Lekeler, Çiller Bephantene sayesinde Sivilce ve Sivilce izlerine son!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
bende bugün gittim eczaneye dedim bepanten alıcam yüzdeki sivilceye ve yaralara iyi geliyor die. oda bepantenden daha etkili bi krem war dedi aslında pek adetim deil böle bilmeden arastırmadan krem almak ama ne yalan söliim daha iyi iileştirir dediiği etkilendim dorusu ve aldım.. kremin adı ERICA salyangoz salgı özlü krem. umarım dediği gibi olur

Gerçekten işe yarıyormuu bu bepanten geçmişi hiç okumadım başlığı görünce daldım içeriyee :))))))) çekmecemde varr iyi geliyorsa süreyim hemen :)))

Arkadaşlar fiyatı nedir? bide karneye yazdırabiliyormuyuz?

bepanthen TÜYLENME yapar haberiniz olsun kızlar...

doktor bi arkadaşım,bepantheni kullanma,güzel bi cildin olsun istiyorsan kaysı yağını sulandırıp yüzüne sürersen güzel sonuçlar elde ettiğini görürsün dedi

foundacım fiyatı fazla değil 2 küsür veya 3 küsür milyon diye hatırlıyorum...

karneye de yazdırabiliyosun

bi kaç çeşidi var zaten merhem olanı cilde süremezsin çok yağlı

Teşekkür edeim o.m.a.r.y.a cevabın için. Yazdırılması güzelmiş. Ben lekelerden çok lazerden sonra kullanmak için alıcam.
Evet çok dikkat etmek lazım, tüylenme yapabilir. Şöleki bende Bioder'in vücut için olanı var, ben onu yüzümde kullanmıştım tek tük çıkan için ve kesinlikle sarı tüyleri koyultu ve uzattı. Sinir oldum. Yani bide bioder!

bana bugün doktor bepanthen sürme yakar dedi:S ama herkes onu kullanıyor yara izlerini geçirmek için dedm. hayır dedi daha da koyulaşır o alan dedi sakın sürme bir şey dedi.
ay delircem yaaa:S
1 ay önce devlet hastanesindeki doktor da bepanthen sür demişti dedim. sen beni dinle sürme hiçbir şey dedi sadece güneş kremi al en az 20 faktörlü dedi bi müddet güneşten uzak tut dedi
:S

fsoran arkadaşlar kremin fiyatı 3.85 daha bugün aldım ve bugün başladım umarım faydasını görürüzz kızlarrkafamçokkarıştı

bepanteni bende kullaniyom ,ve gercekten düzelme var,benim cenem de var sivilce ve lekeleri azalmaya basladi kulandiktan belli,,tavsiye ederim yani

benim çenemdede sivilceler vardı bende sürdüm ve daha beter oldu.zaten o nemlendirici gibi bişi.eczacıda geçirmez demişti yinede almıştım.çok berbat durumdayım.birde bu sivilceler çok acıyo kaşınıyo.ooofffffoooooffffffffffmafoldumbençenemi kazıyasım var o derece kızarık acıyan ve çok sayıda sivilcem var....:1no2:senağlama:çok üzgünüm:

ben daha başlayalı 4 gün oldu ama etkisini gördüm .
inşallah bu sefer düzenli kullanacağım

İlginç bir yöntem ,omzundaki yada sırtındaki sivilce lekerinde kullanan ve sonuç alanlar var mı acaba?:1rolleyes:

bende bepanthen kullandm ve cildim mukkemmel oldu.Yuzumde hamilelerde olan lekeler vardı şimdi kurtuldum hepsnden=)) temizleyici olarakta dalin lavantalı şampuanı kullandm su an yuzum bebek gbi=)

ben yıllardır bebanten krem kullanıyorum ve bence dünyadaki en güzel nemlendirici üstelik fiyatı ise inanılmaz.benim doktor bir arkadsım tavsiye etmişti çünkü içinde diğer kozmetiklerdeki gibi parfüm falan yok ya da boya maddesi falan. yani kızlar ben bu kremi şiddetle tavsiye ediyorum

bende kullandım ama zaman zaman sizdede sivilce çıkarıyormu :S

kızlar şu kullandığınız bepantenin resmini koyarmısınız
bendeki sivilce çıkardı iyiceee.. bekliorum acillll delikafadulden

Ben de kullanıorum daha 3 gün oldu ama bakalım iyi gelecek mi izlere

valla bnde sivilce lekeleri içn kullandm bepanteni geceleri temz yüzüme sürdüm sabah kalktgmda cildim süper oluodu öğlen gene kızarıodu anlamadım bana acıkcası pek bi faydası olmadı yani olduysada azolmustr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…