Lekeler, Çiller Bephantene sayesinde Sivilce ve Sivilce izlerine son!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Bepantheni bende kullandim kremini aldim sabah aksam birer defa olmak üzere yüzüme
iyice yedirerek uyguladim.
Basta evet gercekten ise yaradi dedim ama 4. gün yüzümü yaktim.
Doktorunuza danismadan asla ve asla kullanmayin, yalnizca
Bepanthen degil baska ürünleride tavsiye etmem.

kahverengi lekelere ii geliomu

(yorumlardan dolayı)ne kadar muallakta kalsamda kullanıp kullanmamak konusunda bir kere denemekten bişey çıkmaz dedim (çünkü en ufak kötü bir etkisi olduğunda hemen anlar bırakırım,cildimi çok iyi tanırım)
Benim cildim çok sorunlu bir cilt kaç tane doktora gittiysem gidiyim derdime derman olamadılar egzama, isilik, sivilce, leke, alerji, kuruluk yağlılık hepsini bir arada bulunduruyor..
Her neyse işte bugün denedim kremi ilk denemedeki sonuçlar:sivilce kızarıklılığının azalması egzamaların hafif iyileşimi falan acayip derecede mutlu etti beni.. Seneler sonra ilk defa aynaya bakarken bu kadar mutlu oldum :)
Devam edicem kullanmaya inş benim cildimde düzelir artık :)

hadi ya en yağlı olanı yani geçirdi he sivilceleri.ben de bugün sarı rengini aldım sivilce için bakalım deneyeyim.

bu bnmde aynı kremimde ynlışmı almışımkafamçokkarıştı

Biraz kararsız kalsamda 5 gündür kullanıyorum. Yüzümde koyu renk sivilce izleri vardı biraz hafifledi gibi şimdi. Bakalım daha erken inşallah tamamen geçer.

arkadaşlar benim cildim karma,bepanthene plus yeşil kremini kullanmak istiyorum ama çekiniyorum daha çok sivilce yapmasından. önerisi olan varmı?

ben bi ara kullandım 2.sini bile aldım ama sonra bıraktım fazla bi etki göstermedi ayrıca tüylenme yaptı.. tekrar başlarsam yüzümün her yerine sürmücem sadece sivilceli bölegelere sürcem.. kararsızım başlasam mı .. acaba devam etseydim düzelirmiydi..

canım bephantene ile birlikte başka bişey kullandın mı

yüz temizleme jeli kullanmışsındır mutlaka hangisini kullandın?

Bana ters etki yapıyo sivilcelerim çıkıyo kullanınca :)

güzel geçmiş olsun inş bidaha çıkmaz

kızlar dün bıyıklarımı alırken derimi hep kaldırdım cok acıyo. acaba bepanten alsam mı .iz kalırsa bide bıyık gibi. bıyıktan kurtulalım derken daha fecisini yaptım. cok pişmanımm:KK43:((

canım en iyisi ewde uygulaya bileceğin kimyasal peling ölü deriyi alıyo haftada bir kullan hiç bi zararı yok ben kullanıyorum 2.gün ölü deriyi atmaya başlıyo bence en etkilisi bu olur kaydirigubbakcemile5

Arkadaslar yaklasik 1 aydir bepanteni kullaniyorum etkilerini yazmak istedim.Gece ve gunduz kiremimi kullanacagim zaman avcuma cok az bepanten ve kremimi koyup bir guzel karisdiriyorum ve günde iki kere uyguluyorum.Etkisi gayet güzel ilk gunlerde mucize beklemeyin düzenli kullanin.Suna dumankayadan bizzat duydum ayrica suna dumankaya verdigi tariflerde hep bepanten kullaniyor vede cildeki hucreleri yeniliyormus.Rengi aciyor ve cilde kesinlikle parlaklik canlilik veriyr.Fazlasi sivilce yaptigi icin cok kullanmayin derim.Cilt tipinde göre etkileri degisir fakat arkadas cevremin bana söyledikleride ortada sen ne yapdin cildine diyorlar....

kızlar benim kullandığım merhem değil sadece krem yazıo üstünde mavi renkte krem yazan bepanthen kullanıorum yani beyaz renkte ve nemlendirici gibi olanı
3 hafta falan oldu kullanalı belki de bi ay olmuştur benim kırmızılıklar tamamen geçti ve pütürlü de değil alnımda sivilce izleri vardı uzun süre geçmeyen ve yüzüme fondoten sürmeden dışarı çıkamıyordum şimdi ise fondoten kullanmıorum sengözlerimebaksanab
işin garibi de sivilce çıkmıyo önceden bi çekirdek yesem yüzüm sivilce dolardı şimdi ise bir sürü yememe rağmen sivilce çıkmıyo :CüvCüv:

enteresan..senin adına çok sevindim..bir daha tekrarlamaz umarım..ama işte maalesef herkeste aynı etkiyi yapmıyor..bu birçok ilaç için geçerli..şanslı olmak lazım ki bepanthen in sivilce yi geçericeğini izlerini geçireceğini ve bir daha çıkartmayacağını hayal bile edemem..

selam kızlar,
bende kızarıklıkların yanı sıra hafif çukurluklar da var. sizce ona da iyi gelir mi? sivilce çıkmıyor artık ama yine de cildim çok yağlı. l'oreal pure zone temizleme jeli ve tonil ile oriflame optimals dengeleyici matlaştırıcı losyon sayesinde yağlanması dengelendi. şimdi o dengesini bozmak istemiyorum. ama bu çukurlardan nasıl kurtulurum bilemiyorum.

Bir çok arkadaşımın olumlu yönde yazılarını okudum nasıl sevindim anlatamam, aynı duyguyu başkalarının da yaşamasını ve sivilcelerden kurtulmasını okurken çok mutlu oldum. Bazılarının cildine iyi gelmeyebilir benim çevremde yok ama burda kullanıp da etkisini göremeyen arkadaşlar oluyo bu çok normaldir çoğu cilt ürünü herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir ne yazıkki :1no2:
canım bephantene ile birlikte başka bişey kullandın mı

yüz temizleme jeli kullanmışsındır mutlaka hangisini kullandın?

Temizleme jeli çok fazla kullanmıyorum cnm,hergün düzenli olarak yüzümü yıkamıyorum malesef sadece bepanten sayesinde geçti ve şuan adet dönemimde iki tane çıkcak gibi oluyo kızarıyo hemen bepanten sürüyorum çıkmadan iniyorlar :roflol:

selam kızlar,
bende kızarıklıkların yanı sıra hafif çukurluklar da var. sizce ona da iyi gelir mi? sivilce çıkmıyor artık ama yine de cildim çok yağlı. l'oreal pure zone temizleme jeli ve tonil ile oriflame optimals dengeleyici matlaştırıcı losyon sayesinde yağlanması dengelendi. şimdi o dengesini bozmak istemiyorum. ama bu çukurlardan nasıl kurtulurum bilemiyorum.

cnm çukurluktan kastettiğin nedir bepantenin çukurluklara iyi geleceğini düşünmüyorum ama yine de dene istersen yan etkisi yok zaten yerimseniben

bendede aynı sorun var genelde acı falan yediğimdede çıkıyo ve derinin altında büyük büyük oluyo bende kullansam bi faydası olurmuki ve yağlı bi cildim var tedavi gördüm ama bırakınca tekrar çıkıyo genelde olmlu şeyler yazmışsınız ama cildim yağlı olduğu için biraz çekiniyorum kullanmaya bilgilendiren olursa sevinirim tşk ederim şimdidenn

cnm çukurluktan kastettiğin nedir bepantenin çukurluklara iyi geleceğini düşünmüyorum ama yine de dene istersen yan etkisi yok zaten yerimseniben[/COLOR]

medusacım hani sivilceler geçtikten sonra yerleri çukur kalır ya öyle çukurlar işte. delik delik. çok fazla değil allahtan öyle bakılmayacak gibi. hatta uzaktan hiç belli olmuyor ama gene de yakından bakınca görülüyor. iki üç kez sürdüm bepanthenei yüzüme gece kremi niyetine. sabah kalkınca biraz yağlanmış gibi geldi. izlerde zaten bir değişiklik yok. şimdi sürmüyorum artık. belki sadece çukurların olduğu yere sürerim. onlar zaten yanaklarımın üzerinde küçük bir bölgede. keşke geçirse.

bendede aynı sorun var genelde acı falan yediğimdede çıkıyo ve derinin altında büyük büyük oluyo bende kullansam bi faydası olurmuki ve yağlı bi cildim var tedavi gördüm ama bırakınca tekrar çıkıyo genelde olmlu şeyler yazmışsınız ama cildim yağlı olduğu için biraz çekiniyorum kullanmaya bilgilendiren olursa sevinirim tşk ederim şimdidenn

Cnm bence deneyebilirsin ama sadece sivilce üstüne sür bakalım bi hafta dene etkisini gösterecektir...
medusacım hani sivilceler geçtikten sonra yerleri çukur kalır ya öyle çukurlar işte. delik delik. çok fazla değil allahtan öyle bakılmayacak gibi. hatta uzaktan hiç belli olmuyor ama gene de yakından bakınca görülüyor. iki üç kez sürdüm bepanthenei yüzüme gece kremi niyetine. sabah kalkınca biraz yağlanmış gibi geldi. izlerde zaten bir değişiklik yok. şimdi sürmüyorum artık. belki sadece çukurların olduğu yere sürerim. onlar zaten yanaklarımın üzerinde küçük bir bölgede. keşke geçirse.
Cnm sivilceden kaynaklanan diyorsun anladım,o zaman dediğin gibi deneyebilirsin ama sonuçlarını yazmayı unutma sakın inşallah iyi gelir :Saruboceq:

X