Lekeler, Çiller Bephantene sayesinde Sivilce ve Sivilce izlerine son!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Kızlar merak etmeyin etkisini bir kaç günde gösteriyor

Tüylenme yapması normal çünkü her nemlendirici tüylenme yapıyor ama bende yapmadı bepanten

yaglı olan bepanthem merhem o özellikle pişik yara ve tahrişler için ama krem olanı yaz kış grce gündüz el yüz ve vücudun her yerine kullanılabiliyor arkadaşalrın en az 2o yıllık krem.hem ucuz hem saglıklı bişey krem forumu kılı beslemez ama merhem formu besler.

arkadaşlar izler ve sivilcelerden yana dertiyseniz en kısa zamanda en etkili çözüm kimyasal peeling ama tca ile yapılan maddi durumunz iyi degilse ev kullanımına uyugun formları var.%15 lik tca lar 3-4 gün içinde ölü deri kendini atıyor gözle görülür soyulamalr meydana geliyor.kadınlar kulübü sayfasındada tca %15 diye link var oradada paylaşıyoruz konuları hatta peeling yaptıkltan sonra günde 2 kere kullanılacak kremde bepanthen.

benimde kocaman yara oldu ucuklarim merhemini aldim sonucunu yazarim...:eek:

bende bi siviLce maduRuyum neRelr kuLLandım biLmesiniz
hiÇ bi$eye yaRamadıı bide bendee küçüklükden kalma izler varr (çok yaramazmı$ımm da ) en çok onların geçmesini istiyom :KK43:
neyse i$tee benim hersene olan bi cilt sorunum oluyodu doktora gittim bir ay önce felan bu kremi verdi çok iyi geldii iz miz kalmadı tabii benn bunu sivilce için kullanmak aklıma gelmedi tesadüfen bu yazıları gördümm

ve hemen bu günden itibaren ba$lıyom kullanmaya bende plus var turuncu renk krem yazıyo iyi geldii alarji izlerime bakalım sivilceye gelcek mii :KK70:

ama gelcene eminim:dance:

hülyalı çok sağol görsel olarak göstermen çok etkili hihoyyyta.s.

Son düzenleme:
kızlar bende açık yeşil olanı var siz ce onu kullanıyımmı hepsi aynı mı ama biz onu nerde kullanıoduk hatırlamıorum lütfennnnn c yazzınnnn:ecrin_bebek:

aynılarını kullandım,hiç bi faydasını görmedim sadece bi sürü param gitti.belki de herkeste aynı etkiyi yapmıyodurl..şu an bana bedava verseler onla zaman kaybetmem.

vichy cilt bakım kremleri(arkadaş yazmış çok iyi geldi diye sözüm ona)

kızlar eğer bepanten tüy yapsaydı iğneli epilasyondan sonra sürdürürlermiydi? bence yapmaz yani inş çünkü kullanıyorum...:1shok:

arkadaşlar bende kullandın bu kremden ve yüzüme cok iyi geldi sıvilce izlerim yok olmak uzereydi ama aşırı tuylenme yaptıyı için bırakmak zorunda kaldım şimdi de tuylerele ugraşıyorum onlar ne zaman yok olacak bilen varmı ya

sen eminmisin kesin bu kremden sonra oldu diye, cok merak ettim.

bende bi$ey oLmadıı ..

benCe sizin yüzünüz tüylenmeye yatkın a.s

ya canm bende hem kremi hmde merhemı war ama krem duz plus fln deil 2 tup btrdm izlerime yok yoook gecmıo:KK43:

bende bi siviLce maduRuyum neRelr kuLLandım biLmesiniz
hiÇ bi$eye yaRamadıı bide bendee küçüklükden kalma izler varr (çok yaramazmı$ımm da ) en çok onların geçmesini istiyom :KK43:
neyse i$tee benim hersene olan bi cilt sorunum oluyodu doktora gittim bir ay önce felan bu kremi verdi çok iyi geldii iz miz kalmadı tabii benn bunu sivilce için kullanmak aklıma gelmedi tesadüfen bu yazıları gördümm

ve hemen bu günden itibaren ba$lıyom kullanmaya bende plus var turuncu renk krem yazıyo iyi geldii alarji izlerime bakalım sivilceye gelcek mii :KK70:

ama gelcene eminim:dance:

hülyalı çok sağol görsel olarak göstermen çok etkili hihoyyyta.s.

rica ederim cnm
sende işe yaramasına çok sevindim :1hug:

kızlar bende açık yeşil olanı var siz ce onu kullanıyımmı hepsi aynı mı ama biz onu nerde kullanıoduk hatırlamıorum lütfennnnn c yazzınnnn:ecrin_bebek:

üstünde ne yazıyor cnm krem mi yazyor merhem mi cilt tipin çok yağlı değilse merhemi öyle kullan normal yada karmaysa kremini kullan
ama ben yinede kremi tavsiye ediyorum a.s.

kızlar eğer bepanten tüy yapsaydı iğneli epilasyondan sonra sürdürürlermiydi? bence yapmaz yani inş çünkü kullanıyorum...:1shok:

Tatlım herkeste tüy yapacak diye bişey yok biraz kullan zaten tüylenme olup olmadığını anlarsın ona göre bırakır yada devam edersin a.s.

arkadaşlar bende kullandın bu kremden ve yüzüme cok iyi geldi sıvilce izlerim yok olmak uzereydi ama aşırı tuylenme yaptıyı için bırakmak zorunda kaldım şimdi de tuylerele ugraşıyorum onlar ne zaman yok olacak bilen varmı ya

cnm tüylenme yaptıysa bırakman en doğrusu olmuş
ama bende tüylenme yapmadığı için ona cevap veremicem ne yazıkki
istersen bir güzellik umzanından bu konuda bilgi alabilirsin tatlım :teselli:

ya canm bende hem kremi hmde merhemı war ama krem duz plus fln deil 2 tup btrdm izlerime yok yoook gecmıo:KK43:

senin cildine iyi gelmemiş olabilir cnm
ayrıca cildin çok yağlıysa yağlı ciltlerde fazla işe yaramıyo sanırım :teselli:

Bende sürüyordum ama benimde cildim karma en fazla sivilce de yağlı bölge olan çenemde çıkıyordu ve ne yazık ki pek bi işe yaramadı..
Yağlı değil de kuru ciltlerde daha etkili olabilir..

Evet attaque sana katılıyorum 2 gün kullandım ve dehşet sivilce oldu yüzümde hemen bıraktım yağlı ciltler ne merhemini ne de kremini kullanmamalı bnce..bna hiç yaramadı benneyaptımki

Olurmu arkadaşlar tüylenme falan yapmıyor bende kullandım hatta doktorum tavsiye etti. Ben diacnealin soyma etkisini azaltmak için kullanmıştım. Ama babamada doktoru vermişti çatlaklar için. Bende gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

banada doktor tavsiye etti doktora sordum tüylenme yapar mı diye hiç duymamıştım ilk defa senden duyuyorum öle bişey olamaz dedi

Arkadaşlar bende burda gördüm ve bir haftadır kullanıyorum gerçekten mütiş bişe sivilce izlerime çok iyi geldi yüzüme canlılık getirdi gerçektan çok teşekkürler konuyu açan arkadaşa =)) cildi yeni beslediği içinmi bu etkiyi yaptı bilmiyorum umarım hep aynı etki devam eder 4-5 ay sürekli kullanan varmı acaba arada ara vermek lazımmı ne diyorsunuz arkadaşlar =)

X