Lekeler, Çiller Bephantene sayesinde Sivilce ve Sivilce izlerine son!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Beyaz tenliyim ve hemen kızarıyorum arkadaslar.Ruaccutane kullanmıştım 7 ay önce bıraktım ama izlerim geçmedi.Yani pembe pembe izlerim var tam kırmızı değil.Acaba iyi gelir mi bephantene bana da ??

Beyaz tenliyim ve hemen kızarıyorum arkadaslar.Ruaccutane kullanmıştım 7 ay önce bıraktım ama izlerim geçmedi.Yani pembe pembe izlerim var tam kırmızı değil.Acaba iyi gelir mi bephantene bana da ??

Bence dene tatlım inşallah geçer yerimseniben

bephantene in merhem değil de krem olanı çok güzel gerçekten, yağ bazlı değil, yumuşacık. ama izlerden kurtulmak için bence yavaş yavaş soymaya çalış. doğal sünger yüz temizleme pedleri var, baya güzel. yüzünü yıkarken onunla hafifçe ovarak yıka, arkasından nemlendirmek için bepanthene i sür. bi de artık mevsimi yaklaşıyo, yüzdeki lekeler için çilek suyu kullanabilirsin. böylece ölü deriyi atarak lekelerden kurtulabilirsin. roaccutane benim üst deriyi de yavaş yavaş soymuştu, leke fln kalmamıştı, ama sivilcelerim gene çıktı hem de çok yoğun bi şekilde :çok üzgünüm: şimdi onlara çare arıyorum :Saruboceq:

Chelzy;

Hiç Kullandınmı bilmiyorum ama, vichy nin leke giderici kremi var. Normaderm di sanırım. Onu deneyebilirsin. Yada biraz daha paraya kıyıp laroche posay'ın veya DDF in leke gidericileri var. Ama mutlaka konusunda uzman bir kişiye danışarak al bu ürünleri. Hepsinden önce eğer beyaz tenliysen MUTLAKAAA güneş koruyucu kullanman gerekiyor. ıçeriğindeki yağ nedeniyle belki hoşuna gitmeyebilir ama Aven' in 40 faktörlü bi kremi çıktı. Ben kullanıyorum ve memnunum en azından güneş nedeniyle lekelerin koyulaşmaz ve tedavin hızlanır.

bu krem rengide acıyormu? yani yüzün renk dengesi nasıl oluyor???

buradakı yazıları gorunce bende kullanmaya basladım bephantene yi ve daha ıkı gun olmasına ragmen yuzumdekı farkı gorebılıyorum yenı cıkmaya baslayan butun sıvılcelerımı gerı cevırdı ve ızlerde hafıflenme oldu tavsıye ederım sızede kızlar cıldınıze gore ıylesme surecı uzayıp kısalabılır....

pfff bı bende mı ıse yaramadı yaaa :KK43:((
tamam super yumusacık yapıyor ama 1 haftadır kullanıyordum bugun ıtıbarıylee son verdımm...kızlarr sanırım tuylenme kısmı bana cattı..bende bıyık denen bır sey yoktu ama bugun farkettım kı hafıf tuylenmeye baslamısım..hemen bıraktım..1 haftada böyle olduysaa uzun vadede nasıl olur tahmın bıle edemıyorumm..
ama herkes de aynı olacak dıye de kotulemek ıstemem kremı..herkesın cılt yapısı farklı..anladım kı benım hormonlar baya hızlı calısıyoo :) sımdı madecassol kreme basladım.. umarım bu ıse yarar bunu kullanan var mı kızlarr??gelısmelerden haberdar ederımm..
kib kızlarr

Bepantene kremin sivilce giderici bir özelliği yoktur kullanıp geçen arkadaşların zaten normalde de sivilceleri geçecektir ona bağlamışlardır.Roaccutane kullananlara veriliyor bu krem ve aşırı kuruma pul pul olama durumunda yüz kullanılıyor.
Sadece yüzü nemlendirir bepantene ama yüzü yıkadıktan sonra sürekli krem sürmek gözenekleri kapatır ve tekrar sivilce oluşumu yapabilir bunu bizzat doktorum söyledi.

kızlar 1 haftadır bephantene plus kullanıyorum. tam olarak krem ve merhemin arası bişey. yüzümü yıkadıktan, maske yaptıktan sonra fln sürüyorum, ama mutlaka temiz cildime temiz ellerimle sürüyorum. izler hafifledi, bunda yaptığım maskelerin de etkisi vardır mutlaka. sivilce sayım azaldı, bunda da yuttuğum sarmısakların,içtiğim maydonoz sularının etkisi var. ama şunu söyleyebilirim, bephantene kullanmaya başladıktan sonra yüzümü kaşımıyorum, sivilcelerimi tırmalamıyorum. bephantene den önce sivilceler kaşına kaşına çıkıolardı, kaşıdıkça büyüyolar, patlıyolar, yayılıyolardı. kullandığım nemlendiriciler de beze yapıolardı. ama bephantene beze yapmıo, ciltte parlak bi görüntü bırakmıo, ya da yağlı hissi vermio. çok yumuşak, çok etkili. merhemi gözenekleri kapatabilir, yağlı olduğu için tüyleri de kalınlaştırabilir( ki kalınlaştırdı da, roaccutane kullanırken dudaklarım için vermişti doktorum, ama bıyıklarımı koyulaştırdı) yalnız krem ya da plus krem öyle değil, çok daha hafif. eğer bi sorununuz olursa bırakırsınız, ya da daha seyrek kulanırsınız olur biter, yani 2-3 ytl lik bişey, milyar vermiosunuz ya. devam etmeyince tekrar kendi haline döner cilt.

ben başka sitde okudum bu bepantenin yeşil küp olanı daha etkiliymiş kullannalr menun kalmış yeşil olan hücre yeniliyciymiş.

faydalı bilgilerin paylaşıldığı bir konuyu başlatmışsınız..sizi kutlarım...

Gerçekten Tebrikler! Paylaşılan bilgiler ıçin...

bephantene in merhem değil de krem olanı çok güzel gerçekten, yağ bazlı değil, yumuşacık. ama izlerden kurtulmak için bence yavaş yavaş soymaya çalış. doğal sünger yüz temizleme pedleri var, baya güzel. yüzünü yıkarken onunla hafifçe ovarak yıka, arkasından nemlendirmek için bepanthene i sür. bi de artık mevsimi yaklaşıyo, yüzdeki lekeler için çilek suyu kullanabilirsin. böylece ölü deriyi atarak lekelerden kurtulabilirsin. roaccutane benim üst deriyi de yavaş yavaş soymuştu, leke fln kalmamıştı, ama sivilcelerim gene çıktı hem de çok yoğun bi şekilde :çok üzgünüm: şimdi onlara çare arıyorum :Saruboceq:

kızlarr soyucu olarak TRETİN i tek gecerım vallaa..1 hafta olmasına ragmen ınanın tca nın yapamadıgını yaptı..sanırım kendıme en uygun kremı yıllar sonrada olsa buldum :) bepanten benm lekelerıme etkı etmedı sadece guzell nemlendırdı yumusacık yaptı yuzumuu..ama 1 hafta onra hafıften tuyler bas kaldrdıı..umarım sızde ıse yararkaydirigubbakcemile2
duaa edın kızlarr hepimizin super bir cıldı olsun

Tşk ederim cnm
Ben memnun kaldım inşallah başkalarınında işine yarar kaydirigubbakcemile5

slm hülyalı cildin suan nasıl sivilce izleri gittimi azalmalar baya oldumu??
kac ay oldu kullanalı?? fisfisfis

canım cvpppppppp verirsen sevinirimmmmm

Son düzenleyen: Moderatör:
valla arkadaşlar, çok yakın eczacı arkadaşım bephantenin tüylenme yaptığını söyledi. Bana avene verdi.

aynen bende de yaptı..ama nysekı bıraktım bıdaha kullanmam aslaaa...

bende de tüylenme olmuştu son 4-5 aydır demek ki bepantaneden kaynaklanıyormuş Çok üzgünüm çoook

evet kaşlarım için kullanıyodm ben sıklaşması için bide yaralara sürülür sivilceyi geçirmezz:-)

X