Lekeler, Çiller Bephantene sayesinde Sivilce ve Sivilce izlerine son!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
bugun bende basladım umarım lekelrım gıder kıpkırmızı haldeler bende sıvılce seklınde değil derımın altında olusuyo bende cıkarmak ıcın sıkıyorum ve cılt berbat bısekılde yara gıbı oluyo..daha uğrasmıycam ve bephantene kullanıcam...umarımm ıyı gelır banadaaa...

bebegim ya benim cildimde sivilce izleri yok ama genede kullanıyorum bugune kadar kullandıgım kremler içinde en iyisi diyebilirim cildi yumusacık yapıyor sekerim her gece bephantene surup oyle yatıyorum :) annem bile gecenlerde kendine bir tane bephantene aldı

kızlar bir sorum olucak ama bu kremi bacaklarımızada kullansak olur mu kı yani kullanan var mı ?

konu bayadır açık olduguna göre tecrübeli oldugunuza inanıyorum :)
benim cildim karma ve ben de merhemi var, merhemi de biraz yağlı geldi ama ben sadece sivilce izlerini geçirsin istiyorum, onun için de merhem daha etkili diye duydum. plus da iltihaplılara iyi geliyormuş sanırım sizce napmalıyım? merhem yağlandırır mı ama ben sivilce izlerim geçsin istiyorum :)

bir de terramycin var ya uçuk kremi onun da sivilcelere iyi geldiğini duydum, deneyen var mı acep =)

Son düzenleyen: Moderatör:
bence denemelisin çünkü çatlak geçirdi diyen bile var sonuçta

Livim benim belkide sürekli kullandığın için cildin bu kadar güzeldir bebişim Şeniz
benim bacaklarım tavuk derisi gibidir yani kılların çıktığı yerler kırmızı renktedir sivilce gibi
Ben düzenli kullandığımda işe yarıyor fakat bıraktığım zaman eski halini alıyor belkide uzun süre düzenli kullanmalıydım cnm
deneyebilirsin bi zararı olacağını sanmıyorum tatlım opuyorumnanaktan

terramycini biliyorum cnm ama o yaralara daha iyi geliyor ben kullandım sivilceye bi etkisini göremedim
sivilce ve sivilce izleri için bepanthen kremini öneririm merheminden fazla sonuç alan yok
ayrıca benimde cildim karma opuyorumnanaktan

benim de elime yarım tencere kaynar su dökülmüştü... eczacı bepanthen plus vermişti ve elimde hiç yanık izi falan kalmadı... ben de biara deniyim bakalım sivilceme nasıl olcak

benim de elime yarım tencere kaynar su dökülmüştü... eczacı bepanthen plus vermişti ve elimde hiç yanık izi falan kalmadı... ben de biara deniyim bakalım sivilceme nasıl olcak

hadi yaa, benim küçüklükten kalma yanık izim var ama fayda etmez sanırım bu saatten sonra

hadi yaa, benim küçüklükten kalma yanık izim var ama fayda etmez sanırım bu saatten sonra

küçüklükten ve şimdiye kadar hiç değişmediğine göre artık geçmeyebilir cnm benim elime öyle su dökülünce kardeşim saolsun hemen gitti eczaneden bu kremi aldı yani hemen müdahale de önemli tabi iz kalmamasında

cildim karma ve çok fazla sivilce izi var, gercekten işe yarıyor mu ya yani yanaklarınıza falan da sürüyorsunuz di mii =))

ızlere soyma ıslemı super.. bence onuda arastr derım

AMWAY'in cilt sabunu var arkadaşlar,sivilce ciltteki lekelere iyi geldiği söyleniyor. Kullanan arkadaşlarımda memnun. kaydirigubbakcemile5

amann ben kullandım hıcbı fark yaratmıyor.. sıvılcelı cıltler aklı varsa kukurtlu sabun kullansın öyle bı kurutyorkı yagdan parlamıyosun bıle =)

ya kızlar bu kremden bendede var ama doktor bana güneşten yandığım için sırtım çok kaşınıyordu o yüzden verdi ama sizde diyorsunuzki sivilceler için aklım karıştı:S

yağlı ve izleri olan cilde bepanthenmi yoksa plusımı iyi kızlar buna cvp verebilirmisiniz

bepanthen plus hiçbişe yaramadı bende :S o kadar sürüyorum izlere

canım yaglı cıltlere bepanthene ıyı gelmıyormus, ben de o kadar kullandım hıc bır etkı gostermıyor, benım de cıldım yaglı.lekeler ıcın bır suru cozum var onları dene vakıt kaybetme

bende bepathen kullandım bi aralar ama kullandığım ilaçın yan etkisini hafifletmek için kullanıyodum cildim kupkuru oluyordu mecbur bepathen sürüyordum normalde cildime krem sürmek pek adedtim değildir ama bephatn iyi ben yağlı olanını kullanıyordumm

bende kullanmıştım ama cildimde acayip sivilceler çıkarttı çok yaglıydı.

kedi arkadaşım bu senn kullandığın kremin bir resmini koyar mısın acaba? daha önce koyduysanız bilmiyorum ama..bir de başlarda merhem değil krem demişsin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…