

ama bu mavi renkli çok yağlı bişi zaten cildimde yağlı bende sivilce yaptı

ben sanırım merhem almışım.iğenç yapptı yüzümü

Benımde bephanten suratımda şimd =D
Pişik kremiyle limonla aspirinle maske yapardım 1 günde sivilce minicik olur 4 - 5 günde yok olurdu içine bephanten de ekledim bakalım nolcakk sonuçalrı yazarım canlarım :)))

X