cnm cilt tipine göre değişiyor etkisivalla bnde sivilce lekeleri içn kullandm bepanteni geceleri temz yüzüme sürdüm sabah kalktgmda cildim süper oluodu öğlen gene kızarıodu anlamadım bana acıkcası pek bi faydası olmadı yani olduysada azolmustr....
tatlım o zaman senin cildine iyi gelmemiş olabilirtamam işte canım ilk sayfadaki baktım o bende aşırı sivilce yaptı aman allahhım delikafadulden
inşallah cnm güzel haberlerini bekliyoruzKızlarr bende bugun kullanmaya basladım benım yuzumdede sıvılce ve leke var bende bepanthen plus kremi kullanmaya basladım etkılerını sıze yazarım umarım faydasını görürüz.
bu arada paylaşım için sağol kedı
tatlım plus kullanmasaydın ben kremini tavsiye ediyorumarkadaşlar bende kullandım plus olanı ve bendede sivilce çıkardı zaten öncede vardı daha fazla oldu şimdi.doktora gittim ilaç kullanıyorum sivilceler için.malesef bende işe yaramadı kızlar ::((((
tamamen geçtiği haberinide alırız inşallah cnmben 5 gündür kullanıyorum kırmızı sivilce izlerimi hafifletti.....zemuszemus
Ben de kullanmaya başladım!
Bephantene'in hücreleri yenilediğini biliyordum ama böyle bir etkisinin olduğu hiç aklıma gelmemişti!
Kızlar daha öncede yazmıştım bepanthen plus ı kullanmaya baslıycam dıye evet kullandım hemen hemen 1 ay oldu ama cok pısmanım gercekten keske kullanmasaydın yuzumde asırı sıvılcelenme oldu hıcbır etkısını goremedım malesef kızlar sızde kullanmadan once bır dusunun ısterım