bence denemelisin çünkü çatlak geçirdi diyen bile var sonuçtabebegim ya benim cildimde sivilce izleri yok ama genede kullanıyorum bugune kadar kullandıgım kremler içinde en iyisi diyebilirim cildi yumusacık yapıyor sekerim her gece bephantene surup oyle yatıyorum :) annem bile gecenlerde kendine bir tane bephantene aldı
kızlar bir sorum olucak ama bu kremi bacaklarımızada kullansak olur mu kı yani kullanan var mı ?
bebegim ya benim cildimde sivilce izleri yok ama genede kullanıyorum bugune kadar kullandıgım kremler içinde en iyisi diyebilirim cildi yumusacık yapıyor sekerim her gece bephantene surup oyle yatıyorum :) annem bile gecenlerde kendine bir tane bephantene aldı
kızlar bir sorum olucak ama bu kremi bacaklarımızada kullansak olur mu kı yani kullanan var mı ?
konu bayadır açık olduguna göre tecrübeli oldugunuza inanıyorum :)
benim cildim karma ve ben de merhemi var, merhemi de biraz yağlı geldi ama ben sadece sivilce izlerini geçirsin istiyorum, onun için de merhem daha etkili diye duydum. plus da iltihaplılara iyi geliyormuş sanırım sizce napmalıyım? merhem yağlandırır mı ama ben sivilce izlerim geçsin istiyorum :)
bir de terramycin var ya uçuk kremi onun da sivilcelere iyi geldiğini duydum, deneyen var mı acep =)
benim de elime yarım tencere kaynar su dökülmüştü... eczacı bepanthen plus vermişti ve elimde hiç yanık izi falan kalmadı... ben de biara deniyim bakalım sivilceme nasıl olcak
hadi yaa, benim küçüklükten kalma yanık izim var ama fayda etmez sanırım bu saatten sonra