Lekeler, Çiller Bephantene sayesinde Sivilce ve Sivilce izlerine son!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
bende roaccutane kullanıyorum.5.ayımdayım.
sivilce yok da leke ve kızarıklıklar var ya..
sabaha kalktgmda cildim cok kötü oluyo.
gün içinde aynaya baktgmda sanki faklı farklı cilt görüyom karsımda :KK43:
çok rahatsız oluyorum artık..
bana da iyi gelir mi bepanthen.
yazdıkarınızı okudum, alıcam bende ..
ama dr. a sorsam mı, ona göre mi kullansan karar veremedim.

leylacım tabiki karar senin ama denemeni taysiye ederim bu arada cilt tipin nasıl :uhm:

cilt tipim ne ararsan var..
burun cevresi yaglı, yanaklar yaglı -kuru arası..
karısık. hepsinden var yani.. :)
ok tesekkür ederim. denicem bende..
merhem deil krem olcak dimi bepanthen?

cilt tipim ne ararsan var..
burun cevresi yaglı, yanaklar yaglı -kuru arası..
karısık. hepsinden var yani.. :)
ok tesekkür ederim. denicem bende..
merhem deil krem olcak dimi bepanthen?

anladım canım o zaman bu kremi kullanabilirsin zaten her cilde ii gelio
evet krem olcak tatlım

neye iyi geliyor tam olark bu krem?
Kızımın kreminden bende kullanim işime yarıyosa.

diz kapaklarına kullan istersen arkadaşım ama göz çevresi için bişi diyemem çünkü en hassas derinin olduğu bölge yani istersen bi doktora git cilt doktoruna danış hihoyyyt

hülyalı, cnm anlaşılan bu bepanthene sna çk iyi gelmiş dün snn yazdıklarını gördüm bnde aldım sürmeye başladım bepanthene krem mavi olanı açıldı snki lekelerimin rengi hemen aktif olan sivilcelerim de kurudu hemen kabuk oldu çk saol cnm yalnız bnm cildim yağlı yanı bu bepanthene krem in bir zararı olur mu acaba? bır de ne sıklıkla ne kdr sürüyorsn :)

hülyalı, cnm anlaşılan bu bepanthene sna çk iyi gelmiş dün snn yazdıklarını gördüm bnde aldım sürmeye başladım bepanthene krem mavi olanı açıldı snki lekelerimin rengi hemen aktif olan sivilcelerim de kurudu hemen kabuk oldu çk saol cnm yalnız bnm cildim yağlı yanı bu bepanthene krem in bir zararı olur mu acaba? bır de ne sıklıkla ne kdr sürüyorsn :)

canım ben yazdasn beri sürüyorum çok oldu yani
şimdiye kadar bir yan etkisini de görmedim
doktorlarda söylüyo yan etkisi olmadığını ve bir çok arkadaşımda kullanıyor bunu
yağlı,normal,kuru,karma,hassas hiçbirinden şikayet gelmedi
aksine hepsi çok memnun sositososito

ben kullandım hiç bir işe yaramadı ben beyaz tenliyim kahverengi tonlarda sivilce izleri vardı ama değişen bişey olmadı pudra kullanmaya devam yine

ben kullandım hiç bir işe yaramadı ben beyaz tenliyim kahverengi tonlarda sivilce izleri vardı ama değişen bişey olmadı pudra kullanmaya devam yine

canım peki ne kadar sürede ve nasıl kullandın kahverengi tonlardaki sivilce izine daha çok sürdünmü mesela yatmadan önce falan

kızlar ben de kullandım..hülyalının dediği gibi izlerin olduğu yerlere daha çok sürdüm..benim ki nokta şeklinde kırmızı izlerdi,ben de yanma oldu lekeleri daha belirginleştirdi sanki.. dermotoloğa gittim ,bakalım söylediği ilaçları kullanıyorum..benim kişisel yorumum,bepanthen yağlı ve karma ciltler için daha uygun.benim cildim kuru ve hassas, bana iyi gelmedi

kızlar yeni bir şey gördüm eczanede lekeleri tamamen açıyormuş adı "melaclear" serum gibi sıvı bişey denerim diyenlere ben deniycem inşallah ama hamileyim ...

Kızlar lütfen ExWhite ve Ex white2 yi deneyin. İnanılmaz dercede lekeler, sivilce izleri vs. ne varsa yok ediyor. Cildiniz adeta bebek cildi gibi oluyor. Mutlaka deneyin derim.

kızlar bende basladım bu gün sürdüm çok güzel kokuo 3,5 tl insallah iyi gelir ya

Kızlar lütfen ExWhite ve Ex white2 yi deneyin. İnanılmaz dercede lekeler, sivilce izleri vs. ne varsa yok ediyor. Cildiniz adeta bebek cildi gibi oluyor. Mutlaka deneyin derim.

ceylan arkadaşım nereden bulabiliriz bu kremi/serumu? sen denedin mi?

Kılcal damarı yüzeye yakın olan ciltlerde de kullanılabilir mi?

bende roaccutane kullanıyorum.5.ayımdayım.
sivilce yok da leke ve kızarıklıklar var ya..
sabaha kalktgmda cildim cok kötü oluyo.
gün içinde aynaya baktgmda sanki faklı farklı cilt görüyom karsımda :KK43:
çok rahatsız oluyorum artık..
bana da iyi gelir mi bepanthen.
yazdıkarınızı okudum, alıcam bende ..
ama dr. a sorsam mı, ona göre mi kullansan karar veremedim.

merhabalar bende yıllar önce roaccutane kullanmıstım dokturum yanında bepanthen in hem kremini hem merhemini verdi, roaccutane kullandığın için bilirsin inanılmaz kuruluk yapıyor, burnumun ici ve dudaklarım icin merhemini kullanıyordum, cildim icinde kremini ama daha sonra krem tek basına yeterli gelmedi, bende ikisini karıstırıp sürmeye basladım yüzüme cildim bebek gibi oldu. sende bir dene derim.. a.s

merhabalar bende yıllar önce roaccutane kullanmıstım dokturum yanında bepanthen in hem kremini hem merhemini verdi, roaccutane kullandığın için bilirsin inanılmaz kuruluk yapıyor, burnumun ici ve dudaklarım icin merhemini kullanıyordum, cildim icinde kremini ama daha sonra krem tek basına yeterli gelmedi, bende ikisini karıstırıp sürmeye basladım yüzüme cildim bebek gibi oldu. sende bir dene derim.. a.s

meraba canım..
bepanthen merhemini veriyo dr dudağım için ama kremini önermemişti hiç..
ben dedim yüzüm için kullanabilimiyim, denemekten zarar gelmez dedi..
CADIARZUCADIARZU
biçok kişiden duydum burun için ndn krem sürüyosnuz, roaccutanenin buruna ne gibi bi yanetkisi var, bende bişey olmadı..
benm dudagım çok kuruyo onun için bepanthen merhem..
ellerim ve kuruyan dirsek vs. içinde excipial lipo verdi doktor..
son 1 ayım kaldı..
sıkıldım artık hap kullanmaktan, gerci dozunu düşürdü son ay dr, artık günde 1 tane hap alıyorum..
inşallah hepmiz bi an önce kurtuluruz bunlardan.. :)

evet arkadaşım kozmetik mi ilaç mı nedir bunun içeriği .biraz aydınlatırmısın ,fiyat ?

arkadaslar bepanthen'in sivilcelerine ve izlerine iyi geldıgını soyleyen arkadaslara seslenıyorum, sivilcelerden de izlerinden de kullanmak o kadar kolay degıl. sızın sıvılcelerınızın gececegı varmıs gecmıs. 2.5 lıralık kremle olacak ıs degıl bu. yapmayın gozunuzu seveyım.

slmm kızlarr !!!
bugün ıtıbarıyle bende BEPHANTENE kullanmaya bsladım.mavımıdır yesılmıdır anlamadım ama krem yzıyordu merhemı almadım hemen emdi yuzum ve gercekten yumusacık oldu.. dun nerdeyse butun yorumları okudum ve kafama yattı ama tuylenme olayından korktum acıkcası bırascıkk.. :S bendede aktıf sıvılce ve ardından kalan eserlerı kırmzıı lekeler var ıns ıyı gelırr..su an zaten tca 15 te uyguluyorum sureklı kremlemm gerek umarım etkı eder gelısmlerı yazarım...eğer HULYALII arkadas gıbı ıse yararsaa valla dualarımı uzerınizden eksık etmem yonlerdırdınz dıyee

X