Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beyaz tenliyim ve hemen kızarıyorum arkadaslar.Ruaccutane kullanmıştım 7 ay önce bıraktım ama izlerim geçmedi.Yani pembe pembe izlerim var tam kırmızı değil.Acaba iyi gelir mi bephantene bana da ??
Beyaz tenliyim ve hemen kızarıyorum arkadaslar.Ruaccutane kullanmıştım 7 ay önce bıraktım ama izlerim geçmedi.Yani pembe pembe izlerim var tam kırmızı değil.Acaba iyi gelir mi bephantene bana da ??
faydalı bilgilerin paylaşıldığı bir konuyu başlatmışsınız..sizi kutlarım...
bephantene in merhem değil de krem olanı çok güzel gerçekten, yağ bazlı değil, yumuşacık. ama izlerden kurtulmak için bence yavaş yavaş soymaya çalış. doğal sünger yüz temizleme pedleri var, baya güzel. yüzünü yıkarken onunla hafifçe ovarak yıka, arkasından nemlendirmek için bepanthene i sür. bi de artık mevsimi yaklaşıyo, yüzdeki lekeler için çilek suyu kullanabilirsin. böylece ölü deriyi atarak lekelerden kurtulabilirsin. roaccutane benim üst deriyi de yavaş yavaş soymuştu, leke fln kalmamıştı, ama sivilcelerim gene çıktı hem de çok yoğun bi şekilde :çok üzgünüm: şimdi onlara çare arıyorum :Saruboceq:
Tşk ederim cnm
Ben memnun kaldım inşallah başkalarınında işine yarar kaydirigubbakcemile5