Lekeler, Çiller Bephantene sayesinde Sivilce ve Sivilce izlerine son!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
tamam işte canım ilk sayfadaki baktım o bende aşırı sivilce yaptı aman allahhım delikafadulden

Kızlarr bende bugun kullanmaya basladım benım yuzumdede sıvılce ve leke var bende bepanthen plus kremi kullanmaya basladım etkılerını sıze yazarım umarım faydasını görürüz.
bu arada paylaşım için sağol kedı

arkadaşlar bende kullandım plus olanı ve bendede sivilce çıkardı zaten öncede vardı daha fazla oldu şimdi.doktora gittim ilaç kullanıyorum sivilceler için.malesef bende işe yaramadı kızlar ::((((

ben 5 gündür kullanıyorum kırmızı sivilce izlerimi hafifletti.....zemuszemus

Ben de kullanmaya başladım!
Bephantene'in hücreleri yenilediğini biliyordum ama böyle bir etkisinin olduğu hiç aklıma gelmemişti!

cnm cilt tipine göre değişiyor etkisi
tamam işte canım ilk sayfadaki baktım o bende aşırı sivilce yaptı aman allahhım delikafadulden
tatlım o zaman senin cildine iyi gelmemiş olabilir
inşallah cnm güzel haberlerini bekliyoruz
arkadaşlar bende kullandım plus olanı ve bendede sivilce çıkardı zaten öncede vardı daha fazla oldu şimdi.doktora gittim ilaç kullanıyorum sivilceler için.malesef bende işe yaramadı kızlar ::((((
tatlım plus kullanmasaydın ben kremini tavsiye ediyorum
ben 5 gündür kullanıyorum kırmızı sivilce izlerimi hafifletti.....zemuszemus
tamamen geçtiği haberinide alırız inşallah cnm
Ben de kullanmaya başladım!
Bephantene'in hücreleri yenilediğini biliyordum ama böyle bir etkisinin olduğu hiç aklıma gelmemişti!

hadi bakalım inşallah senin içinde etkili olur cnm

ya canım benimkinde krem yazıyor annem plus olanı kullanıyor iyice karıştırdım kafamçokkarıştı ben bir aya yakın kullanmıştım sivilce çıkardı besledi sanki onları..şimdi kurudular çok şükür ama izleri kaldı :a015:

kızlar bende kullandım ve halen kullanıyrm gerckten yuzum yumusacık ve lekelrımın cogunu gecırdı ayrıca bebek gıbı kokuyrm...

ya ben hala denemedim :)yaaa çekmecede merhami varr ..krem olanmı merhem olanmı sürülcekti:roflol:

Bizim arkadaşlar da krem olanını ellerine sürüyorlardı.

ben pek süremedim cerenin totosuna sürmekten fırsat kalmıyo D

kızlar ben roaccutane kullanıyorum 5. ayım dolcak bikaç gün sonra ama suratımda lekeler kaldı.Tedavim 1 ay sonra biticek. Bepanthen kremi sizin tavsiyenizle az önce yüzüme surdum güzel nemlendirdi..Sizce izlerime iyi gelir mi?

ayy benim özellikle çenemin altında sivilce lekeleri var ayrıca yanağımda da biraz yüzümü yıkayınca özellikle kıpkırmızı oluyorlar deli olucam bepanteni aklıma geldikçe sürüyorum henüz bir gelişme yok ama düzenli kullanmadım

canlarım bende kullanıyorum bephanten kremi yumuşacık yapıyo cildimi ama öyle çok aman aman bi farklılık yok

Merhaba arkadaşlar hevesinizi kırmak istemem ama ben sivilcelerim için gittiğim uzman doktora bu konuyu söylemiştim. Hikaye onlar bephantene nin sivilceleri geçirme izlerini yok etme gibi bir özelliği yokmuş!
Benim karacigerimde yağlanma olduğu için ilaç tedavisi gördüm Roaccutane kullandım 1 sene boyunca ve Roaccutane cildi çok fena kurutuyor. Bnun yanında bana bephantene kullanmamı her gece yatmadan tüm yüzüme kullanmamı söyledi ki yüzüm gerilip canım yanmasın diye. Onun dışında hiçbir etkisi yok sivilceler için.
Bilgilendirmek istedim.

Sevgiler...

bn de bepanthene krem kullanmaya başlıorum bu akşam 5 gün sonra yarayıp yaramadıını yazarm kızlar inş yarar alnımın resmini şimdi çekiorum 1 hafta sonra işe yararsa tekrar çeker koyarım sadece akşam yatarken bitkisel sabunla yüzümü yıkayp snra kremi sürcem bu akşam başlıorummmmm zemuszemus inş işe yarar

kızlar ben bi ara düzenli bi şekilde her gece bu kremi yüzüme sürüyorduum. ve bi iki hafta içinde cildimde lekeden eser kalmamıştı sonra malesef bıraktım. şimdi yeniden başlamayı düşünüyorum.

Bepanthene iyi bir nemlendirici olabilir ama sivilce ve lekeler icin cozum oldugunu dusunmuyorum. Kullandim, hala da kullaniyorum, hic de oyle mucizevi bir etkisi olmadi.

Kızlar daha öncede yazmıştım bepanthen plus ı kullanmaya baslıycam dıye evet kullandım hemen hemen 1 ay oldu ama cok pısmanım gercekten keske kullanmasaydın yuzumde asırı sıvılcelenme oldu hıcbır etkısını goremedım malesef kızlar sızde kullanmadan once bır dusunun ısterım

Cnm neden plusu kullanıyorsun kiiii lmaz:
Ben sadece bepanthen kremini önermiştimmmm :gitme:

Ama dediğim gibi kızlar kiminde benim gibi mucizeviii bir etkisi oluyor
Ben uzun süredir kurtulamadığım sivilcelerimden bu şekilde kurtuldummm
Kiminin cilt yapısı ile alakalı olarak etki göstermiyor :hulya:
Ama plusu kullanmanızı tavsiye etmiyorum çünkü plusu kullanan arkadaşlar genellikle sivilceye iyi gelmediğini söylüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…